Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Martta - Super circuit ati facut. Mi-ai facut un dor de Danemarca, parcul Tivoli, castelul lui Hamlet, micuta sirena... Eu in Danemarca am copilarit vreo 6 ani si am muuuulte amintiri placute de acolo. Neaparat sa pui poze. Vacanta placuta in continuare. Sa aveti vreme buna sa va si bronzati.

Gabitz - Mi-au placut mult pozele cu zambaricii mici.

Si noi mai avem putin si plecam la mare. Abia astept. Imi place la nebunie sa stau la soare, cred ca am fost soparla intr-o viata anterioara. Acum stau cat imi permite Calin. Adica ami mult in apa si facand castele de nisip.

Pupici si o saptamana usoara sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

cu intarziere...la multi ani alexia maria si andra!sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, cuminti si norocoase.
noi p-acasa, nu avem noutati.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Gabi multunesc frumos.
Din pacate eu nu prea mai apuc sa intru pe forum. Am mult de lucru. Nici in casa nu mai apuc sa fac prea multe. Si petrecerea Andrei a fost organizata pe fuga, dar a iesit bine.
Am fost la mare si Alex a fost in al 9-lea cer. In fiecare vara abia asteapta int5alnirea cu marea. ii place mult sa faca scufundari, sa fie aruncat intre valucri sau sa faca castele de nisip. din pacate nu apuc sa incarc pozele.
De saptamana trecuta merge si la tenis (marti, joi si vineri) si am renuntat la dansuri ca nu ii placea. Acum pare incantat.
Andra a inceput sa mearga singurica, dar prefera sa fie tinuta de manuta. Imi place ca sa joaca frumos impreuna.
Pupici tuturor!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

N-am mai dat demult pe-aici, unu ca am avut o perioada tare aglomerata la munca si apoi pentru ca sunt picata de ceva vreme intr-o mare "galeata", ca nu stiu cum sa-i spun altfel, nu e chiar depresie, dar nici departe nu sunt.
Probleme majore n-am, dar ma consum pentru toate prostiile. Cred ca MagneB6 scrie iar pe mine, ca de facut alte analize nu cred ca am cand. Stiu ca trebuie sa ma mobilizez sa ies din starea asta, dar inca n-am gasit resursele necesare.
Sper sa-mi mai revin pe finalul asta de luna, ca am planuit o excursie pe Transfagarasan in w-e asta si apoi vom merge la mare, poate mi-oi veni si eu in fire, daca nu, e clar, sunt dusa cu capu'.

Altfel, ne-am serbat si noi cei 5 ani si am pus poze aici. A fost reusita petrecerea, Mariuca deja ma intreaba unde facem petrecerea la anu .
A, si nu vrea sa-i mai spunem Mariuca, daca o intreaba cineva cum o cheama, raspunde: Maria.

Va pup si sper sa revin cu vesti mai bune curand.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

pe la noi nimic nou sub soare, aceeasi copii nabadaiosi si certaretzi si rasfatati, aceiasi parinti obositi si ingrijorati de bugetul crescut de datorii...

madic - o frumoasa MARIA ta de 5 ani! sa-ti traiasca! sper ca ti-ai luat deja Magne B6, si eu iau cate-o doza/ an minim... nu pt depresie, ca felul meu de-a fi e cam departe de depresie, DAR sunt de cele mai multe ori prea nervoasa si isterica. ma gandesc ca atat timp cat realizez si ma tratez... tot e mai bine decat deloc !
in fine, nu stiu daca are sau nu vreun efect magne B6 ala, dar psihic ma ajuta!!! adica realizez si imi impun.... sa fiu mai calma, ca doar iau magne B6 !

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

madic - frumoasa foc maria...tocmai vroiam sa te intreb daca e "disponibila", dar am vazut ca are un pretendent care o pupa cu foc!pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

N-am mai scris demult din lipsa de imaginatie si timp, dar am citit tot. Multumim de urari si La Multi Ani ! la toti sarbatoriti.
Noi sambata ne-am intors din etapa a doua de concediu . Prima data am avut la inceputul lui iulie o saptamana, cand am fost in Antalya la hotelul Gloria Verde. A fost foarte frumos, am fost 4 familii, 3 copii - scandal mare, dar si distractie mare. Hotelul super, cu foarte multa verdeata si foarte linistit, stilul micut ca inaltime - cred ca avea 3 etaje plus niste vilute, dar spatiul alocat era foarte mare si asta facea sa nu fie prea multa lume nicaieri. Super liber la masa, la piscina, la plaja, in gradina.
Nu prea ne-am miscat din hotel, o singura dupa amiaza ne-am plimbat prin Antalya, dar in rest dimineata aveam program de mare iar dupa amiaza mergeam la piscina. Irina s-a bucurat de apa de soare de nisip si noi la fel.

Poze de la mare aici
http://good-times.webshots.com/album/564025265GvdgrF?start=0

Saptamana trecuta am fost la Hanul Danes , la 5 km de Sighisoara, un loc de vis. O vila in mijlocul dealurilor , cu o curte imensa cu multa verdeata si cu multe animale. Au amenjata o mica gradina zoologica - cocosi de munte, iepuri, struti, caprioare, lebede, gaste, porumbei si punctul forte - o gramada de ponei care se plimba prin toata curtea spre deliciul copiilor. Irina le dadea sa manance zahar si morcovi iar dupa aceea veneau dupa ea si o impingeau cu botul era tare simpatici.
Nici de acolo nu ne-am prea miscat, o zi am fost in Sighisoara si in rest am stat si ne-am relaxat la iarba verde si la aer curat.

poze Danes aici
http://good-times.webshots.com/album/565453451NpwmPL

Pa Adi

Mergi la inceput

la multi ani ianis!sa cresti mare, sanatos si viteaz (ca fratele tau).apropos, bibi, nu ne mai scri nimik de "balauri"?????pupici.
adi - ce mare e irina, deh....are cu cine semana.si tu te-ai vopsit?
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Si noi mai traim inca dar am avut o perioada destul de aglomerata.

Am trimis fetele la Vatra Dornei cu socrii mei asa ca am acum o saptamana de vacanta . Sper sa se descurce si sa nu aiba vreo surpriza neplacuta. Abia astept si turul doi de concediu in septembrie la mare.

martta - suna frumos vacanta voastra .

aditzu - am trecut de multe ori pe langa Hanul Danes dar nu am stiut ca este atat de frumos.

Pe mine ma chiunie de vreo 10 zile o durere de dinti pe care nu reusesc sa o localizez. Mi-a facut o obturatie de canal unde am crezut noi ca este cauza, dar ma doare in continuare . Pur si simplu nu ii dau de cap... Sper sa reusesc sa rezolv zilele acestea...

Va pup, va doresc sa supravietuiti cu bine caldurii...

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

dana - spor la dentist, sa reusesti sa scapi de durere pana la urma.
noi suntem bine, veseli, vioi...n-avem noutati.
pupici dulci tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput