Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

Mai am o intrebare:

Ce analize ar trebui sa fac acum? Mai au vreo valabilitate cele de anul trecut?

Ma gandesc ca HIV, sifilis, grupa sanguina + Rh-ul, hepatita B si C, herpesul, astea ar trebui sa fie valabile...

Rh-ul,grupa sanguina nu mai are rost sa le faci..Restul da,se fac.Desi uite mie mi-a facut dr de fam si rh si grupa sanguina chiar daca aveam analize din trecut unde scria ce si cum,dar asa a vrut ea.
Am vazut ca spuneai ca te doare burtica..si pe mine ma mai doare din cand in cand..dar cred ca si de la balonare/constipatie..Acum daca te doare rau,ia si tu niste no-spa.Ca sa nu mai poti dormi de durere e cam aiurea,asa ca eu zic neaparat sa suni dr sa-i spui.

Am papat clatite,delicioase...am facut o burtaaa de zici ca-s in 4 luni

Porumbita,asa e..eu de 2 zile sunt ceva mai bine..adik ma simt un pic mai vioaie,mai energica..ca pana atunci dormeam pe mine si nu aveam chef de nimic.Vad ca nu mai simt nevoia sa dorm ziua,decat daca de ex dorm prost sau putin noaptea.Cred ca prin sapt 12 se termina si cu somnolenta si oboseala asta..eu deja ma simt ceva mai bine..chiar durerile de burtica au incetat...asa ca no-spa acum iau la nevoie si oricum nu mi-am dublat doza cum imi zisese dr..iar scobutil am luat de vreo 3 ori parca..la nevoie doar..nu cum zisese dr 2/zi..Nah,am zis ca nu vreau sa-mi obisnuiesc corpul cu ele si apoi daca am nevoie sa nu mai reactioneze.
Asa ca mai ai putina rabdare,ca trece..
O seara placuta.

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:

PS: am descoperit ca am facut, totusi, si rubeola: anticorpi rubeola IgM - negativ.

Rezultatul asta inseamna ca nu ai boala acum, nu ca ai facut boala mai demult. IgG pozitiv inseamna ca ai anticorpi si IgM negativ inseamna ca nu ai boala acum.

Pozici noi ....12 saptamani.
http://flickr.com/photos/14984866@N07/

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Selene-nu stiu ce sa zic,eu cred ca analizele trebuie facute in sarcina,nu stiu sa iti spun exact care mie una mi.a luat cred ca sase eprubete de sange fiecare pentru analize.Nu stiu sa sa iti spun de durerea de burta...cred ca ar trebui sa il suni pe medic sa il intrebi daca poti.

Leditzia-sa iti fie de bine clatitele!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Cami-antonia-imi pre tare rau ca ai racit asa,cateodata chiar nu avem cum evita!Sper ca acum esti mai bine si nu ai facut nimik rau cu paracetamolul(parerea mea) important este sa nu faci febra mare!

11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Porumbita.si eu sunt ca o mamaliga toata ziua,fara nici un pic de energie.Inca vomit in fiecare zi desi am intrat in sapt 12...

11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:

PS: am descoperit ca am facut, totusi, si rubeola: anticorpi rubeola IgM - negativ.

Selene eu stiam ca daca Igm este negativ inseamna ca nu exista in organism infectia la momentul analizei de sange (implicit daca e pozitiv - ar fi in organism). Iar daca Igg ul este pozitiv inseamna ca ai imunitate (la un moment dat a existat infectia si ai capatat imunitate..ca vaccinarea).

Pentru rubeola se paote face vaccin. Copiii fac la 1 an. Imi propusesem sa-l fac ..dar naiba stie a intervenit nu mai stiu ce, am amanat si uite asa am ramas tot fara imunitate. Ma rog la Doamne Doamne sa ma pazeasca

... parerea mea, intreaba mai bine un doctor

Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Fetelor, ce credeti ca am facut eu azi?? In sfarsit... ardei umpluti (cine ma stie si stie ce gospodina (nu-)s intelege de ce sunt asa de incantata)!!! Si am si papat 3 ... si juma' de cutie de inghetata spre spaima lu' barbatu-meu care credea ca o mananc toata si lui nu-i las ni'ica!

Ce pacat ca maine luni si zi de servici... tineti-mi pumnii ca m-au lasat astia sefa pe parohie (branch) pe partea de business si ei chiar cred ca eu stiu cu ce se mananca treaba. Sper sa ma descurc!

Dark Bendis

11+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Selene_Bunny si eu am dioptrii, 1.5 si 2.Dar cred ca din cauza HPV-ului voi naste prin cezariana, nu vreau sa risc, desi cred ca-s sute de mame care nasc fara sa stie ca au.O sa repet analiza, cum a zis medicul si voi vedea.Si daca e cazul voi face si un HPV-ADN, poate am niste tulpini fara manifestare.Acum stau si ma tem ca am auzit ca cele latente sunt cu risc oncogen crescut.Sper sa nu fie asa.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi.

@miereamara, da, stiu cum e cu anticorpii. O sa vad acum in ce masura o sa-mi permit sa repet analizele. Daca faceam la toate si IgM, si IgG, trebuia sa suplimentez bugetul si nu aveam de unde.

@Ledi, m-am gandit si eu la No-Spa, telefonul personal al medicului nu-l am, nu i l-am cerut si nici el nu s-a oferit sa mi-l dea... De adormit, adorm, dar ma tot trezesc si ma foiesc, ca ba ma doare mai tare in dreapta, ba in stanga...

Sincer, imi vine sa-mi fac bagajele, sa-l iau pe iubi si sa ma duc la mama, macar acolo mai stiu ce si cum, aici sunt pierduta si parca si ajutorul se lasa greu gasit... Nu-mi place deloc Galatiul... :((

De plecat la Bucuresti pentru morfologie fetala iar nu-mi surade, pentru ca... unde stau eu pana sa ma duc la spital? Daca trebuie dimineata, unde dorm noaptea de dinainte? Daca e dupa-masa, ce fac, ma duc la medic toata transpirata si imputita? Plus ca rezultatul nu stiu daca e pe loc... Sau e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am fost cam obraznica weekendul asta, am mers la o petrecere romaneasca unde am mancat doi mici si icre, alimente ce sunt cam interzise in sarcina,nu m-am putut abtine...

Acum mi s-a facut pofta de musca de cartofi cu carne si chiar asta am la cuptor, e prima oara cand fac, sper sa imi iasa!

Aaaa si pt listuta, numele doctorului mei este Stone si voi naste la Shands Hospital.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput