Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
Nati spune:
Buna fetele,
Am fost super ocupata zilele astea, nu am citit din urma ce s-a scris, am sa citesc acu dupa ce trimit mesajul asta.
camy_pus, bineinteles ca poti sa ridici si sa tii bebele in brate dupa cezariana.
Eu l-am tinut dupa doua zile de la operatie, ca nu m-au lasat medicii, mititelul era sub morfina, plin de perfuzii, abia cand s-a trezit medicii m-au cam fortat sa-l iau in brate, cica ajuta sa se recupereze mai repede ca simte el pe mamica lui.
bujo, chiar ieri cand am fost la spital sa-l vedem pe pitic, am vb cu chirurgul, care ne-a asigurat ca totul e bine, are sa se dezvolte normal, mai dureaza pana se umple cavitatea de la piept, are ca un fel de groapa, din cauza ca ia scos o bucata din plaman, dar pana la 8-9 ani plamanii se dezvolta.
Asa ca nu mai trebui nici o operatie, tratament, numa ca o luna nu il pot scoate din casa.
Dar in rest are sa aiba o viata normala ca si un copil nascut sanatos.
mariana 1976, de asta nu isi facea anestezia efectul, din cauza ca sunt mai inalta, si probabil nu se astepta sa fie nevoie de atata anestezie.
Oricum eu am 1.78 cm, deci sunt inalta, bine ca a trecut totul.
A incercat si la mine dilatare manuala, dar mai mult de doua degete nu intrau, si ma durea de imi venea sa mor acolo.
Cica am col incompentent
.
danangie, stai linistita ca nici al meu flacau nu vrea titi, e asa de usor pt el din sticla, nu depune efort prea mare sa suga.
Dar asistentele mereu mi-au zis sa nu disper, sa incerc mereu, are sa suga pana la urma.
Ieri de pilda a supt doar 38ml, asta dupa masuratorile de la cantar.
Succes si rabdare multa!
Fetelor, cine vrea sa vada poze cu juniorul luptator, am pus poze la semnatura, poze facute ieri la spital. Cele facute cu telefonul nu le pot descarca, nu stiu ce program trebui sa instalam, dar sa ne mai linistim putin si sa gaseasca sotul ceva timp liber.
Veste mare, luni il aducem pe bebe acasa! Abia asteptam!
Merg sa citesc din urma!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Nati spune:
Am reusit sa citesc intr-o mare viteza din urma, nu am retinut mare lucru, iertare.
Felicitari noilor mamici, bebei sanatosi si mancaciosi!
danangie, am intrat sa-ti vad pozele cu flacaul, un dulce, grasunel si frumos foc.
Sunteti o familie reusita si implinita, va doresc o viata frumoasa si linistita.
Referitor la lapte, da-i cat mai des san sa stimuleze productia de lapte, sau scoate cu pompa.
Eu am lapte cat pt doi, daca nu golesc sanii 3-4 ore, ma dor de numa.
Ma si speriam in spital cand asistentele se tot mirau de cat lapte pot sa am, le-am zis sa taca din gura ca daca imi sperie laptele si il pierd le alerg de numa
.
Odihna, lichide multe, oua, branzeturi, lapte sa ai in meniu, cica ajuta productia de lapte, asa am citit, daca mint astia, mint si eu.
Pup fata!
Eu nu am mai sunat-o pe Sun, ca nu raspunde, probabil numai de stat la telefon nu are ea chef acum.
Sincera sa fiu de cand am aflat de problema, am si uitat sa ma gandesc la al meu bebe, si tot timpul ma gandesc si ma rog la Sf. Stelian si la Tatal Ceresc sa le daruiasca sanatate si o viata plina de fericire alaturi de micuta Thea.
Nu stiu cand am sa mai apuc sa intru, suntem in focuri cu pregatirile pt venirea lui bebe acasa, amenajari, cumparaturi.
Abia astept sa-l avem acasa!
Azi cand mergem la spital sotul are sa-i faca baita la pitic, sa vada asistentele ca ne descurcam cu baia.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Biribu spune:
caprioara daca mai reusesc sa o prind am sa intreb, e drept ca nici nu vreau s-o deranjez prea mult ca numai de mine nu ii arde...dar eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme daca te vei opri sa vorbesti cu ea, din cite o stiu eu pe Laura cred ca s-ar bucura. ea e o scumpa cum o stiti, ma intreba de toate fetele ce fac, daca sunt ok...
gally de ce nu iei rennie? ca nu strica cu nimic.
dana e un scump Alessio!!! daca inca mai ai lapte eu zic ca nu e totul pierdut, insa singurul mod de a-l stimula este cu bb la sin! nu e un capat de tara daca nu reusesti, dar daca tu mai ai lapte merita sa incerci! eu la Anna am intrerupt alaptatul o saptamina cind avea 3 sapt pt ca am luat antibiotice si desi erau permise ea a facut diaree, asa ca am trecut-o pe biberon. si apoi nu mai vroia sin fata mea ca se obisnuse cu bibe normal. si eu am lasat-o sa plinga, m-am gindit ca in fond e spre binele ei si mai bine ne chinuim o zi doua dar apoi stiu ca primeste lapticul meu. nu a durat atita, dupa vreo doua mese cind a urlat si respins sinul a vazut ca altceva nu primeste si s-a resemnat. incearca!
Crisarh, multumim! te asteptam cu drag inapoi la odisee 
Nati ce dulce si frumusel e!!!! ce familie frumoasa si implinita! felicitari pt externarea lui bb luni, sa dea DD sa nu mai aibe vreodata probleme dupa hopul asta! e clar un invingator, nu arata nicidecum ca ar fi fost operat sau bolnavior.
Fetelor cu examene bafta multa si jos palaria, eu n-as fi in stare asa gravida sa mai si tocesc, pt nimic in lume.
Mada mai rezisti? cind isi ia zborul "the eagle"? imediat dupa nastere sau aveti mai mult de tras? mai las-o si tu in piticii ei si nu mai pune atita la inima, zau! acuma ce daca face una alta cum nu iti place, ia o atitudine mai zen, ia-ti fata si scoate-o la plimbare, din astea.... ca oricum le refaci dupa placul tau cind scapati. pup fata!
Ingry tu cum esti? ai luat Benadryl? presupun ca ceva din asta ti-a dat, ajuta mult sa stii, char si somnolenta e de preferat decit sa smulgi carnea de pe tine. v-ati acomodat in Salt Lake?
eu nu m-am prins cine e mama Ali, e de la noi de la odisee? sa-i traiasca bb Andrei sa fie sanatos!
la mine nici un semn deocamdata, suntem bine...
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
vias spune:
'neata fetele...
...aseara a gasit sotul meu solutia pt starea mea de rau...un pepene mare si rosu...si dulce si buuuuuuuuuuuuuun...si l-am mancat pe tot...pana am zis ca nu mai pot sta pe scaun...dar cine a mers la wc toata noaptea sa faca pipi????????..JE!!!![]()
..oricum a meritat...si sper ca azi sa primesc din nou un pepene la fel de mare si de bun...![]()
Crisah sper din suflet sa se intample minunea si la tine...si curand sa intri sa ne anunti ca esti insarcinata!
Nati mutumesc pt informatii...asa mi-a zis si mie dr..dar m-au omorat atat taicamio (de parca ar fi nascut vreodata
) cat sisoacramea ...ca vezi Doamne cat de naspa este dupa operatie...ca nu poti ridica copilul 6 luni...si de-astea...dr meu mi-a zis ca nu-i adevarat...dar se pare ca astia care nu au trecut prin asa ceva...au foarte multa experienta...si stiu mai bine...

..am vazut pozele cu flacaul tau...arata foarte bine...este si foarte frumusel pe deasupra...nu zici ca ar fi avut vreo problema de sanatate...
...sper in continuare ca micuta Teodora sa se faca bine...Doamne...cate probleme am avut eu....as mai trece odata prin ele, numai sa am copilul sanatos...adevarul este ca nimic nu-i mai dureros pe lumea asta decat sa ai copil bolnav..
Eu ma
in continuare pt micuta Teodora si mamica ei Sun

Doamne Ajuta!!
Felicitari Ali pt bebe Andrei...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos..la fel si tu, refacere rapida pt tine si mult laptic pt bebe!!
Caprioara..foarte faina rochita...sa o poarte sanatoasa!!![]()
..acum merg sa pap si ultima feliuta de pepene, apoi sa ma pun in pat ca bebe Darius ma suteaza de numa'...si ma doare....meg sa ma intind ca sa-i fac loc la nazdravan..![]()
pustai
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Astazi am reusit si eu sa dorm ceva mai mult , nu am mai fost asa matinala!
DANA81 oare chiar trecem una pe linga alta? La ce facultate esti? Eu sunt la DAnubius, la Finante Banci.
CAPRIOARA, super ideea cu costumul popular. Lumanarea si eu cand am botezat una dintre finutele mele am facut-o singurica pentru ca cele de pe piata mi se pareau mult prea incarcate, iar cele cu adevarat frumoase mult prea scumpe!
NATI, ai un bebelus foarte frumos, sa-ti traiasca sa fie sanatos si sa va bucurati de el!E un dulce!
ALI FELICITARI PENTRU BEBE ANDREI , REFACERE CAT MAI RAPIDA SI MULT LAPTIC!!!
DIARUX, urata patania cu nasii!!!E bine ca i-ai pus putin la punct
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI

Gabriela82 spune:
neatza!
felicitari Ali, sa-ti traiasaca bb Andrei, sa creasca mare si sanatos!
Nati e un scump bb Matei, ma bucur mult ca de luni sunteti toti trei impreuna.
Camy nu mai asculta toate balivernele, cum sa nu ridici bebele 6 luni.
Diarux daca tot e stresanta rau nasa ta mai bine va intalniti pe un teritoriu neutru.
acum ma duc si eu sa ma apuc de treaba, sper sa auzim numai vesti bune in continuare.
suntem alaturi de Laura si Teodora Patricia, Doamne Ajuta!
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
8 zile
danangie spune:
Buna dimineata,
NATI si al tau ,ptiu sa nu fie de deochi, e un grasunel. Nici nu zici ca ar fi avut vreo problema. E tare frumos si gingas. De buzele carnoase nici nu mai zic!
BIRI mie mi se rupe inima cand il aud plangand. Mi-e si frica sa nu zica vecinii ca-l torturez. Ca asa pare. Trage nist urlete de te inspaimanta. Eu nu sunt atat de puternica precum credeti voi. Cateodata ma ia o panica ,pe care o controlez imediat, cand ma uit la Alessio. Adica stiu ca el depinde de mine si nu e cazul ca pe mine sa ma apuce panica. As vrea si eu sa am taria ta.....dar nu reusesc. Poate sunt o lasa....dar nu reusesc sa-l vad plangand de foame....
MADA iti multumesc de cuvinte. Foarte frumoase si imi fac tare bine.Eu sper sa nu intru in depresie......primele zile sunt sigura ca intrasem putin....ca plangeam non-stop. Noaptea la spital ma descarcam cel mai tare. 
Azi-noapte Alessio a dormit in carut pana la 5,00. Ca pana acum numai in brate sau pe picioare. L-am invatat rau stiu.....dar nu pot sa-l vad ca plange, ca se chinuie.....credeti ca am inceput cu stangul viata de mamica???
ALESSIO, comoara mea
gallyb spune:
Buna dimineata! Stau si eu cu cafeluta in fata, poate macar asa reusesc sa nu dorm pe mine.Desi ieri nu m-a ajutat.
Atb, Violet Dana81 si fetele care m-ai au examene, bafta multa. Scapam noi si de asta. Mai mult ma enerveaza ca eu in loc sa ma bucur de ultimele saptamani de burtika trebuie sa stau non-stop sa citesc.Sunt si foarte grele.
Biribu am c-am evitat in sarcina sa i-au medicamente,desi am luat ceva,dar aseara am luat si Rennie si lapte la greu si nu prea a avut efect.
37+
gallyb spune:
Felicitari Ali, sa-ti traiasaca bb Andrei, sa creasca mare si sanatos!
Fetelor m-am atasat atat de mult de Sun si fetita ei,ma rog pentru ele sa le intareasca Dumnezeu. Mai ales ca Teodora e nascuta in aceeasi zi cu mine.
Nati am vazut pozicile, e un scumpic Matei si ce mamica fericita esti tu langa el. De abia astept sa-mi tin si eu buburuza in brate. Dar am rabdare, trebuie sa stau cuminte ca sa se dezvolte bine.
37+
Tecky spune:
Buna gravidutelor!
Violeta sa stii ca si mie tot nasa mi-a cumparat cercei pt fetita mea si haine la botez tot ea imi va cumpara.Desi mama mea mi-a cumparat o pereche de cercei nasa a zis ca este obligatia si totodata placerea ei sa cumpere pt bb tot ce tb.
Diarux nasol cu musafirii care nu stiu sa se comporte civilizat.Asta iti lipsea tie in sarcina sa te enervezi.
Nati ce scumpel este Matei,peste 2 zile il avea tot timpul langa tine.
Cristina te asteptam cu vesti bune de la dr.
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut.
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 13 ZILE