Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
marimar spune:
Laura,toate gindurile bune se indreapta spre Teodora si spre tine, o sa fie bine, ai sa vezi. Dumnezeu e mare si o va ajuta sa fie sanatoasa si sa creasca mare alaturi de voi ! Doamne Ajut-o pe Teodora sa respire singura si sa fie sanatoasa.
Asteptam cu sufletul la gura vesti bune despre voi !
Anaxena : FELICITARI, BRAVO MAMICA EXEMPLARA !! BINE AI VENIT PE LUME MARIA!
Dana, nu fii suparata sau stresata din cauza laptelui dar incearca sa bei multa multa apa, lapte,ceai, lichide cit mai multe si sa pui copilul la sin inainte sa-i fie foame dar si inainte de a-i da biberonul. Tine-l lipit de pielea ta sa-ti simta mirosul si sa simta miros de lapte. Lasa-l sa adoarma lipit de tine si poate va suge in somn.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Gabriela82 spune:
Dana e scump foc bb Alessio si da seamana cu tine. despre alaptat nu ma pricep sa-ti dau sfaturi dar iti spun si eu sa nu te stresezi si sa te invinovatesti, tre' sa fie bine pana la urma.
Crisarh multumim si tie iti dorim ca bb sa vina cat mai curand.
ma duc si eu sa fac o baie caldaaaaa si apoi cred ca ma culc.
noapte buna!
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
9 zile
dana81 spune:
M-am rugat si eu cu voi, si o fac in continuare..nu mi vine sa cred ca mama de Galu trece prin asa ceva, i se simte lipsa pe aici, avea un optimism care ne scotea pe toate din starile mai putin bune!!! Dar DD e mare si le va ajuta
DANA...ai un bebe de ti vine sa-l mananci, frumos foc, sunteti o familie reusita...si daca tot faci copii frumosi...da-i inainte!!!
CAPRIOARA mi-o inchipuiam pe Ilinca in costum popular...super ideea si bravo tie ca te gandesti sa le faci pe cele care poti, singura, eu sunt innebunita dupa floarea soarelui, mi-am dorito in buchetul de mireasa dar nu am gasit atunci, in iulie
CRISARH sa dea DD sa vina minunea cat mai repede si de data asta sa tina
MADA tu iar vrei sa depasesti 40 de s, nimic, nimic? Ti am mai spus eu ca ai fetita mare si intelegatoare!!!
VIOLETA si eu am fost azi la examen...tot grila...ma pui pe ganduri..trecem oare una pe langa alta?
mai am unul si duminica, si sapt viitoare 2 si GATA...ma ocup si eu de mine si de burtica...
Va pupacesc!!!! Noapte buna!!!
33 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 7 SAPTAMANI
diarux spune:
buna seara, fetele
eu am fost prinsa cu niste musafiri...

, am sa va povestesc mai incolo,.....
stiu ca v-ati rugat cu toatele pentru SUN si TEODORA si sunt sigura ca a prins. eu nu am fost pe net...dar gandul meu a fost la ele. vad ca lucrurile stau la fel, din pacate. ![]()
ALINA M bine ai revenit si bine ca sunteti bine.
CRISARH am mai citit de la sau depasre tine, nu mai stiu decat ca imi e cunoscut numele. iti urez sa treci repede de la aspiranta la
si apoi la mamica cu 
le multumesc si fetelor pentru aprecieri: RALU, INGRY, TURTU. TURTU, primesti, cum sa nu, numai sa se respecte DNP-urile. Eu ce sa mai zic ca sunt la urma de tot. ![]()
![]()
![]()
Deci eu am patit cu nasha mea cum ati patit voi cu mamele! si ma seaca la culme faptul ca altcineva se vrea sef la mine acasa.
Pai vine la mine, dupa multa vreme, ca nu am mai chemat-o de nu stiu cand. in afara ca ea face regulile cand si cine se descalta in casa mea (e un subiect sensibil asta cu descaltatul. de acord ca in strainatate probabil codul bunelor maniere spune sa nu te descalti. da eu cand vad pe asta lanoi cum scuipa pe jos aiurea si dupa aia eu sa intru in casa la mine pe ciovor...parca nu imi surade. si apoi, avand o singura camera...tind sa am grija mai mare. caacolo dorm, acolo primnesc musafiri etc.ea nu intelege si spune ca sunt eu prost educata. ma rog, accept ai asta. )Am pregatit special masa pe balcon, care e ca o terasa, destul spatiu, tosmai ca sa evit intratul in camera si povestea cu descaltatul. I-a venit ideea sa vedem nu stiu ce pe tv. eu , stiind ca nu o voi invita acolo, nici patul nu l=am strans de tot. adik nu am ridicat canapeaua. nu era tocmai o camera pregatita pentru vizite, deci am spus ca nu vreau acum,. o sa vedem altadat, prefer sa mai stam de vb ca nu am mai vb.de mult.BUUUN! a strambat din nas da m-a lasat in pace. trebuia sa plecam la gara la ora 8.30 sa o iau pe sor'mia,. pana m-am dus eu la dus si m-am pregatit de plecare, ei erau instalati pe scaune in camera peste hainele mele puse pe spatar, incaltati, bineinteles, de m-am aprins. sotul meu, mai docil, a spus ca prea am reactionat violent, ca s-a suparat nashu si din astea. Da la mine si la supararile mele nu se mai gandeste nimeni? adik eu nu am dreptul la intimitate in casa mea? si daca am spus ca nu vreau sa ne uitam la niciun tv la ora aia de ce trebuia sa faca ea exact pe dos?????Ma rtog, poate mai sunt care o sa spuna ca eu sunt deplasata, dar sincer...prefer sa stiu ca in casa mea eu sunt stapana, dupa cum am spus. Noroc ca a venit sor'mia si m-am descarcat. ea e psihologul familiei si ma mai ...consiliaza dfin cand in cand.![]()
mda...
am prestat un pepenas rosu ca de cand aveam pofte!! dulce spre uimirea mea. si buuuun... azi am mancat si cirese...
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
Didi81 spune:
Ruxandra, te inteleg ca te deranjeaza sa vina altii la tine in casa si sa nu tina cont de ce zici tu, si cu descaltatul... si eu stau tot la o singura camera si stiu cum e. Bine ca poti scrie aici sa te mai descarci 
Didi
36+ 
diarux spune:
DIDI asta e poveste veche cu ea...dar na... Si la nunta a avut tendinte din astea expansioniste. ca sa facem asa si pe dincolo si alti pitici. adik ai mei si ai sotului nu au cmentat si nu s-au bagat si ma lua nasha! ca de ce fac la bicerica aia ca nu iese misto in poze ...Pai daca mie imi place preotul asla si ma simt bine cand tine el slujbe, personalizate si cu tot sufletul incat il simti chiar aproape, nu mormaind o treaba acolo pe de rost ...Bine ca in mare a iesit cum am vrut eu...dar tot ma seaca tendinta asta autoritara. Da chiar si in casa mea sa faca tot5 ea regulile???asta nu cred! si pentru ca nu tac....(mama tot imi zice ca sunt rea...ea care e in stare sa creada ca toata lumea e nevinovata si ca are nevoie de ajutor...). ufff....
nu va mai bat la cap cu ale mele, ca deja e tarziu.
da chiar, de ANAXENAnu mai stiti nimic?
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
vad ca sunteti mamici model si v-ati dus la culcare cu toatele...
pai atunci sa facem si noi la fel
noapte buna!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
Micky2007 spune:
Andrei bine ai venit pe lume.
Mami Ali iti doresc sa tot binele din lume si sa te bucuri de baiatul tau, o meriti din plin.
FELICITARI din tot sufletul.
Fetelor vreau sa va anunt ca ieri dimineata la ora 11:55 ali a nascut si este bine si ea si baiatul ei.
Va doresc o nastere usoara.
Micky
narcisa.s spune:
Doamne, ajuta-o pe Teodora Patricia, da-i sanatate si da-le pace, liniste si putere parintilor ei...In numele Domnului Iisus Christos, Amin...Nu am fost cu voi azi la ora 19,00 dar poate Dumnezeu se indura si primeste si rugaciunea noastra.
Boti, faina data, dar asta are mai putina importanta.Sanatate maxima si pentru tine si pentru Garga si pregatim majoretele
Caprioara, ai pus poze cu ia pentru Ilinca?Nu am apucat sa ma uit pe picassa
Felicitari pentru Ali si pentru bb Andrei!!!
Danangie, si aici te invata ca oricat de putin lapte ai avea, sa pui bb-le la san, ii place nu-i place...O sa fie bine, o sa vezi.Esti o mamica puternica si super rezistenta si noi suntem mandre de tine!!!
Va pup...Doamne ajuta!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6