Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Naty si eu ma gandesc la cum voi proceda pt a nu se simti copilu mare neglijat...i-am spus deja de bebe si e f incantat..cred ca daca va fi implicat cat mai mult in activitati cu bebelusul (baie, mancare, schimbat, gadilit...) va fi mai bine..in plus mai toata ziua va fi la scoala si ramane doar seara cand va trebui sa facem cat mai multe activitati cu el pt a nu se simti neglijat...

mai citisem pe undeva ca atunci cand copilul mare e prezent e bine ca tatal sa stea cu bebele si mama cat mai mult cu cel mare...dar vom vedea cum vom proceda la timpul respectiv.

8+

Mergi la inceput

miereamara, ti-a spus cumva cat dureaza pana primesti rezultatele la toxoplasmoza?

Eu sunt putin ingrijorata, cam am si eu pisica si desi sotul schimba nisipul tot imi fac griji...abia astept sa ajung si eu sa fac testele..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irynuka asa da vizita la medic cu tot tacamul, bravo.
Eu mi-am schimbat medicul tocmai pentru ca nu m-a examinat deloc cand m-am dus prima data la el, de fapt a fost prima si ultima data.El a fost nice dar asta nu ma incalzeste pe mine cu nimic.Luni am prima intalnire cu noii medicii sa vedem ce o fi si cu ei.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

cris30, tu cand ai DPN-ul? ca nu te vad pe prima pagina...intreb ca vad ca esti 9+...eu maine fac 9, deci suntem pe aproape..

8+

Mergi la inceput

Irynuka l-ai vazut si pe bebita la sonograma sau numai i-ai ascultat inima??? Banuiesc ca nu iti recomanda amnio din cauza ca esti tanara, oricum vezi si cum ies celelalte teste.

Mergi la inceput

Anca esti cu o saptamana mai mica, eu maine fac 10 saptamani.Dpn-ul meu este 17 ianuarie.Am pus odata datele mele dar nu au fost trecute pe lista,o sa le mai scriu mai incolo.

Mergi la inceput

DarkBendis, ti-am vazut pozele, f frumos! ...abia astept sa am si eu poze cu bebe ...la 7 sapt jumate cand am facut eu ultima data eco arata mai mult ca un peste

eu am o prietena aici in state care tocmai a primit rezultatele de la dublu test( Nuchal Scan + test de sange): a iesit riscul de 1/1450, deci f mic si doctorita i-a spus ca nici macar triplu test nu o sa ii faca, continua cu controale lunare pana in ultimele luni cand se fac la 2 sapt, apoi in ultima luna la 1 sapt si mai are o eco in jur de 20 sapt...atata tot.

8+

Mergi la inceput

Anca vad ca numai noi 2 suntem pe forum. Tu cum te simti ai greturi??/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si io si io!

Anca, pt tpxoplasmoza au spus ca dureaza o saptamana si ca ma suna dc e ceva nasol. eu le-am mai facut si in Ro, cand eram in 5 saptamani si mi-a iesit pozitiv la anticorpi, semn ca am facut candva boala si negativ la infectie curenta. Deci e de bine, numai ca doctorul a vrut sa le repete, pt ca i-am spus eu ca nu prea am incredere in laboratoarele din ro.

Cris, doar i-am auzit inima! Batea repede, repede...Nu am vrut eco, pt ca oricum merg marti la nuchal test si o sa vad acolo mai multe.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Inca mai am greturi si ma simt obosita...stau cu speranta ca la 12 sapt se termina...o sa vedem.

In privinta oboselii am facut totusi ceva: mi-am adus un recliner in birou ca sa pot dormi la pranz...si l-am si testat e f bine..

Oricum la mine toate se accentueaza pe seara: si oboseala si greata..

Mai nou mai simt asa dureri ciudate prin burta, sper sa nu fie nimic. apar din cand in cand si trec repede..cred ca e totusi normal.

cris30, ce ti-a facut totusi doctorul cand ai fost la el? (daca nu control, macar eco?)

8+

Mergi la inceput