Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

cred ca burticile s-au refugiat undeva la racoare si se odihnesc ariya...Si eu ma pregatesc sa plec la terasa cu ai mei, sa mananc o clatita mareeee cu ciocolata ca de cateva zile mor de pofta...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Fetelor, legat de gravibinon, numai eu stiu cat as fi avut devoie de el.La inceputul sarcnii am avut risc acut de avort datorita estradiolului si progesteronului sub limta de sarcina.Slava Domnului "rezist" cu utrogestan.Si nici eu nu inteleg de ce nu se gaseste un inlocuitor, daca nu se mai fabrica.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

angellique,mi-ai facut o poftaaaaaa.........o sa-mi aduca sotu',adica tata lui samantzuca.............ha.ha!

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

tu cum iei utrogestanul?eu iau seara 2 pe gura si ,dimineata ,2 intravaginal ca ,altfel, as dormi toata ziua..

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor eu vreau sa va spun ca l-am simtit azi pe bebe foarte bine,imi puteti spune ca e imposibil atat de repede dar l-am simtit de cateva ori si nu pot confunda ceea ce am simtit,tinand cont ca stiu ce inseamna sa il simti pe bebe.Dar ma intreb cum de asa de devreme?Nu am simtit fluturasi usori ci chiar l-am simtit atat de tare ca m-am speriat.Oare cum de atat de devreme?

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna.
Felicitari. O fi mai nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia

fetelor am citit pe net si nu are nimic paracetamolul...am luat jumatate de pastila poate ma face bine mai repede...

6+

Camelia

=are nimic cu conditia sa fie paracetamol simplu!!NU SINUS!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Nu-mi vine sa cred!!! Cum de nu sunteti active? Credeam ca voi gasi muulte pagini scrise... si cand colo... gasesc subiectul la pag a 2-a!!
Ce mai faceti fetelor??

Eu nu am cu ce sa ma laud... tot plina de cosuri sunt! Si parca a inceput sa-mi cada parul... o fi avand legatura cu sarcina?

O duminica placuta!!

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Va salut pe toate din nou.

Acum cateva zile v-am scris dar apoi am avut niste pb cu contul.

Din fericire s-a rezolvat aceasta problema (multumesc pe aceasta cale moderatorilor care au dat dovada de obiectivitate si maturitate) si acum sunt fericita sa ma aflu din nou printre voi.

Asadar... in urma nu prea am timp sa citesc, asa incat ma voi stradui de aici incolo sa ne cunoastem si sa impartasim impreuna frumusetea si emotiile sarcinii.

Azi am intrat in 12 saptamani, am facut deja analizele de prim trimestru + dublul test cu interpretare, inclusiv echo morfologica.

Am o bebelusha la burtik- ceea ce ma face sa ma simt cu atat mai implinita, deoarece mai sunt mamik de un nazdravan (acum are un an si 5 luni)

poop fete cucuiete!

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Fetelor eu vreau sa va spun ca l-am simtit azi pe bebe foarte bine,.....Oare cum de atat de devreme?

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Michellina draga mea... ma bucur enorm pentru tine.
Nu stiu teoretic in ce masura e posibil sa simti...insa minunile sunt posibile!

Ma gandesc ca o eventaula explicatie ar fi inserarea posterioara a placentei (asa cum o am si eu de data asta). La sarcina cu Teo am avut-o anterioara si l-am simtit pe bb la 21 da saptamani.
Si mai depinde cred si de cantitatea de lichid amniotic.

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput