Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
tiberica spune:
Biribu si eu am plans...
Caprioara chiar frumoasa rochita !
Violeta felicitari pt examen!
MAda si eu am o nepotica de 3 ani si in urma cu 3 luni a venit si un fratior la inceput se uita ea cam ciudat dar acum a gasit-o mama ei cu bb in brate si cand a intrat in camera l-a aruncat in pat. Cand a intrebat-o de ce l-a luat in brate a zis ca plangea si ca nu-i prima oara cand il tine in brate. Dar mititelul tace imediat cum il ia cea mica in brate.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
Ingry spune:
Fetelor dragutelor,
Eu ma lupt in continuare cu umflatul picioarelor si mancarimile pe tot corpul. Imi vine sa rup pielea pe mine. Ufff, doar trebuia sa simt si eu ca sunt graviduta
Doctorita mi-a recomandat si ceva care da stare de somnolenta...nu am vrut sa il iau pana acum dar azi sigur ma duc sa il cumpar, asa poate voi dormi si eu la noapte.
Ca sa vedeti ce ignoranta sunt...eu nici nu stiam cum arata vergeturile. Si miercuri chiar inainte sa o vad pe doctorita am observat eu pe buca stanga o pata rosie, bineinteles ca i-am aratat-o ingrijorata fiind ca nu stiam de la ce a aparut. Doctorita a inceput sa rada si mi-a spus ca sunt vergeturi (vor deveni albe). Deci am achizitionat si ceva vergeturi deja. Eu ma dau cu crema speciala (din cocoa butter), poate nu vor mai apare. Din cate am inteles degeaba te dai cu crema, ca sunt mai mult ereditare. Acum ce sa zic, mama nu are deloc.
Vreau sa o felicit si eu pe Anaxena - care a nascut ca la carte!!! Bravo mamicuto!!! Sa fiti sanatoase si tu si printesa MARIA!!!
Diarux, foarte simpatica poezia pentru Anaxena. Ii va place cu siguranta!
SUN-ule, ne rugam in continuare pentru Teodora sa treaca peste aceasta cumpana! 
Ingry
33+
Alexandru David
gallyb spune:
Buna
. Chiar daca nu am scris azi, am fost alaturi de voi si eu la ora 19:00. Cine are rabdare si are in casa Acatistul Sf. Teodora de la Sihla ar fi bine sa-l citeasca pentru micuta Teodora Patricia.Sa o aibe Domnul in paza si pe ea si pe parintii ei.
37+
Caprioara spune:
Fetele, multumesc pentru aprecierile referitoare la burtica si rochita
.
Rochita sa stiti ca e facuta de o firma romaneasca, e pe undeva pe la statia de metrou Pacii, pe o straduta. Am vazut-o in oras in 2 locuri: in Sir Lujerului unde costa 650.000 lei si la intersectia Turda cu 1 Mai unde costa 850.000 lei. Am sunat la producator, m-am dus pana acolo, chiar la atelier, si am luat-o cu 450.000 lei
. Asta ca sa vedeti cat adaos comercial baga astia la magazine, mai frate
.
In rochita asta vreau sa o imbracam dupa ce o baga in apa, dar de dus la biserica o sa o duc in costum popular. Am gasit la TIBCO o fota mititica, acum mai trebuie sa cumpar o iisoara care o sa-i vina ca o rochita. Si saptamana viitoare vreau sa fac si aranjamentul pentru lumanarea de botez: o sa fie cu baza din voal alb si o funda mare din voal bej-galben si as vrea sa-i pun niste floarea soarelui, naturala daca se va gasi atunci, daca nu o sa gasesc eu ceva artificial care sa imite cat mai bine floarea, si mai vaz eu ce alte briz-brizuri ii aplic pe voal. Acum se poarta lumanarile de botez cu tul si voal si tot felul de floricele mici artificiale, fundite, ursuleti si mai stiu eu ce. Una din asta costa de la 2 milioane la 4-5 milioane, asa ca o fac io, ca doar am doua maini si iti trebe doar putina imaginatie
. O sa pun poze cand o fi gata.
Mada,maine ar trebui sa vina nasii la noi (care sunt de fapt cumnatii mei: sora sotului cu sotul) si sa mergem sa vorbim la restaurantul asta mititel de peste drum de casa noastra despre botez. Eu asa vreau, pe 30 august.
Foarte tare reactia lui Ari cu urcatul la voi in pat! Vezi sa nu se mute acolo, ca sa fie si ea cu voi si cu bb
! Io ma astept de la Matei sa faca asta
.
Flo, azi mi-au mai zis vreo 5 doamne ca e baiat. Si cand le-am zis ca-i fata mi-au spus ca nu se poate, ca nu a vazut doctorul bine
. Asa ca sunt obisnuita cu remarca asta, chiar ma distreaza
. Si cand mi se intampla, mereu imi aduc aminte de Anaxena si de felul cum se oftica ea cand ii zicea cineva ca are baiat
.
Biribu, multumim ca ne ti la curent cu evolutia Teodorei. Ne rugam in continuare sa fie bine pana la urma
. Daca mai vorbesti cu Sun, o intrebi te rog daca e ok sa trec pe la ea duminica (atunci merg la control chiar in Polizu)? Ca daca nu am permisiunea ei, clar nu ma duc sa deranjez...
Violeta, felicitari pentru examenul de azi si bafta multa la examenul ramas! Unul mai ai, nu?
Va pupic pe toate, ca as vrea sa ma retrag. Noaptea trecuta nu prea am dormit. Amorteam instantaneu si aveam senzatia ca nu pot respira bine oricum ma puneam. Acum imi e cam somn si cred ca ma duc sa incerc sa dorm. Macar sa reusesc...
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
gallyb spune:
Referitor la umflatul picioarelor e teroare si la mine. Ieri am facut baie la picioare cu sare de mare si parca se desumflase si chiar nu ma dureau dupa. Daca stau in pat stau cu ele un pic mai ridicate.Dar cel mai mult ma ajuta daca imi face sotul masaj la picioare, se si desumfla si nici nu dor.
37+
gallyb spune:
Fetelor nu stiu cum voi, dar eu as dormi non-stop. Chestia e ca am luni, marti si vineri examene si sunt si foarte grele, am de invatat foarte mult. Eu oricum nu am un program stabil de dormit, cand mi-e somn atunci dorm. Am imppresia ca organismul meu se pregateste de marele eveniment si vrea sa se odihneasca si eu cu examenele astea.......
M-am saturat de ele, dar as vrea sa scap de ele o data ca sa pot sa-mi dau si eu licenta in toamna cu colegii mei nu la anu.
37+
gallyb spune:
A, am uitat sa ma plang si de arsuri. Deja nu le m-ai suport nici pe astea.Bag lapte in mine cat nu am baut in viata mea, trec doar pe moment, dupa care iar apar. Parca Rennie nu as lua,dar daca nu le m-ai suport deloc o sa recurg si la el.
Hai ca v-am stresat destul.Ma bucur pentru cele care isi petrec ziua odihnindu-se.Sper sa intru si eu sa ma odihnesc de vinerea viitoare.

37+
vias spune:
am fost si eu alturi de voi...numnai ca am stat in pat si am spus o alta rugaciune...eu azi am mancat oua...si ma simt foarte rau...
...intreba cineva de Kimmy...daca e ceva o sa va anunt...zicea ca a luat nr meu de tel...sper sa fie bine...
cu Anaxena nu a vb nimeni????
Ma pun acum din nou in pat...
Cami 36s+, cu
???????????
pustai
Violeta_m_tm spune:
Anaxena felicitari pentru Maria, sa fie sanatoasa si sa fie la fel de frumoasa si cocheta ca mami ei.
of imi pare rau ca micuta Teodora nu si-a revenit inca, imi pare rau ca nu am fost si eu pe forum la ora 19 sa ma rog alaturi de voi,
sa primim cat mai curand vesti bune.
Vergeturi inca nu mi-au aparut, desi sunt imensa, probabil am pielea mai elastica, sper sa nu-mi apara nici de acum inainte.
Ma simt asa de obosita , dar nu as vrea sa dorm de la ora asta ca nu vreau sa ma trezesc pe la ora 4 si sa ma uit pe pereti. Am avut azi ultimul examen, ma bucur ca am terminat cu ele ca m-am saturat. cand am iesit de la ex nu am fost atenta, era o strada mai putin circulata, si era sa ma calce o masina, asa m-am speriat,bine ca m-m ferit la timp ca avea viteza destul de mare.
35+
Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio
danangie spune:
MOBRIQ nu stiu daca este asa ceva aici......multumesc de sfaturi.....am sa incerc sa vad cum fac.....macar daca mi-ar veni si mie lapte mai mult. Acum am cumparat de farmacie niste chestii de pus pe sfarc.....din materialul biberonului....sa vad daca asa il amagesc.....Si da.....mi s-a intamplat sa-mi curga sanul asa singur....adica picura laptele din san fara sa-l storc....picatura dupa picatura.....ce inseamna asta? E de bine? Sau de rau?
TIBERICA multumesc mult.
Imi place mult numele ales pentru fetita!
ANNABABY da....am sa incerc sa ma linistesc in ceea ce priveste alaptatul....doar ca....sunt mahnita ca nu a fost sa fie....dar sa fie asta cel mai naspa lucru. Nu? Multumesc lui d-zei ca-i sanatos!
Da, suntem foarte fericiti. Sotul....nici nu-ti mai zic!! El iubeste copiii. Si pana acum am dat dragoste la nepoti cu carul! De-acum, urmeaza sa o dam toata toata bbelusului nostru.
CAPRIOARA superba rochita! Multumesc de aprecieri. si eu abia astept sa ma pun pe treaba pentru bb 2 care sper sa fie fetita!
IRINUCA multumesc.
CRISTINA26 asa e suntem o familie implinita si ne dorim ca aceasta familie sa fie si mai mare.![]()
FLO deci e posibil ca mie sa nu-mi fi venit cum trebuie din cauza stresului adunat de la travaliu.....a noptilor nedormite de atunci.....si eu.....orice strang.....i-l dau.
MADA asa ma mai incurajati......va multumesc.
OANASM
....asa e: sper si eu ca laptele sa vina......dar oare nu e deja prea tarziu sa apara laptele mult?
DIANA asa e. Nu ma mai satur sa-l pup mereu.
VIOLETA 
Eu nu am reusit sa fiu cu voi cand v-ati rugat la 19,00. Dar cum eu in fiecare citesc rugaciunea lui Sf. Stelian, ma rog pentru SUN si TEODORA in fiecare seara. Sa va aiba D-zeu in paza! d-ne ajuta-le!
ALESSIO, comoara mea