Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Fetelor eu vreau sa va spun ca l-am simtit azi pe bebe foarte bine,imi puteti spune ca e imposibil atat de repede dar l-am simtit de cateva ori si nu pot confunda ceea ce am simtit,tinand cont ca stiu ce inseamna sa il simti pe bebe.Dar ma intreb cum de asa de devreme?Nu am simtit fluturasi usori ci chiar l-am simtit atat de tare ca m-am speriat.Oare cum de atat de devreme?

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Felicitari.
Mi-e greu sa cred,caci multe femei simt bebelusul abia la 20 s sau chiar mai tarziu...si nah,la 11 sapt are undeva la 5cm..Mi-e greu sa cred ca o galmita de 5cm a miscat asa puternic..incat te-ai speriat.Nu stiu ce sa zic..tu stii mai bine.Sper sa nu te superi,dar mi-e greu sa cred..cu toate astea ma gandesc ca nik nu e imposibil si tu stii mai bine ce ai simtit.
Felicitari inca o data!

In sfarsit,ieri nu m-a mai durut burtica deloc..m-am simtit bine,inafara de greata..si am iesit la o terasa in Mamaia..si evident am facut si-o plimbarica pe malul marii,ca nu puteam altfel..Si normal ca n-am rezistat si m-am bagat cu picioarele in apa...A fost fun,mi-a dat ceva dureri de spate iesirea asta,dar a meritat..
Acum ma pregatesc sa plec la mami(adik soacra mea)sa papam clatite cu finetti si banane..deja mor de pofta..
Va doresc o duminica placuta si linistita.

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu am mai luat aseara inca jumatate de paracetamol....sper ca nu am facut rau dar nu mai puteam.....imi doresc doar ca bebe sa fie bine dar nici nu mai puteam lasa infectia in mine.....

azii deja nu mai am frisoane....sper sa-mi revin mai repede...caci de acum inainte voi avea mult mai multa grija

va urez o duminica frumoasa...si sa aveti grija de voi ca e groaznic sa fii racita

6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Cami, multa sanatate, ai grija de tine si de bblus!!

Leditia, vreau si io clatite... cu finetti si banane...

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vreau si eu clatite cu inghetata si fineti

6+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami paracetamolul simplu e ok...

eu sunt f latergica; sunt in 8+ si parca nu mai am pic de energie... am citit ca in trim 2 te simti iar ok dpdv energetic si sper sa fie asa pt ca acum am senzatia ca functionez la relanti (nu stiu dc se scrie asa)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru Angellique:

Anul trecut, in aprilie, m-am gandit ca e cazul sa incep investigatiile preconceptie. Dupa cum am spus, multe din ele se fac si in sarcina. O parte din teste (cat mi-au ajuns banii) le-am facut atunci. Ma refer la testele de sange si urina. Pentru sange nu am facut rubeola si listeria, am considerat ca nu e cazul, asta dupa ce am citit mai multe articole despre listeria.

La controlul ginecologic am avut surpriza sa-mi spuna doctorita ca vede ceva in neregula pe col, ca o rana, plus HPV incipient. Mi-a aplicat atunci podofilina si mi-a dat Isoprinosine, si pentru mine, si pentru iubi. Am facut si testul PAP, a iesit II/III, cu modificari celulare pe col. Din cauza acestui rezultat si a depistarii HPV incipient, am avut interdictie de a ramane insarcinata pana la remedierea problemei.

Am urmat tratamentul si am revenit la control in septembrie, cand am repetat testul PAP. Tratamentul a dat roade, a iesit I si am primit OK-ul pentru bebe.

Tot in septembrie am facut si cealalta tura de teste de sange (ce nu-mi ajunsesera banii prima data).

Eu nu mai aveam nici atunci medic de familie, dupa cum nu am nici acum, de aceea am facut testele pe banii mei, si parca vad ca si acum tot asa o sa fac.

Nu stiu inca (,) cum voi naste, din moment ce, la controlul ginecologic, n-a zis nimic de HPV sau alte probleme intravaginale / pe col...

S-ar putea, insa, sa ma puna astia la cezariana, din cauza dioptriilor (3).

Restul fetelor:

Ma doare burta de patru zile de nici sa dorm bine nu pot... :(( Am uitat sa-i spun medicului ginecolog, ca atunci, la control, nu m-a durut nimic... :D

Mergi la inceput

Mai am o intrebare:

Ce analize ar trebui sa fac acum? Mai au vreo valabilitate cele de anul trecut?

Ma gandesc ca HIV, sifilis, grupa sanguina + Rh-ul, hepatita B si C, herpesul, astea ar trebui sa fie valabile...

Mergi la inceput

PS: am descoperit ca am facut, totusi, si rubeola: anticorpi rubeola IgM - negativ.

Mergi la inceput

Si o rugaminte, mai ales pentru fetele care vor merge la medic:

Puteti intreba, va rog, daca noi, gravidele, avem voie sa luam ulei din seminte de in? Este bogat in acizi grasi esentiali (omega 3-6-9). Si, daca da, sub ce forma? Lichida sau capsule? Sau nu conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditzia-cum sa ma supar?iauzi,fiecare are dreptul l opinia sa si de aceea si scriu aici sa ascult opinii si opinii si sa schimbam pareri nu?Ieri am intrat in sapt 12(tickerul e cu trei zile parca in urma) si sunt foarte sigura ca l-am simtit pe bebe pentru ca nu pot confunda aceasta senzatie pentru nimik in lume.Maine am sa o intreb pe doctorita sa vad ce imi va spune,dar eu sunt sigura ca pe bebe l-am simtit.Cine ma crede ma crede eu va scriu doar ce a fost si ce am simtit.azi nu l-am simtit dar ieri de cateva ori foarte clar si sunt ff sigura de asta.

Alinuk-bine ai"revenit".ma bucur ca ne scrii aici!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput