Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Magdone spune:
Maadi, mi-ai adus aminte ca demult vroiam sa va spun cum e aici pe la tara:) vorba vine ca numai ca la tara nu e.
Sunt tot felul de ferme administrate de companii, sau chiar de familii. Daca vrei sa te duci sa-ti cumperi ceva de la ferma, intri pe site-ul ei:) si vezi datele cand se organizeaza culesul. Se cheama "culege-ti singur" pick your own. Ajungi acolo, la intrare au un fel de mini piata ca un magazin de asta mai mic, unde au gata culese legume, fructe, au placinte facute de ei, miere de albine etc. Daca vrei sa-ti culegi singur te ghideaza ei cu semne, sunt tineri care lucreaza probabil sezonier, studenti, si ei fac pe indrumatorii, ajungi cu masina la locul indicat care poate fi departe de intrare, pe camp incolo, o parchezi si acolo e un centru de unde-ti dau ei plase, sau galeti depinde culegi si treci la treaba:)
Noi am fost acu vreo luna la cules de capsuni, o minunatie am facut si dulceata.
In plus pentru copii au amenajat un fel de minigradina zoologica sa-i zic unde au tot felul de animale, iar copiii pot sa puna mana pe ele, sa le dea sa manance, sau se pot urca pe ponei sa se plimbe cu ei. Ce sa va zic o minunatie, totul e foarte bine organizat, nu se inghesuie nimeni, chiar daca e o super aglomeratie cateodata.
Ultima oara acum cand fost era fff cald si muuuulta lume, vreau sa zic ca pe drumul care mergea pana la campul de cules trecea un tractoras care uda drumul cu apa, ca sa nu se ridice praful in ochii tuturor de la atatea masini...
Pe mine m-a uimit si ma uimeste in continuare cum e facut totul aici ca sa-ti usureze viata si sa nu ai nici un stres:)
va mai povestesc daca vreti:)
Apropo de animale si in unele parcuri sunt mini gradini zoologice cateodata si cu animale domestice, presupun ca tot pentru copii sa vada dom'le de unde provine oul si laptele care-l mananca:)
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Buna fetelor,
Dan e cu Mariuca in masina, sunt pe drum de la socrii si mi-au spus ca e o aglomeratie de nedescris prin Colentina (Magda - iti mai aduci aminte de traficul din Bucuresti pe ploaie?) si ma suna al meu disperat ca i-a pus un CD cu Angela Similea (fie-mea e fan "trenul galben fara cai") si-mi zice: "ia mai raspunde-i si tu la de ce, ca eu nu mai pot".
Imi da telefonul si-ncepe fie-mea : mami, de ce e albastrul infinit? si cine a rascolit cerul si de ce?
Sufletul sintem noi? Si unde sta sufletul cand ne ducem la DD, acolo unde se termina cerul?
Welcome home, mi-a fost tare dor de ea... De-abia astept sa ajunga!
Scuze de aberatii, dar chiar mi-a lipsit. Sa vezi ce-mi trece euforia intr-o saptamana maxim .
Va pup.
Magdone spune:
Madic, daaaa, asa vaaag dar ce e sigur e ca nu cred ca as mai putea conduce prin Bucuresti, m-am invatat prea tare cu calmul la volan pe aici, desi si aici mai sunt unii mai repeziti asa, ca atunci cand ii vad imi vine sa sun la 911
la unele masini e scris in spate: how good is my driving? aia tre sa conduca bine ca n-au ce face
scumpa Mariuca foc, Razvan parca s-a mai potolit cu de ce, sau poate mi se pare...
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
anamaria spune:
le urez si eu La Multi Ani copilasilor care si-au serbat ziua in ultimul timp! (scuze de intarziere )
maadi - sanatate si multa inghetata pentru calin! ce bine suna mini-vacanta lui la munte...
eu sunt inca in concediu, dar de luni gata cu huzurul, inapoi la scarbici!
macar ma bucur ca m-am odihnit, am dormit cum de muuulta vreme n-am mai facut-o!
in rest, copiii sunt bine si din ce in ce mai nazdravani iar noi alergam ca bezmeticii sa ne terminam de amenajat noul apartament...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
la multi ani emma!sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa o rogi pe mami sa ne mai scrie cateva randuri si noua!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Magdone spune:
Emma sa cresti mare si frumoasa!
Abia asteptam sa venim la party:)
Lasa ca daca nu va scrie Claudia va scriu eu cum a fost.
_
madic spune:
LA MULTI ANI, Emma, sa fii sanatoasa si fericita!
Distractie placuta la petrecere, Magda asteptam poze si poate mai da si Claudia vreun semn.
PS : se vede ca Olivia e cuminte, io-te ce de timp de DC ai in ultimul timp .
Va pup si w-e placut.
Madi si Mariuca
gabitz78 spune:
la multi ani tibi si mariuca!sa cresteti mar, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Magdone spune:
Tibi si Mariuca sa cresteti mari si voinici!
Vroiam sa-i zic lui Madic ca asa e, cateodata am mai mult timp de DC dar si chef
Nu stiu ce se intampla cu mine de cand am nascut, m-am transformat int-un alt om, parca am renascut la viata, de parca nu traiam inainte . Va spun, mamicile care n-aveti inca al doilea copil nu stiti ce pierdeti eu mai fac unul
La party la Emma a fost foarte frumos cum era si de asteptat, dar am uitat aparatul foto acasa si n-am facut nici o poza, asa ca tot la Claudia ne e baza. Poate are si ea un pic de timp sa ne puna niste poze. Eu i-am zis
va pup
_
Cornelia spune:
Urez la multi ani sarbatoritilor ultimei decade ! Sa ne traiasca toti copilasii si sa fie fericiti!
Vineri am fost in Bucuresti si l-am operat pe Stefan de hidrocel. Am scapat de un mare stres. Emotiile au fost mari, dar totul a decurs bine si acum "pacientul" nu sta locului nici o clipa . Astept sa treaca si perioada asta postoperatorie, sa ii scota firele si sa ne linistim.
In rest, la fel: copiii acasa cu mama, care abia asteapta sa inceapa gradi , eu la birou aglomerata si fara prea mare chef de munca.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2