Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Maadi spune:
Pitzinuca, noi mergem la Tenis Club 2000. Acolo a fost si cu gradi, plus ca este destul de aproape de casa.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
anamaria spune:
salutare fetelor!
alexandra FELICITARI !!! sa fie bebe- Vladimir sanatos si cuminte si somnorici!
scriu in mare graba, cum v-am si citit, ca de azi 3 zile sunt si sef si de 3 ori executant - eu dau ordine eu sterg pe jos... sefa si colegii sunt la un curs si eu am ramas singura in birou vorbesc la tel cu ambele maini si scriu la calculator cu picioru'
oricum, vroiam sa zic doar ca baietii sunt ok si abia asteapta sa ne mutam - ca si noi, de altfel; in fiecare zi spun la toata lumea 'gata, de maine ne mutam' evident ca va mai dura vreo saptamana cel putin, dar se va intampla pana la urma!
tudor nu mai plange la gradi, de cand a realizat ca e la grupa MARE si doarme la mansarda - fix langa calculatoare, deci se poate juca mai mult decat cei mai mici
ca sa-mi dau totusi cu parerea, cornelia (ca doar stiti ca nu ma pot abtine ) eu zic ca poate la maria sta 'salvarea': nu accepta doamnele sa mai stea pe la ea in vizita?!
ca tot veni vb de plangaciosi si fratii lor la gradi, cand s-a dus sa-l ia in prima zi la pranz adi cica a auzit pe o educatoare: 'monicaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! adu-l fata pe fratele lui x-ulescu ca plange asta de azi de dimineatza!'
parca ziceai ca mergeti la disneyLand, sau am retinut eu gresit?! daca da, cum a fost (scuze daca ai povestit si n-am fost eu pe faza... )
despre 'extrascolare' as vrea sa reusesc sa-l duc la canto pe tudor, a zis cu okii plini de stelutze ca i-ar place tare mult
bobi - bafta la jobul cel nou, cred ca a venit la tzanc schimbarea! ma bucur ca sunteti 'bine per total'
cu lipici pe mari si pe mici, mamici si tatici...
(gata pauza, suna iar telefonu' )
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gio spune:
Bine ai venit Vladimir!!!
Si mamicii recuperare usoara!!
Maadi, daca-mi poti da cateva detalii despre Tenis Club...stiu ca e prin zona, ms!
Eu o duc pe Taisia la dansuri de vreo luna si ceva, cred ca fac dans sportiv; chiar azi i-am facut abonament. Madic, cauta pe net studio giuliana sau ceva asa pt balet, cred ca e prin zona si e ok din cate stiu. as vrea si eu sa fac engl cu Taisia, tipa de care zici tu vine si mai prin congo asa, adica in dr taberei ??
si eu vreau sa vad ce fac cu jobul, ca de obicei, dar acum vreau sa testez bine piata ca deja ma doar mintea. voi aveti timp de ceva???
eventual de vreo intalnire ? (eu propun Barka la piata domenii, super mancare, rest indian, fac eu rezervare numai spuneti daca veniti)
gabitz78 spune:
gio - io ma bag!e supe fain restaurantul...il stiu...cine se mai inscrie?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
amik spune:
diseara pe la 22.30 implinim o saptamana!
pe cat de mult am asteptat nasterea asta, pe atat de surprinsa am fost. nu ma asteptam sa fie totul atat intens, de rapid si de dureros din prima!
am plecat de acasa pe la 8 fara un pic seara cu apa rupta, am crezut ca ma rup in 14 pana la spital, aveam contractie dupa contractie, dilatatie 4, internare, epidurala si pana sa amortesc eu bine-bine, pac, dilatatie completa!!! in doua ore am nascut. bebe vladimir si-a facut intrarea 9 intr-un mod foarte original, facand pipi pe toata lumea! a plans zdravan de la inceput, a luat Apgar 9 la 1 min - circulara de cordon, si 10 la 5 min, mi l-au adus sa il pup si mi s-au cufundat parca buzele in pielea lui, atat era de moale!
alexandra este fascinata de el, as putea spune, de micimea lui, de gesturile lui...este permanent langa patut, cum intra in casa intreaba de vladi, de-abia aseapta sa iesim cu el afara... e drept ca are si niste reactii imprevizibile uneori si din acest motiv evit, intr-un mod finut si elegant, sa o las singura cu el. este geloasa, dar se manifesta mai degraba impotriva membrilor familiei, topiti si ei dupa micut, decat fata de bebelus!
deocamdata alexandra sta la bunici si vine doar dupa gradinita acasa intr-o vizita. eu inca nu am firele scoase, de-abia maine mi le scoate si ma tin asa de raaaau...am facut si niste ragade la sani si ma tratez cu gramastan, dar imi vine sa ma urc pe pereti cand il pun la san! si dupa ce ma mai intremez imi iau si fata de tot acasa.
am pus cateva poze cu vladimir: http://picasaweb.google.com/alexandracojocaru2/Vladimir#
va pupam si va multumim pentru urari!!!
Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (21 septembrie 2008)
Maadi spune:
Buna fetele,
Amik - Este un dulce Vladi! Sa-ti traiasca puiutii, sa va bucurati de ei. Refacere cat mai rapida. Pupici multi.
Gio - Clubul este pe str. Gabriela Szabo, adica in Militari, la capatul str. Apusului. Noua ne-a convenit ca au program prelungit adica pana la 20:00, noi avand ora de inot de la 19-20:00. Este curat, cald, iar instructorul lui Calin super. Este foarte tanar, are multa rabdare cu copii si foarte atent, mai ales ptr. un tip asa tanar. Primul program de inot este intensiv, de 10 ore, in fiecare zi, exceptie we. Costa 200 lei. Ora separat este de 25 lei. Au ei de toate - colac, aripioare, plute. In grupa lui Calin sunt vreo 6 copilasi. Si sus la etaj poti sa-ti urmaresti copii. Calin vad ca este foarte incantat.
O saptamana frumoasa va doresc.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2008)
gabitz78 spune:
buna.
amik - wow...ce frumos e!si alexandra la fel de frumoasa...sa fiti sanatosi cu totii si refacere rapida!
Magdone spune:
Amik, v-am admirat in poze, cred ca e prima data cand o vad pe Alexandra in poze, am mai vazut-o o data in parc cu bunicile, cred ca aveau copiii 2 ani sau mai putin, pe tine sigur e prima data, sunteti o familie tare frumoasa, sa fiti fericiti!! si un pupic mare pentru Vladi
Fetelor sunt f fericita, am fost azi la un fel de sedinta cu parintii la scoala la Razvan si tare mi l-a mai laudat cat e el de destept si ce bine a prins franceza, ca citeste si in engleza si in franceza (chiar daca nu stie ce inseamna inca ) cuvinte scurte si propozitii tot f scurte sa nu va imaginati cine stie ce ca stie sa citeasca...dar la purtare nota 4 tot ma consolez si eu cu ideea ca trebuie sa aiba si el ceva nu poate sa fie perfect
oricum mi-a zis ca e f talentat la limbi si le prinde din zbor, ma gandesc daca sa-l mai dau la una sau nu cred ca la chineza ar merge, tot sunt niste desene la tv care ii plac si stie deja o multime de cuvinte, si oricum e de viitor
in rest vremea s-a stricat pe aici, mai racisor asa, s-a cam terminat cu parcul nu mai putem sta cu orele ...sa vedem ce alta activitate ne gasim.
de maine incepem inotul, dar trebuie sa-l mai dau la un sport care cica sa-i cultive stapanirea de sine, care o fi ala, poate aveti ceva sugestii..
pupici
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gabitz78 spune:
magdone - felicitari!eu stiu de karate ca te disciplineaza, iti dau un fel de a gandi, de a te stapani...cu chineza nu ma pronunt...
pupici.
madic spune:
Buna seara fetele,
Eu mai rar scriu, ca la munca e bine, dar am o perioada full, iar acasa trebuie sa stau la rand la calculator, ca nu vreau sa bag inca unul, ca ajungem ca si cu televizoarele, cat a stiut Maria ca avem decat unul, era de inteles, cand s-a prins ca merg mai multe, s-a dus fericirea .
Amik - bine ai revenit, sinteti tare frumosi toti patru!
Magda - de karate voiam si eu sa zic, noi am facut anul trecut la gradi, dar la fie-mea nu s-a vazut nimic , poate facute mai serios au ceva efect...
Gio - eu sint tare fericita cu tipa cu care facem engleza, Mariuca ar vrea sa vina in fieacre zi, ca si bona, dar inca n-am spart nici o banca . Ea sta pe langa mine in Titan, dar o s-o intreb daca se incumeta pana la voi. Stiu ca mai face cu copiii unei colege, pe undeva pe langa Cora Militari. M-am uitat si de clubul de dans, dar mi se pare departe si complicat de ajuns, mai caut.
Altfel, eu sint racita (nimic nou, am inceput gradinita ), Mariucai ii curge nitel nasul decat, dar pe mine ma doare si gatul si toate cele.
Ne hotaram si noi cu intalnirea aia? Eu vin oriunde, numai nu ma duceti prin cine stie ce vagauni, sa pot ajunge/pleca relativ usor.
Ultima perluta: Mariuca il tot bodoganea pe tat-su ca n-o lasa si pe ea la calculator, iar eu ma apuc sa-i fac morala: cum isi permite sa vorbeasca asa cu tati, se poate, bla-bla, la care ea imi raspunde, foarte serioasa: e tati al meu si fac ce vreau cu el! No comment...
Va pup.
Madi