Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

vai, dana, ce chef de duca mi-ai facut!

sunt la ai mei parinti acasa de vreo cateva zile. mama e foarte incantata. imi face mancare, ma cocoloseste... pentru ca trebuie sa stau in pat pana mi se mai apropie termenul, de altfel nici nu prea pot face altceva. asta e cea mai nasoala perioada, sa stai sa astepti!

razvan e delegat cu santierul de acasa si se simte coplesit

va pup!

Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (DPN 20 sept 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

alexandra mult a fost putin a mai ramas... acusi apari pe-aici si ne povestesti despre minunea de Vladimir!

frumoasa calatoria dana, desi cred ca afost destul de obositoare! prin zona am fost si noi acum vreo 5 ani, mi-amintesc peisaje frumoase de primavara si friiiig si drumul ingrozitor prin pasul Tihitza, cu zapada pe drum desi era de Pasti...

noi am fost in we asta 4 zile la mare, la navodari. pretextul a fost o nunta, un var de-al lui adi - la mamaia.
ne-am gasit sponsor si baby-sitter 2 in 1 (maica-mea ) si am stat la o pensiune din navodari, intr-un apartament maaare care era destul de ok pt cele 2 margarete, numai ca am trait vreo 2 zile pline de adrenalina sa nu refuleze buda...
la plaja am fost la un club privat (kazeeboo) unde ne-am tolanit pe sezlong fix langa catalin botezatu... asta era vineri, ca apoi sambata nu ne-au mai lasat sa intram pe plaja lor privata, venise Tary

copiii au fost super-incantati de mare, au stat cat au putut de mult in apa (dimineata era totusi frig si cu greu i-am tinut departe de balaceala). tudor de cand a mers la lectii de innot a prins curaj, se baga si el cu capul la fund si se facea ca innoata - dadea din picioare si mergea cu manutele pe fundul apei...

de-acu gata cu vara/ vacanta... vorba copiilor: anu' asta am fost de 2 ori la mare, anu viitor de cate ori vom merge ???
ne pregatim de inceperea scolii/ gradinitei. lui tudor i s-a facut dor de colegi si de doamne, tot mereu vorbeste despre ei!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Noi am inceput scoala, de fapt gradinita. Cu ocazia asta va urez si eu un an scolar plin de realizari!!!

Razvan a fost mai emotionat ca de obicei, in sensul ca nu a zis NU MERG, de aici am inteles ca totusi ii place sa mearga. V-am zis ca l-am dat la alta scoala, de limba franceza. IN prima zi, azi l-am dus noi cu masina, dar de maine va merge cu autobuzul de scoala, cred ca de aici si entuziasmul lui:)
Cu ocazia asta am cunoscut-o si pe educatoarea lui, o doamna foarte frantuzista asa si dupa vorba si dupa port. Cica e cea mai severa din scoala. Si cand l-a vazut pe Razvan i-a zis "I remember you!" s-o fi facut Razvan al meu remarcat in vreun fel, sper bun:)) Mai fusese in vara intr-o zi la scoala asta asa in recunoastere, ii chemase educatoarea sa-i cunoasca pe toti.
Oricum mi-a placut si atmosfera de la scoala de azi, si oamenii, sunt si multi romani care-si dau copiii aici, mi-a amintit asa de Romania...frumos.

Sa vedem cu ce impresii vine, va povestesc.

Noi in rest am fost ocupati cu musafirii, care intre timp au plecat, a ramas doar soacra-mea care zice, ca daca s-ar putea ar ramane de tot .

Amik, nastere usoara ca mai e f putin. Asteptam sa ne povestesti cum a fost si neaparat sa vedem poze!

Frumoase vacantele voastre, sper si eu de la anul sa incepem sa ne mai miscam si noi pe ici colo, de-abia astept.

Pupici

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - bafta la noua gradi!
si stef a inceput pe 1 grupa mare...wow!ce-au mai crescut!
m-am intalnit cu magda duminica in parc....e la fel de draguta si ocupata cum o stiti!
amik - tinem pumnii.asteptam vestea cea mare!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Gabi si ai intrebat-o pe Magda de ce nu mai scrie? sau macar ne mai citeste?

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

Ne-am intors si noi aseara de la a doua tura de mare, vorba Anei-Maria, de data asta la noi, la Neptun, dar am prins o vreme super, in w-e a fost putin mai rece, dar oricum nesperat de bine pentru perioada asta. Eu plecasem pregatita sufleteste de somn mult si vreme naspa, cand colo, am avut parte de plaja zilnic.
Azi sint la birou deja, am zis sa-mi intru nitel in ritm, altfel de saptamana viitoare o iau razna.
Maria nu stie sa inoate, de fapt nici n-avea cum sa stie, din moment ce parintii ei cei denaturati n-au dus-o niciodata la cursuri , dar sarea cu mare avant valurile (cu colacul) si cu gura deschisa, asa ca a facut o cura de apa de mare pe cinste. Pacat ca totusi apa la noi e atat de murdara, altfel nici nu ma oboseam sa-i mai spun sa sara cu gura inchisa...
Poze n-am descarcat inca, de-abia le-am pus pe cele de pe Transfagarasan, in abum.
Altfel, si noi asteptam inceperea gradinitei, aceeasi de pana acum, ca mi-a trecut avantul revolutionar de-asta vara, cand mi-am dat seama ca la oricare particulara as duce-o ar pica in sarcina mea exclusiva dusul-adusul copilului, dar sper sa recuperam cu ceva cursuri suplimentare.

Bobi - cum se mai simte Andi? De unde ati luat scarlatina in toiul verii? Eu stiam ca astea se fac primavara/toamna, nu acum. Mai zi si tu ceva de voi, ca si-asa e liniste mare pe-aici.

Gabi - succes la grupa mare si la iesit restul de dintisori, din ce mi-aduc eu aminte , asta e faza cea mai naspa.

Magda - suuces si voua la scoala, si sedere cat mai placuta soacrei...

Amik - nastere usoara! Ce bine era cand ma rasfata si pe mine mama... asta dupa ce-am nascut, nu inainte...

Dana - uite de-asta nu-l duc eu pe-al meu la restaurant, sa nu-i fie rau! Glumeam, de fapt mi-e dor de o iesire in doi. Chiar discutam cu niste amici (fara copii) despre mers la teatru si etc si li se parea ciudat sa nu prea mai ai loc de-ntors dupa ce apare copilu'. Or sa vada ei .

Restul fetelor ati mai venit din vacanta? Ne vedem si noi dupa ce incepem gradinitele?

Va pup si ma pregatesc de inca un w-e la munte si gata, ca am obosit facand-desfacand bagaje, ne-am plimbat vara asta ca sa recuperam restantele din urma...

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

madic - multumim la fel.cu dintisori e destul de bine, nu face scandal mare.deocamdata are 4.eliza e mult mai cuminte si mai vesela decat era stefan, asa ca pentru mine e ca si cum n-ar fi....e boierie!
si eu vreau sa ne strangem.ca anul asta nu i-am serbat pe balauri.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

magdone - sa fie intr-un ceas bun inceputul scolii ! noi mai avem o saptamana si o 'luam de coada'

dana - azi implinim si noi 10 ani de casatorie
vroiam sa fac o rezervare la vreun restaurant de 'fitze' -
DAR cand am vazut la ce riscuri ma/ ne expune asta , plus ca mi-am revizuit bugetul (ala de datorii ca fonduri nu mai am de muuult ...)
am zis PAS! , astept sa facem 13 ani sau 15, sau... cati or fi pana sa putem lua masa la restaurant in siguranta !

PS pt ca totusi e un eveniment am sa iau 1 tort frumos si plin de calorii

aaa, sa nu uit!
ieri ii explica soacra-mea lui tudor cum e cu aniversarea asta: "stii, acu 10 ani, mami si tati se iubeau mult, erau tineri si frumosi... si au facut nunta, s-au casatorit! acum a trecut ceva vreme, si dragostea lor se imparte si cu voi 2..."

la care el: NUUUU mamaie !!! lasa ca stiu eu, se iubesc tare - tare ! se iau in brate si se pupa , ca i-am vazut io, stateam cu bogdan asa, dupa coltz (ca spionii )

acu nu stiu ce sa zic, ce-au vazut si cand au vazut, sper ca nu e vorba de ceva XXL ca stiti ca s-a dat o lege...

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Anamaria, felicitari multe si la mai mare!

Mult succes noilor scolari si gradinitari :).

Noi plecam luni in Antalya la mare si stau cu emotii. Am tot auzit in ultima vreme de copilasi bolnavi din diverse motive si am devenit ipohondra . Sper sa reusesc sa ma detasez un pic si sa ma bucur de aceste zile... ca le-am asteptat indelung.

I-am facut Stefaniei niste analize si iar are lipsa de calciu. Din fericire macar in rest par toate OK, asta se va rezolva...

I se misca un dinte din fata jos si o sa ii cada. La voi au inceput? Mi se pare cam devreme, sper sa fie totusi ceva normal si nu un semn a ceva mai grav. Ei i-au cazut ambii incisivi de sus pe la 3 ani si ceva, dar atunci am presupus ca s-a lovit sau ca a fost de la suptul degetului, ceea ce acum nu mai este cazul.

What if this is as good as it gets?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

am citit si eu ultima pagina ....

Amik naste !! Felicitari !!

Salutare fetelor, sunteti super tari mentineti forumul in viata, va iubesc, va pup si mie dor de copilasi si de voi ....

Dana Teo nu mai are toti cei patru dinti de sus din fata de la 1 an !! incisivii parca, nu ?

asta e, se numeste distrofie dentara si am renuntat sa mai intreb de ce, cum, etc, sincer cred ca habar n-au doctorii de ce, etc.

mi-am amintit si parola, deci nu m-am ramolit de tot ...

va imbratisez cu drag,
Nicol

Mergi la inceput