Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,
Astazi este ultima zi de servici. Uraaa, plecam la mare vineri dimineta, cu noaptea in cap. Abia asteptam. Nu am reusit inca sa fac nimic - bagaj, cumparaturi, etc. De maine intru in foc continuu - program administrativ.

La tara a fost super. Calin s-a simtit minunat si a venit foarte incantat de noua experienta. Plus ca i-a revenit pofta de mancare si a mai pus ceva pe el. In schimb a venit muscat tot de tantari, cu toate cremele, pastilele si solutiile folosite. Nasol ca este si alergic, face basicute, se sparg, ramane rana. Acum s-au mai uscat, dar saracutul este plin de semne, mai ales pe picioruse.

Aditza - Super pozele. Mi-a placut nespus de mult Hanul Danes. Sper la toamna sa facem si noi o mica escapada acolo. Auzisem ca este frumoasa Sighisoara, dar nu am fost acolo inca.

Pupici multi.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Helloo,

Am terminat si noi cu botezul. Daca vreti sa vedeti poze, aici:
http://picasaweb.google.com/magda.udrea/BotezOlivia
Asta mica a plans de cand a bagat-o in apa si pana s-a terminat botzeul:( desi ei ii place f tare in apa nu scoate un sunet cand ii facem baie.

Acum incercam sa ne revenim..

Revin ca plange asta mica...

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetelor,

Magda – ai doi copii superbi, sa-ti traiasca! Cine au fost nasii? Sora ta cumva, ca parca semanati?

Noi ne-am intors duminica de la munte, am fost pe Transfagarasan, am avut noroc de o vreme incredibil de calda, la Balea am facut plaja in pantaloni scurti, asta dupa ce carasem cu noi o multime de haine groase, ca m-au tot speriat unii si altii ca la Balea gasim inca zapada chiar si acum, vara.

Copilul s-a distrat de minune, a vrut sa urce pe munte pe jos, nu cu masina, asa ca a plimbat-o tat-su pe-acolo, apoi am urcat impreuna la Balea Cascada, care sincer, merita tot efortul sa ajungi pana acolo. Pacat de drum ca este total neamenajat, fara o sfoara de siguranta, ceva, pe portiunile unde poteca e foarte ingusta si unde ai sansa sa intalnesti multe doamne in sandale/papuci cu toc, care coboara mai mult pe fund, disperate ca nu mai ajung odata la liman, si care nu au nici un fel de notiune de mers pe munte, asa ca se imbulzesc sa urce/coboare chiar daca e evident ca mai mult de 2 oameni n-au loc pe poteca respectiva. Acum mi-am varsat naduful, ca m-am speriat cate astfel de persoane am intalnit pe munte, probabil n-am mai fost eu de mult timp, dar pe-atunci lumea mergea macar cu basketi/bocanci, nu cu pantofi cu toc.

Am stat o noapte si la Sambata, unde am gasit un restaurant la care ciorba de pui era facuta din pui de curte, nu de-ala din METRO, cum gasesti la majoritatea pensiunilor si unde am mancat extraordinar de bine si destul de ieftin si unde ne-a servit un nenea chelner pe la vreo 50 de ani, tare hatru, care, atunci cand a fost intrebat daca dureaza mult comanda noastra (eram mai multi si ne era tare foame…) ne-a spus: “no, doamna, apai nu sintem la concurs, no?”, astfel incat la coborarea pe Valea Prahovei, am avut un soc la vederea chelnerilor de la Busteni, care doar ca nu ne-au injurat pe fata, in rest cam aia era atitudinea.

O sa pun si poze curand (sper), ca le am in calculatorul de-acasa si acolo mai greu ma pun pe scris…

Altfel, pe Mariuca am lasat-o saptamana asta la socrii mei, iar peste o saptamana mai bagam o tura la Marea noastra, problema e cu copilu’ care vrea piscina , ceea ce of course n-avem.

Eu am inceput sa iau MagneB6 si, asa cum zicea si Anamaria, cred ca-mi face bine numai cand ma gandesc ca-l iau .

Va pup si de-abia astept sa ne vedem.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magda - Olivia e grasa, frumoasa si serioasa . Sa-ti traiasca! Iar Razvan e un adevarat cavaler, imi place si cum e tuns si parca seamana cu tine foarte tare. Barbatii dansau cumva sirtaki in pozele mai de la sfarsit?

Madic - eu am socul asta cu amabilitatea ori de cate ori trec muntii in Ardeal. Parca e alta lume...

Concediu placut, Maadi!

PS. M-a lasat maseaua . Uitasem cum este viata fara durere de dinti .

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Multumesc de aprecieri fetelor

Nasii au fost o verisoara de a mea cu sotul ei, au venit in vizita la noi si daca tot s-au oferit sa fie nasi am facut si botezul acum A fost frumos pe ansamblu, desi nu a venit toata lumea care a fost invitata.
Dana, dansau pe o muzica greceasca, cred ca aia ce zici tu.

Maadi, concediu placut!

am vazut poze Aditzu si Madic, pupici la copii sa ne traiasca copiii ca mari s-au facut.

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

buna dimineata!

daca ati stii de cand tot vreau sa scriu si nu am timp/dispozitie...

sunt intr-o stare de agitatie, lene (mare paradox)... intre pregatiri fizice si psihice pt sosirea lui bebe, intre alergaturi la doctori si analize...
alexandra e la mama, apoi trece la soacra-mea, ca sa stau eu cat mai linistita, iar mie mi-e bine fara grija ei, dar dor de ea de ma topesc...

am o burta imensa - nu ca ma vad eu asa, ci toata lumea se minuneaza cum de mai pot sta in picioare- si mi-e greu sa fac orice!

acum doua saptamani am fost la control la ginecologul meu si mi-a zis ca vine bebe mai repede decat DPN, adica 20 sept. boooon! ma si vedeam nascand deja.

numai ca marti am fost iar la el pt testarea streptococ b si mi-a spus ca intre 1-13 sept pleaca. ma lasa in grija cuiva competent, sper eu, in caz ca se intampla sa ma apuce taman atunci. dar eu am inceput sa plang!
ulterior mi-am revenit, m-am incurajat, poate nu am ghinion si, oricum o fi acum, cu Dumnezeu inainte! cert e ca, de unde imi propusesem ca dupa 1 sept sa incep sa merg mult, sa ma agit ca sa nasc mai repede, acum nu stiu cum sa clocesc mai mult. nu ma mai urc nici la volan, ceea ce imi limiteaza dramatic activitatile exterioare...

despre ada, ce sa va spun?! a avut, mititica, o vacanta nu prea vacanta, impartita intre bucuresti, casa de la tara a alor mei, casa socrilor. noroc ca pleaca soacra-mea cu ea o saptamana la mare.
este foarte nerabdatoare sa nasc! ma pupa mereu pe burta, il include deja pe bebe in tot ce spune/face. sper ca asta sa fie un semn bun ca il va accepta usor!

nu am luat carut. astept Baby Expo sa vad toate modelele la un loc, ca asa am innebunit de cap tot cautand. imi plac numai de-alea de 27-30 mil si cand ma gandesc mai bine mi se pare totusi o investite cumva nejustificata, pana la urma...nici nu stiu ce sa fac.

sa nu va inchipuiti ca sunt deprimata! sunt chiar foarte fericita si nerabdatoare! desi din tonul meu poate nu se simte!

va pup pe toate cu drag si daca aveti sfaturi de dat, le astept cu mare nerabdare!!!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Vladimir (DPN 20 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

amik - pupam ale si burtica!
elizei i-a iesit al 3-lea dintisor, al4-lea e pe drum...e maraita, sclifosita la mancare..ma scoate din minti.nu stiu din ce traieste.
stef va sta maine acasa, ca se zugraveste in gradinita.
in rest, n-avem noutati.
pupici multi tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

pup toata lumea, multuimi de urari si la multi ani si voua.

noi am tot fost plecati, in momentul in care va scriu insa, suntem in spital de 5 zile, cu scarlatina. iesim duminica.

pup,

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bobi - multa sanatate lui andi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Bobi - multa sanatate. De acum cred ca v-ati intors acasa. De unde v-ati pricopsit cu scarlatina?

Amik, wow, ce a trecut vremea. Baietii sunt mai lenesi la nastere, nu iese el inainte de DPN . Vad ca ati ales si numele, e foarte deosebit!

Noi am facut in w/end un tur de forta Bucuresti -> Vatra Dornei (vineri) -> Bran (duminica) -> Bucuresti (luni dimineata) sa luam fetele de la primul rand de bunici si sa le lasam cu al doilea rand. S-au simtit bine la Dorna, acolo este ce-i drept foarte, foarte frumos. Este o regiune minunata si nu asa aglomerata ca in sudul tarii, si parca se simt mai mult si traditiile. Pacat ca orasul in sine arata deplorabil, toate strazile sunt excavate sau desfundate, cladiri istorice in paragina, mult praf . Dar e plin de pensiuni, mancarea este buna...

In curtea casei era o baltoaca de 2x2 metri cu pesti si doua rate de plastic. Socrii mei ne spusesera ca e atractia copiilor... dar acum am aflat mai multe. Sofia l-a dus pe taica-su la "iaz" si i-a zis "baie", "acolo", "rate", de unde am dedus ca picase in el . Bunicii nu voisera sa ne spuna in ideea ca o sa ii consideram iresponsabili dar uite cum a iesit secretul la iveala...

Am cules ciuperci, Stefania ne arata foarte serioasa dupa cum o invatasera bunicii care sunt bune si care nu.

Pe drumul spre Bran am mers prin pasul Tihuta. In afara de faptul ca se moderniza soseaua si s-a mers foarte greu, zona este extraordinar de frumoasa, ceea ce iarasi a fost o surpriza placuta. Sunt dealuri cu foarte multe paduri, multe suri de lemn si clai de fan. Stiu ca suna banal dar cred ca din cauza dealurilor mai abrupte cumva, si mai multe, arata minunat. Ne-am propus sa mai ajungem o data pe acolo toamna cand sunt culorile frumoase.

Luni mi-am scos sotzul la restaurant sa serbam 7 ani de casnicie . Am vrut si eu sa fac ceva deosebit, si dupa cina i-a fost rau toata noaptea de la mancarea alora , si era restaurant cu pretentii si a mai si costat o groaza de bani. Asa ca s-a ales praful de sarbatorirea noastra...

Va pup!

Mergi la inceput