Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana eu ti-am spus din experienta mea pt ca stiu cum te simti si aici este counselling pt breastfeeding si tot degeaba nu a fost sa fie la mine. Ca sa curga lapticul mai usor ori faci un dush cald ori pui comprese calde pe san inainte si e bine daca, curge asa singur picatura dupa picatura.
Oricum am vazut si cazuri urate de depresie din asta si nu e de gluma de asta zic orice ar fi nu trebuie sa te invinovatesti si sa ai grija sa nu cazi in depresie pt ca e f rau.
Eu si acuma ma simt asa aiurea dar mereu imi spun ca na am facut cat am putut fata este bine sanatoasa si asta e cel mai important, in final.
Normal ca e greu cand auzi mamele astea eroine care alapteaza pana la 8 ani copilul si etc dar asta este fiecare organism este altfel nu e vina nimanui e vb de noroc si persevereanta, ca de ex eu degeaba m-am chinuit si eu si fata ca nu a fost sa fie efectiv. Asta este, sper de data asta poate poate va fi mai mult laptic daca nu nu am ce face, cat este ii dau cat pot ma zbat cat nu asta e situatia.
Si faza e cu cat te gandesti mai mult si te invinovatesti cu atata esti mai stresata si deci sunt sanse mai mari sa nu mearga asa bine, de asta zic fii relaxata repeta-ti in gand ca faci tot ce poti si go with the flow.
Incearca sa te si bucuri de perioada asta nu lasa faza cu lapticul sa iti strice aceste clipe unice.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Buna fetele! eu n-am reusit sa fiu cu voi la 19, pt. ca n-am stiut exact ora, am intrat pe net dimineata si am vazut ca planuiti o rugaciune in grup dar nu era stabilita inca ora. Intre timp am plecat de-acasa, si de intrat pe net abia acum am reusit sa intru, dar m-am rugat si eu, cu 2 ore intarziere, sunt sigura ca e bine primit si-asa.
Dana, ai un baietel taaaare frumos, niste obrajori tare bucalati, cred ca-l pupi in fiecare minut de dulce ce e! Si vad ca si el te pupa pe tine! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3, si cand sunteti pregatiti si vrea si DD, sa mai faceti unul!
Capri, tare frumoasa rochita! Si burticutza ta!
Violeta_m_tm, bine ca ai scapat de exeamene! Ai grija cu nebunii astia din trafic ca nu se stie peste ce nebuni dai! (adica dau ei peste tine)
Violeta 29, Gallyb, spor la invatat si bafta la examene in continuare!!! Si eu am examene maine si poimaine, iar saptamana viitoare am marti si sambata! Parca nu se mai termina odata! Si n-am nici o tragere de inima! Toata ziua as sta pe net, mai ales acum ca se intampla atatea evenimente la odisee! Momentan ma abtin sa intru de mai mult de 2 ori pe net zilnic, si atunci stau cate 1-2 ore! Lasa ca scapam noi de ele examene!!!
Pe restul va pup dulce!
P.S. Irinuca, merci de pontul cu Miniblu, parca tu ziceai ca ai primit un mail de la ei despre reducerile de azi. Am fost si eu azi prin Miniblu si am luat ceva hainute pt. baietelul nasilor nostri, de 100 ron, si asa, ca datorita ofertei, s-a ales si bebicul meu cu o bluzita si o pijamaluta taaare dulci, tot de 100 ron. E drept ca au preturile cam piperate, dar la oferta asta s-au meritat, mai ales ca sunt de calitate! Merci inca o data!

Adriana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor ,iata reusesc sa intru putin pe la voi si tin sa va multumesc pt. mesajele primite desi eu nu le-am citit ci mi-a spus sora . Nu stiu la ce capitol oi fii nascand , voi scrieti si f mult.
Felicitari tuturor mamicutelor sa aveti parte de puiuti mancaciosi si sanatosi !
Noi suntem bine dupa 3 zile de oarecare chin , Rayan s-a nascut micut dar voinicel si a avut un ochi putin infectat in spital dupa 2 zile de spalari la 3 ore e bine acum . Inca nu a luat in greutate si e putin galben deci ii acordam multa atentie la cat si ce mananca avand in vedere ca laptele nu mi-a venit in primele zile, el tot a supt si cam de azi am suficient lapte in rest a primit si sticluta cu lapte intre timp .
De acum sper sa nu mai avem nevoie de sticluta .
Pt. venirea laptelui deci am folosit un sprei nazal hormonal , pompa de san si un gel intr-un saculet de pus la cuptor sa imi incalzesc sanii inainte de alaptare .
Cat priveste cezariana a fost ciudata , mi s-a parut mult mai grea ca la Mandy , dureroasa si brutala , mi-a fost f. rau dupa am vomitat des , eram dusa rau cu pluta , cica efectul de la morfina astfel incat nu l-am folosit decat cateva ore dupa doar paracetamol am preferat durerea fizica decat aiureala din inainte .
Cicatricia e mai urata dar asta e , suntem fericiti ca Rayan e bine si speram sa se faca mai maricel ca e tare mititel .
Cand ma simt mai in putere vom punesi poze .
Va pup si succes tuturor !

Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Imi pare rau ca nu am putut fi alaturi de voi la ora 19 dar m-am rugat pt Sun si pt Theodora! Am fost in parc cu niste prieteni,ne-am oprit si la o terasa si a trecut repede timpul.
Caprioara imi pare rau ca nu ai gasit cercelusi pe gustul tau.Este superba rochita,imi place ca are si palarioara si tu arati foarte bine pt o graviduta care mai are un pic pana la termen.Eu cred ca Sun s-ar bucura daca ai vizita-o.
Cristina bafta maine la dr!Sa vii cu vesti bune!
Mada super reactia lui Ari cand a vazut patutul! Ai o fetita foarte inteligenta!
De Anaxena nu mai stie nimeni nimic?

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Atb eu de obicei sunt atenta, dar azi eram distrata, am vazut masina, cam tarziu este adevarat, dar am crezut ca pot sa trec, mi-a scapat slapul din picior, si cum ala avea viteza mare nu mai era mult si ma calca.
Ce mult imi place cand vad ca, cumparati cercei si rochita de botez cele care aveti fetita, si eu as vrea sa cumpar, dar a spus nasa ca ea ii cumpara si cercei si hainele cu care o vom imbraca la botez, si nu pot sa o jignesc spunandu-i ca mi-ar placea mie sa le aleg.

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut fetelor!!!!!Pentru mamicutele care m-au prins pe acest forum, dar si pentru cele care nu stiu despre mine,va doresc sa aveti nasteri cat mai usoare, bb-ei sanatosi si voi sa fiti sanatoase alaturi de ei, numai de bucurii sa aveti parte va pup.aspiranta la

Mergi la inceput

Alina ma bucur ca esti acasa si sunteti bine si tu si Rayan. O sa creasca el stai linistita. Dar de ce ti-a fost rau dupa cezariana, ti-a facut anestezie generala? Eu vara trecuta am avut o sarcina oprita din evolutie, si cand m-a chiuretat mi-a facut anestezie generala, si mi-a fost si mie foarte rau, desi doza folosita nu a fost asa mare ca in cazul unei operatii, si am zis ca este pt ultima data cand mai fac anestezie totala

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Crisarh iti multumesc pt gandurile bune, si iti doresc sa vina si la tine bebele mult dorit.

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

Buna gravidutelor!

Desi nu am scris nimic pana acum pe acest forum, cu toate ca sunt o graviduta de luna iulie, o fac acum pentru Sun si fetita ei Teodora. Nu stiu exact ce anume a patit Teodora, insa am retinut ca ar fi inghitit lichid si acum ar avea probleme cu plamanii. O cunostiinta a patit acelasi lucru cu fetita ei, de fapt fetita a apucat sa-si faca nevoile in burtica si a inhalat.Printr-un lung sir de interventii a reusit sa ajunga la spitalul Budimex - spital care ar avea 2 aparate speciale pentru copii cu probleme respiratorii- la doctorul Carstoveanu. Nu am reusit sa fac rost inca de nr. de telefon al doctorului, dar poate cineva il afla inaintea mea si nu o sa-mi pierd speranta ca Sun si Teodora vor ajunge sanatoase acasa.

Nasteri usoare si bebei grasi si sanatosi va doresc la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada cum adica sa alapteze pana la 8 ani
AlinaM bine ati revenit, ne bucuram ca sunteti bine si fericiti si sa speram ca din ce in ce mai bine. abia steptam poze cu micutul Ryan.
VioTm ai grija, bine ca n-ai patit nimic. felicitari ca ai scapat si de examene.

succes in continuare la examene celor care mai au.

eu am asa o stare de "lasa-ma sa te las" si nu stiu de ce, cred ca si din cauza asteptarii, ma apuc toata ziua sa fac cate ceva prin casa (parca niciodata nu-i de ajuns cat faci) dar tot nu-mi revin.

ptr Teodora Patricia sper sa-si revina cat mai curand sa se intoarca acasa alaturi de parintii ei.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 9 zile

Mergi la inceput