Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Danangie eu nu cred ca ''ti=-ai invatat copilul rau''..prietena mea care a nascut in mai tot asa ca si tine...ii face toate poftele...unde ii place bebelinei..acolo o pune...o leagana pe picioare...si care e problema???...nu asa o sa facem toate???...nici eu nu o sa suport sa-mi vad copilul plangand....

Cami 36s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..legat de cezariana...si eu zic la fel...nu am de ce sa nu pot tine copilul in brate...doar nu o sa car cine stie ce...nu ma apuc de mutat mobila...nu?????

Cami 36s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza!
Nati, Matei e ataaat de scump!!! arata foarte bine dupa operatie; hai ca mai e putin pana luni cand il vei avea acasa

Felicitari Ali pentru Andrei!!!

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Violeta
ma bucur ca mai ai un sg examen si scapi.
Cristina ms mult, pai am sa fac azi niste poze sa pun sa vedeti ca azi Flo trebuia sa mearga la munca dar a ales sa stea cu noi.
Bobitamica tu ce mai faci esti ok?
Tiberica si eu am vazut la niste prieteni ca ala mai mare se impaca f bine cu cel mic, la inceput erau mai suparati dar apoi ii dadeau sa pape imediat fugeau la mami sa ii zica daca plange bebe sau ceva, speram si noi sa fie bine momentan am exersat cu papusa bebelush a lui Ari si o mangaie frumos zice mai mai si ii da si biberon daca plange, dar din cand in cand ii mai scapa si cate una, speram sa nu faca chiar asa si cu bebitza.
Ingry sper sa te mai lase mancarimile. Legat de vergeturi si la mine mama nu are nici macar una si nu s-a dat cu nimic special pe perioada sarcinii ca pe atunci era numai lpate doina de corp dar cu toate astea eu m-am umplut ca zebra sarcina trecuta. Acuma sper tie sa nu iti apara asa multe sau macar daca mai apar sa fie mai in zona mai ascunse nu la vedere.
Caprioara noi am incercat de mica sa nu obisnuim fata cu dormitul cu noi sau la noi in pat acuma numai in weekend la pranz o lasam sa doarma la noi facem nani de pranz toti trei dar cam atata, ea s emai arunca la noi in pat si zice nani da ii explic ca fiecare are patutuzul lui si ca numai duminica putem face nani toti dar numai la pranz, pana acuma a fost ok cu asta mai vedem cand apare bebe.
Gallyb spor la invatat si bafta la examene!
Violeta_m_tm vai ai grija cu masinile ca in ro te calca si pe trotuar. Bine ca nu ai patit nimic. Ma bucur ca ao terminat in sf cu examenele.
Atb bafta la examene si spor la invatat si sa scapi cat mai repede.
AlinaM bine ati venit acasa, pupici multi si asteptam cu nerabdare poze cu micul cavaler. Si Ari a avut icter dar dupa doua sapt in care am tinut-o cat mai mult afara a lumina naturala i-a trecut.
Tecky multumim mult.
Crisarh multumim mult. Speram sa vina bebe si la voi cat mai repede, te mai asteptam din cand in cand cu vesti.
Gabriela da mai pana la 8 ani daca iti dai seama si la cerere adik exact ca vacuta Milka. A fost un documentar, acuma eu nu zic ca laptele de la mami e cel mai bun pt bebe si daca se poate sa alaptezi e bine cat mai mult ca e sanatos si etc da exista si o limita. Arata o tantea care umbla prin casa fara sutien numai cu bluzele pe ea si venea ditamai elefantul de copil la 8 ani era cat canapeaua din sufrageria lor de lunga si cerea lapte si maicasa se conforma. Si facea asta si de fatza cu musafirii sau ceva ca daca asa vrea comoara. Mai dao incolo de treaba...
Acuma aici ei incurajeaza breasfeeding si etc ok totul f frumos si bine au consilieri diverse oraganizatii etc da au si niste extremiste din astea care tot vor sa convinga lumea ca e ok sa iti scoti sanul pe masa la cafenea sau la restaurant daca asa vrea bebe si lua interviuri la mai multi si na zicea lumea ca ok e f bine ca alapateaza si etc da nu toti vor sa ii vada ei sanii pe masa cand ei stau la masa si mananca sau isi beau cafeaua. Aici la majoritatea toaletelor sunt si din astea de schimbat bebeul plus o sala linistita unde poti alapta deci poti sa mergi acolo nu in mijlocul restaurantului toc poc scoti sanii pe masa si ii dai la bebe sa pape. Da na acuma parerile sunt impartite si mereu vor fi debates pe chestiile astea gen alaptat, diversificare etc.
Dana eu nu vreau da bebitza e fix sora-sa calma relaxata nu se grabeste deloc, speram sa semene cu ea si la restul dupa ce se naste ca asta inseamna ca vom dormi tare bine. In afara de contractiile rare dar suportabile dor da nu ma indoi de durere si intepaturi cat incape si crampe si dureri de spate nu dop nu apa nu contractii dese. Bafta la examene.
Mai fetelor noi avem o Ali in listutza dar are dpn abia pe 5 august 2008. Acuma nu stiu daca despre ea e vb sau nu ca daca merg la profilul ei are un sg subiect de pe 3.06.2008 legat de florile de soc si atata. Nu stiu o fi ea nu o fi ea...
Anyway felicitari pt bebe Andrei si sa creasca mare frumos si sanatos!
Nati am vazut pozele, f f frumoase, ce dulce e cum face el nani. Sa va traiasca e un scump si jumatate. Ce fain ca de luni vine acasa, spor la pregatiri si asteptam poze cand ajunge in cuibusorul lui.
Biri uff the eagle mai sta biletul e pana pe 20 iulie dar il putem schimba mai devreme daca e nevoie pt o taxa de 50 de euro. Faza e ca noi am zis na sa vina putin mai devreme ca daca nasc mai devreme nu ai de unde sa stii si am zis ca na sa fie aici cand nasc si dupa ce nasc cateva zile pana imi revin eu si ne intram in ritm.
Am incercat faza cu plecatul in parc si imediat ea dupa mine, dintr-o data nu mai erau telenovele nu mai avea nimci de vazut sau de facut lipita ca marca de scrisoare. Ca i-am zis ca merg eu cu fata in parc ca vroiam sa ma aerisesc fara ea da ce am avut vreo sansa???
Dana mai poti sa il dezobisnuiesti de dormitul leganat si noi apelam la carucior cand fata nu vroia deloc sa doarma, dar mereu am incercat sa respectam ca patul e pt nani si i-am explicat mereu asta de bebe mic si chiar daca trebuia sa stau langa pat in genunchi noaptea pana amorteam o lasam in patutz deci sa stie ca sunt acolo langa ea dar sa stie in acelasi timp ca patul e pt nani si nu bratele lui mami sau tati. De asta am si folosit scaunel din ala ziua ca sa stie ca patul e pt somn ziua sta in scaunel sau leagan sau pe o paturitza sa se joace. A fost greu si e greu sa rezisti ca ai stai cu ei toata ziua in brate si nu cred ca mi-am privat copilul de vreo ceva prin faptul ca nu am tinut-o non stop in brate. este f iubita si f happy si mereu am avut momente f multe de alintatura si iubire si strans in brate dar cand venea vb de nani nani se facea in pat, faceam si eu si Flo cu randul era greu ca as fi vrut si eu sa stau intinsa nu in genunchi si cu o mana pe fata si cu capul pe marginea patului ei atipind din cand in cand, dar uite dupa ce a cresut mai marisoara nu am mai avut pb. Si sfatul celor de aici pui bebele in pat cand inca e treaz adik facem o rutina baitza cremuit pupacit lumina cat mai incet pus in patutz liniste calm si nani. Normal ca e greu si nu iese de la inceput dar cu persevrenta se poate. Si nu va imaginati ca am lasat copilul sa planga pana nu mai putea sau ceva ci o mangaiam ii vorbeam ii explicam de nani si ca uite e noapte si etc si in cel mai rau caz apelam la carucior si il batzaiam asa usor sau la rocker scaunelul ala care poate sta si fix dar se poate si legana daca ii scoti piedicile.
Na asta e experienta noastra normal fiecare face cum crede ca e mai bine.
Si sa nu crezi ca ai inceput cu stg, fiecare suntem mame eroine si suntem mamicile perfecte pt copii nostri, nu exista bine sau rau in meseria asta si nu permite nimanui sa te judece pt ca la fiecare situatia e altfel.
Uhh gata am terminat de recuperat din urma. La noi azi e intunecat si cam trsita vremea Flo inca doarme dar ma bucur ca a ales sa stea cu noi sa ma mai slaveze oleaca poate si iesim undeva la o plimbare daca nu ploua ca eu 24 din 24 cu "the eagle" mult nu rezist ca o iau prin papusoi.
Va urez un weekend cat mai placut tuturor, sunt prin zona.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 4 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEEEEEE!!!
mai, fetili, !!!
vreau si eu sa transmit felicitarile mele proaspetei mamici Ali in stilul caracteristic....dar...nu am nici cea mai vaga idee despre cine e vb . deci..?????? ca pe Kla am identificat-o eu, dar de data asta...sunt intr-o imposibilitate creativa!
aaa si am pregatit niste fragmentzele si pentru cele doua mamici care au fost primele si nu au avut parte de texte cu dedicatie (fara numar, fara numar), dar astept momentul potrivit sa le ...postez.
GABRIELA, TECKY am incercat eu pe teren neutru pana acum. dar daca am primit telefonul care spunea clar ca "vin opana la voi, nu va faceti alte planuri"...ce era sa zic...de acum asta e...Cand o sa vine BB o sa am un motiv in plus sa cumpar papucei de unica folosinta ca la spitalal din straimnatate. ca , deh! o sa ma tavalesc cu BB pe covor cu siguranta si alte din alea...deci ..nu mai merge cu "codul bunelor maniere " pe care eu nu il cunosc.
ma duc la niste treburi casnice, ca acusi vine sor'mia pe la mine!
aaa mi-a adus garm,astanul. de cand ati inceput sa va dati cu crema asta?

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Ruxandra e nasol cu lumea asta si cu musafirii eu fara suparare le spun de la inceput ce si cum nu iti convine nu mai vecni fara suparare si eu in sufragerie lumea tre sa se descalte ca fata mea se joaca pe aici pe jos am papucii din astia de casa marime universala pusi deoparte pt musafiri si gata. Bine aici lumea nu se supara si respecta.

AMR 4 Zile

Mergi la inceput

MADA, pai da...Nasha mea are pretentii ca e umblata prin lume. Eu n-oi fi , ca nu am fost decat in Grecia anul trecut dupa nunta pentru prima data in viata mea. Dar ea a avzut toata lumea asta. ma rog, asa o fi pe la altii...Eu am avut pretentii numai in camera . ca pe holuri si iin bucatarie nu am zis nik, am gresie si sterg imediat dupa ce pleaca musafirii asa ca,...nu e o problema. De aia nicicnu ii invit pe la noi. Si cand le-am spus, s-au ofensat...dar vad ca tot cum vor ei fac. eh...asta e. de acum pana data viitoare cand or mai veni....rasuflu usurata...
ce face ANAXENA???

Mergi la inceput

Ruxandra nu stiu despre Anaxena nimic i-am dat ieri un mesaj si nu a raspuns si am incercat mai tarziu sa o sun da nu raspundea, creca e busy cu vizitele de la familie prieteni cine stie sper ca e ok si ea si printesa si astept si eu vesti de la ele.
Legat de nasa pana una alta se reduce la aia 7 ani de acasa si common sense. Degeaba e umblata prin lume daca nu s-a legat nimic de ea si aici am cunoscut destula lume care degeaba au dat de un alt grad de civilizatie sau ceva nu s-a prins nimic de ei.
Eu ce sa zic nu ma tin ca vai ce maniere impecabile am sau mai stiu eu ce da ma mai uit in stg in dr mai invat si eu cate ceva ma mai cizelez ca nu e prea tarziu sa inveti chestii noi niciodata si mereu am incercat sa respcet pe altii ca na e vb aia ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
ce nu imi place in ro si nu sunt de acord cu asta e faza cu nasii ok sunteti nasii nostri da asta nu inseamna ca tre sa va ridic statuie sau ceva nu imi plac linguseslile si chestiile astea cu vai sarutmana nasu si etc.
Aici nu e asa si nasii fetei de ex nu ma astept sa ii ia cine stie ce la fata cum nici ei nu se asteapta noi sa le ziceam sarutmana sua mai stiu eu ce. Ne comportam normal daca vin pe la noi si vor sa ii aduca ceva la fata ii aduc dar chestii normale jucarii hainutze. Ca mama vai imediat cum a auzit ca dupa botez am fost pe la nasi vai si ce le-ati luat le-ati dus ceva mai scump asa?? Le-am dus un cadou normal nu trebuia sa ch toate economiile mele ca vai vezi Doamne sa nu se simta jignit nasul.

AMR 4 Zile

Mergi la inceput

MADAmare dreptate ai! dar ce sa faci? vb lui Mircea Badea...:"Traim in Romanica ...si asta ne ocupa tot timpul". nu ca as avea ceva cu tara mea...dar oamenii din ea sunt din ce in ce mai....nelalocul lor. si ce popor fain am fost pana intr-o vreme...cand au venit toate modernismele astea peste noi...Ma rog, nu asta ar fi rau, rau e ca le-am inteles si interpretat prost! si vrem sa le adaptam la situatauia noastra fara sa avem o baza de vreun fel.
asta e..
ma duc pana oin oras cu sor'mia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor! Ce faceti? Ca de obicei in weekend nu e prea mare agitatie pe aici. Mi-am facut si eu azi dimineata poze la burtica, le-am pus si pe picasa, sa vedeti cat de mare s-a facut... Cum sa nu fie grea, cel putin cand ma asez in pat pe spate parca as avea o ditamai greutatea care ma apsa pe burta. Iar cand stau in picioare simt cum ma trage in jos ca am ajuns sa stau cam cocosata... Eh, dar nu mai e mult si gata!!!Adevarul e ca mi-am cam pierdut rabdarea...

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput