Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitz78 spune:
la multi ani mara si catalina!multa sanatate, fericire si noroc in viata!
cornelia - refacere rapida lui stefanutz.pupici stelistei!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Cornelia spune:
Multumesc Gabi! Maria a devenit polisportiva (in ceea ce priveste privitul la TV ). A tradat fotbalul si implicit Steaua cu multe alte sporturi. Abia asteapta JO. Devine telespectator profesionist.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Noi am fost in weekend la Sibiu. Minunat oras . Greu cu copiii care fugeau ca potarnichile pe acolo, dar tot ne-am plimbat, s-au jucat o groaza la fantanile din Piata Mare (pentru cine nu stie, fantanile sunt 9 jeturi de apa care ies direct din caldaram si au un program complicat, ba se opresc, ba merg incet, ba merg tare - si este placerea copiilor sa alerge printre ele fara sa se stropeasca), am mancat gogosi cu branza sarata - miam miam , toti sunt foarte amabili si draguti si se vede ca se simt bine in orasul lor... nu ca multi bucuresteni. Singura problema este drumul - la ducere am fost prin Pitesti si a fost nebunie, la intoarcere prin Brasov si a fost si mai mare nebunie . In curand nu se va mai putea merge cu masina deloc in Romania...
Am reluat inotul cu Stefania, solutia ca sa stea fara sa planga la ore este sa dispar eu de acolo - pentru ca altfel urla si nu vrea decat cu mine. Asa e OK, chiar participa, nu plange, cred ca daca se vede in fata situatiei fara iesire nu mai are incotro .
Sofia si-a facut un ritual de pupici la culcare, nu se culca daca nu este pupata pe primul obraz, pe al doilea, pe nas si in crestetul capului. E asa draguta...
Va pup!
What if this is as good as it gets?
Magdone spune:
Cornelia, multa sanatate si refacere rapida lui Stefan. Si eu zic la fel abia astept sa inceapa Razvan gradi ca nu mai pot chit ca e numai 3 ore pe zi.
La multi ani Mara si Catalina! Voi mamicilor nu mai dati nici un semn de viata. Ioana cum iti merge cu gradinita? Ai deschis-o pana la urma?
Stiu ce zici Dana de Sibiu si eu am fost acolo, e super orasul si oamenii la fel. Simpatica Sofia, la fel face si Razvan el mai vrea si 'hug'si nici nu adoarme singur. Tre sa stea cu mine si dupa aia il muta Gabi in camera lui.
V-am zis ca l-am dat pe Razvan la baschet? ultima oara cand au venit de la sala a adormit in masina si a dormit pana a doua zi dimineata stiu aia ce sa le faca acolo, ii alearga pana nu mai pot.
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitz78 spune:
la multi ani irina!sa cresti mare, sa o asculti pe mami si multa sanatate iti doresc.
si pentru maine, la multi ani, sanatate, fericire si noroc in viata lui alex!
Magdone spune:
LA MULTI ANI!!! cu multe bucurii si sanatate pentru ultimii sarbatoriti ai nostri, Irina si Alex!!
Am fost si noi la vaccinul de 2 luni azi, sper sa nu faca febra. Asa a plans saracuta ca mi-au dat si mie lacrimile.
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Maadi spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor din ultima decada. Va doresc multa sanatate, noroc si bucurii.
Magdone - Doamne, deja au trecut 2 luni. Sa cresteti mari si sanatosi. Cum a fost micutza dupa vaccin?
Eu sunt singurica, pentru prima data in ultimii 5 ani, Calin fiind inca la tara. Am atata timp liber incat nici nu stiu ce sa fac cu el. Calin se distreaza de minune, mananca f. bine, ceea ce ma bucura, fiindca slabise vreo 3 kg dupa operatia de polipi. Este indragostit de bobocii de rata, pe care-i alearga toata ziua si pe care ar dori sa-i ia acasa.
Pupici si sa aveti un we minunat.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Magdone spune:
Maadi, s-a comportat bine, n-a facut febra si nici alte simptome nu are deocamdata, sper nici de-acum. Multumim de urari.
ma bucur ca-i prieste lui Calin la tara:)
weekend placut!
_
martta spune:
La multi ani juniorilor sarbatoriti in ultima luna!
Croaziera a fost de vis. A fost cel mai frumos concediu pe care l-am avut pana acum. Am fost in Olanda(4 zile, pana la urma), apoi am plecat in croaziera propriu-zisa. Am vizitat Polonia(Gdinya, Gdansk), Visby, Stocholm, Helsinki, Sankt Petersburg(am iesit putin din oras pentru a vizita si Palatul de vara al Ecaterinei), Estonia, Danemarca(unde am vazut si castelul lui Hamlet, printre altele)...Kehleyr, am ratat Norvegia, din pacate!
Copiilor le-a placut cel mai mult in Stocholm, in Tivoli, mie in Danemarca.
Am avut si norocul sa prindem noptile albe si a fost superb. Au fost cel mult 25 grade.
Serviciile celor de la Costa au fost excelente. Ii recomand pt o eventuala calatorie.Pentru copii este excelent. Exista cluburi in functie de varsta copilului, locuri de joaca si personal care ii supravegheaza. Aproape in fiecare seara au avut cate o petrecere cu o anumita tema. am sa pun si poze cand termin cu concediul din vara asta, caci dupa ce ne-am intors am mai fost 10 zile la Balvanyos , iar maine plecam la mare sa ne si bronazam putin pe anul acesta.
Pupici voinici!
gabitz78 spune:
martta - super...ce fain ca va plimbati....
magdone - pupam gaza mica!
si noi am fost la munte, am pus niste poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/moeciu%202008/