Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_ spune:
miereamara, ai scapat cu taxoplasmoza, sper sa iasa si la mine cu anticorpi...am tot avut pisici din copilarie, poate totusi am facut-o candva..nu mai imi aduc aminte rezultatele de la prima sarcina, stiu ca iesise bine, dar nu stiu daca in sensul ca aveam anticorpi sau ca nu aveam boala...nu mai retin, am sa caut pe acasa ca tin minte ca am pastrat toate analizele..
Marti o sa fie mishto la eco, prietenei mele i-au dat si un CD cu filmul...acu sta si se uita in fiecare zi la bebe..
Legat de bataile inimii, stiu ca de la un anumit nr de sapt (13-14 parca), inima bebeului se poate auzi cu aparat Doppler (Fetal Heart Doppler detector) care din cate am vazut nu e f scump..cred ca e sub $100..eu ma gandesc serios sa imi iau unul..
8+
miereamara spune:
Anca eu chiar acum imi comandam unul, uite de aici, costa 68 de dolari.
http://www.contecmed.com/cart/product_show.asp?id=357
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
anca_ spune:
Naty , am citit despre soacra ta...ce sa zic, te inteleg perfect, si eu am specimen de asta..poate nu chiar asa, dar pe aproape...doar ca intre noi distanta e mare, dar mai vine din cand in cand pe aici..si acum e la noi pt vara..mi se pare ca in timp parca s-a mai schimbat si nu mai comenteaza asa mult.
Am primit o multime de critici si sfaturi de crestere a copilului de la ea...si tot timpul pentru ea copilul parca e prea slab, sau nemancat sau prea subtire imbracat sau parul e prea scurt sau mai stiu eu ce..dar sa fim noi sanatoase, ca cine le mai baga si pe ele in seama...
La tine cred ca e mai grav putin la tine pt stati aproape...15 minute e prea aproape ![]()
Pe de alta parte am vazut ca, copilului i se mai face dor de bunica, mai mult de bunicu si ii place cand vin in vizita, se simte bine cu ei, e si el mai rasfatat...si de aia ii tolerez si mai uit din cate mi-au zis de-a lungul timpului.
8+
miereamara spune:
Poti sa il inchiriezi doar de aici:
http://www.babybeat.com/fetal-dopplers.html?gclid=CM-N04eYhJQCFQyxGgoddwRpWw
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
anca_ spune:
miereamara, cand il primesti sa ne spui si noua cum e, daca chiar se aude ceva...eu mai am pana l-as putea folosi..trebuie sa mai astept asa ca am timp sa-l comand si mi-ar prinde bine niste feedback
..
multumesc de link, il salvez.
8+
anca_ spune:
Eu astept cu nerabdare sa vina fetele care au trecut de 12 sapt si au avut greturi si sa ne spuna ca se simt bine si ca dupa 12 sapt totul e bine!!![]()
Va rog eu frumos veniti cu vesti de astea bune, ca imi trebuie si mie putina speranta!!!
8+
miereamara spune:
Eu cred ca e mai rentabil din punct de vedere calitate/pret sa inchiriezi unul de o calitate superioara decat sa cumperi unul de o calitate inferioara. M-am mai documentat un pic intre timp si vezi ca ti-am dat un al doilea site de unde poti inchiria cu 22 de dolari pe luna unul de o calitate superioara. Inca nu m-am hotarat, astept sa vina Luc acasa sa vedem ce spune si el.
Martin Luther King Jr.
My baby
cris30 spune:
Anca nu m-a atins cu un deget, discutia a avut loc in biroul lui, nici macar nu eram intr-o camera de consultatii.Eu inainte sa ajung la el fusesem la ginecologa mea care imi facuse 2 eco intravaginale si pap testul.El m-a intrebat daca am facut eco si pap. si eu i-am zis ca da si banuiesc ca de aceea nu mi-a mai facut nimic.Oricum eu nu gasesc normal sa ma duc prima data si sa nu-mi ia o tensiune, greutate, sa-mi masoare colul uterin sau sa-mi faca un test de urina.Eu ii ziceam ca e prima sarcina si ca sunt speriata iar el imi raspundea ca totul o sa fie bine.De unde stie el ca e bine daca nu s-a uitat la mine.
Mi s-a luat doar sange pentru analize.
O prietena foarte buna care a nascut acum 3 ani, mi-a zis sa ma duc la medicul ei ca a fost foarte multumita, si-mi spunea ca de fiecare data de cate ori s-a dus acolo o consultau (greutate, tensiune, urina) si ii asculta cu un aparat special inima bebelui.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+
Doamne ai grija de bebeii nostri
cris30 spune:
Cred ca de Dopller spunea si prietena mea, ar fi o idee buna sa avem unul si acasa, stam toata ziua cu el pe burtica![]()
9+
cris30 spune:
Anca in legatura cu durerile de burta, daca nu sunt puternice nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Am avut si eu tot saptamana a-8-9-a, simteam mici intepaturi.Daca te doare mai mult stai intinsa pe partea dreapta.
10+