Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 19
pusyketa spune:
quote:
Originally posted by cris30
Nu stiu ce sa fac ma dor ligamentele de la solduri, am crezut ca o sa treaca dar vad ca isi face cap.
Voi aveti dureri de solduri???
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png9+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Cris,e normal sa ai durerile acestea,unele le au,altele nu,unele mai intens,altele mai slabe,e din cauza cresterii uterului.
Intrati in linkul de mai jos si dati click pe saptamana in care sunteti,acolo veti afla in fiecare saptamana tot ce se petrece cu voi si cu bebe.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135
Eu vizitez linkul de cate ori intru intr-o noua saptamana de sarcina.
Cami,eu sunt racita intr-una de cateva saptamani.Am vrut sa beau ceaiuri din plante,dar,atentie! nu toate plantele sunt indicate in sarcina.
Oscilococcinum m-am gandit sa iau si eu,stiu ca e permis....
Am mai intrebat parca,ia cineva Elevit?
10+VINE BEBE!
Leditia spune:
ariya,am uitat sa-ti raspund si tie..pana gasesti progesteron retard,ia utrogestanul...Intreb si eu,ca n-am auzit de progesteron retard..care-i diferenta intre el si utrogestan?Gravibinon ,din pacate nu se mai fabrica,am vazut atatea burtici disperate dupa el..si nu inteleg,daca nu se mai fabrica,de ce nu fac altul in loc?
Ca uite asa e criza asta de pregnyl..nu se mai importa.De ce?Ca nu pricep!Sunt atatea gravidute disperate dupa el si nu se mai importa!Pai noi de ce nu facem ceva la fel?Asa ma seaca unele chestii in tara asta...Macar sa existe alternative..nu mai facem aia,dar avem altceva cu aceeasi substanta!Nah,nu lasi omu' asa...Sper sa fii bine...
POZE
my baby
10+ 
Selene_Bunny spune:
Uitasem sa zic ca si varsta conteaza... Si normal ca si activitatea sexuala... :)
Ledi, du-te si te odihneste. Si eu am un vecin care de doua saptamani tot bocaneste, saptamana trecuta sau cand il apucase harnicia duminica, la 7 dimineata, am iesit pe balcon si-am urlat la el...
Iar cu Netul, nici nu-mi spune... :D
Leditia spune:
Gata,am citit pe net ce contine progesteronul retard..doar ca e un pic diferit..gravibinon contine si estradiol..pe cand asta contine doar hidroxiprogesteron caproat.Am cautat pe net,in lanturile de farmacii mari,dar nu are nimeni din pacate.:(
POZE
my baby
10+ 
cami_antonia spune:
fetelor am citit pe net si nu are nimic paracetamolul...am luat jumatate de pastila poate ma face bine mai repede...
6+
Camelia
ariya spune:
multumesc,ledi...utrogestan iau deja si,mi-au dat la farmacie,ginypral...care e tot pt asta...dr mi-a spus ca,probabil,s-a implantat samantzuca bine si de asta s-ar fi intamplat....adevarul e ca m-am mai curatat...
10,7,5+
Angellique spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
Pentru Angellique:
E ceva ce nu-mi suna bine in ce ai zis tu, ca ti-a iesit la Papanicolau HPV incert. Sa-ti zic si de ce. Testul Papanicolau nu depisteaza prezenta HPV-ului, ci prezenta modificarilor celulare produse de HPV, mai ales de tulpinile cu risc oncogen crescut. Testul pentru depistarea HPV (ca sa-ti spuna cu ce tulpini esti infectata - poti fi infectata cu mai multe deodata) se face separat de Papanicolau, costa in jur de 250 de RON.
Deci "HPV incert" nu e cel mai bun diagnostic.
Tu, daca nu ai condiloame / papiloame, inseamna ca nu ai manifestari de HPV. Si eu cred ca sunt femei care nu stiu ca au virusul in corp si nasc natural, bine mersi.
Un rezultat II la Papanicolau deja ridica un semn de intrebare, nu mare, dar il ridica. Eu am avut II/III, cu celule problematice pe col, cu HPV (condiloame) in stadiu incipient, mi s-a aplicat podofilina (o substanta pentru cauterizare chimica, ce nu se poate aplica in sarcina) si, la repetarea testului, a iesit I, col curat, totul perfect OK.
Acum, daca vrei sa te linistesti, poti cere testul de depistarea a tulpinilor de HPV. Daca se dovedeste ca ai, chiar si fara manifestari, vorbeste cu medicul, sa te tina un pic sub observatie, sa nu apara condiloame / papiloame pana la sfarsitul nasterii.
Restul fetelor:
Daca ma inscriu la un medic de familie, imi va lua el tensiunea si-mi va recomanda el analizele ce trebuie facute? Eu am facut anul trecut o gramada de analize. Ginecologul nu m-a intrebat nimic despre posibilele BTS-uri de care as fi putut suferi in trecut si nici daca am facut vreodata vreun test PAP. Si asta mi s-a parut ciudat.
Selene_Bunny eu nu am nici CIN I, nici II si nici III.Intradevar ma macina HPV asta incert dar nu inteleg de ce a iesit cu semnul intrebrii.Pai ori e,ori nu e?Din ce zici tu,probabil s-au vazut ceva modificari celulare?Cred ca voi face un HPV-ADN ca sa fiu sigura.Acum sunt speriata si de faptul ca am citit ca HPV-ul latent este determinat de tulpini cu risc oncogen crescut.
11+
Angellique spune:
Si inca ceva:tu ai aflat de existenta HPV-ului inainte de sarcina sau acum?Vei naste natural sau cu cezariana?Nu prea m-as risca sa nasc natural, pt ca pe col se poate forma oricand ceva fara sa-mi dau seama...
11+
Angellique spune:
pusyketa eu nu iau elevit, dar iau centrum materna.Asa am luat de la inceput si cu ele am ramas.Si sunt multumita,imi dau o stare f buna(sau poate e doar impresia mea).Oricum si inainte eram adeptata suplimentelor, deoarece am avut ceva probleme de asimilare+par si unghii subtiri.
11+