Juniori de iunie-iulie 2003 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

amik - bine ai ajuns acasa cu bebe nou-noutz! un frumusel manca-l-ar mama, ca si surioara lui, sa-ti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei!

am tot vrut sa va spun... privind pozele voastre, unde junioru' de 2003 e 'BIG brother/ sister', imi dau seama ce mari s-au facut! eu pe tudor il vad tot un princhindel, pe langa ca are el o statura mai mica si din cauza ca el e mezinul si rasfatzatul familiei.

vineri am vorbit cu o forumista care ma ajuta sa-l inscriu la cursuri de canto, de aseara cand i-am spus tot repeta la cantecele ca sa fie profu' incantat de el.
tati i-a zis ca va invata sa cante frumos si poate il da si la TV, ca pe Cleopatra la care el a inceput sa planga zican ca nu vrea la tv
asa ca mergem decat sa invatam sa cantam frumos, dar i-am promis ca nu il las la TV

ieri a avut un 'accident' la gradi (pishacios ). doamna n-a vrut sa-mi zica, mi-a spus ca a dat drumul la apa prea tare si s-a udat pe pantaloni. dar scumpu' lu' mama nu l-a rabdat inimioara si mi-a povestit ca s-a dus la WC, facea rau pe el (statuse prea mult la joaca) si in plus putza era lipita... asa ca l-a lovit accidentu
noroc ca era frumos, ca ieri ramasese incaltzat in adidasi si a trebuit sa plecam spre casa in sandalele pe care le are ca papuzei la gradi - am fost unici pe strazi in sandale!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna fetelor!

Amik: felicitari pentru Vladimir! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti in noua formula de 4!

Eu sunt intr-o agitatie continua. Am facut si pasul de a-mi deschide propriul cabinet...iar Vladut m-a surprins neplacut prin faptul ca plange ca nu vrea la gradinita, lucru care nu s-a intamplat anul trecut.
Sper sa-mi fac mai mult timp sa va citesc pe indelete si sa pun si cateva poze...

Pupici voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Amik - bravo mamico, felicitari si sa-ti traiasca bebe Vladimir! Si Alexandra, desigur, pe care am revazut-o in poze dupa mult-mult timp...ce domnisoara e acum, la fel de cocheta si dulce! Sa-ti traisca puiutii!

Noi sintem bine...Alexandra a-nceput scoala, daca zic bine e echivalentul clasei pregatitoare de acasa, clasa 0 parca o numea nepotica mea. Ii place teribil, dac-ar putea ar merge si simbata si duminica. Scrie bine, cu cititul face progrese rapide, in fiecare zi lucram impreuna temele pentru acasa si asta e momentul ei favorit (io-mi aduc aminte ca mai bine fugeam in padure decit sa m-apuc iar de bastonase si cerculete - ah si ce-mi mai rupea draga mea mama paginile). Au multe activitati interesante, de saptamina viitoare incep "computer lab" la care zau nu stiu ce vor face concret, au "science lab" despre care Alex mi-ar vorbi ore-n sir, astea pe linga cele obisnuite, "matematica", scriere, citire. Ieri era super incintata ca la scoala le-au adus 2 bucati vacute, una mare si una mica, pe care copiii au trebuit sa le "studieze" si apoi sa le deseneze. "Mami si erau asa de cute vacuteleeee...!"
Si eu sint incintata de scoala, in primul rind ca o vad pe ea ca-i place si nu trebuie s-o imping de la spate sa-si faca lectiile, iar apoi e invatatoarea care se vede ca pune suflet mult in ceea ce face. Am avut emotii la inceput de an scolar pentru ca toti colegii erau noi, invatatoarea noua, scoala noua si alt program, dar Alex s-a adaptat repede si fara probleme. Dupa prima zi de scoala mi-a spus, cu un aer teribil de serios "mom, this is serious!" - dupa care a urmat o pauza lunga si un oftat pe masura. E bine, merge bine si asta-i important.

Zuza mica e zaluda! Dar zaluda mai fetelor! Zici ca are ace in talpi, n-ar sta o clipa locului! De cum se trezeste, dimineata sau dupa-amiaza, o ia la piciorus, si zice si din gurita. Si ce le mai zice! Ii plac animalele grozav de mult, indiferent ce vietate intilneste, se duce glont s-o ia la scarmanat. Cum noi avem pisica si pisica noastra face "maaa" pe limba ei, la fel graiesc si celelalte patrupede: vede o veverita - "maaaa", vede un catel - "maaa", pina si poneiul de la carnaval tot "maaa" face. De ceva vreme a prins o expresie care pe mine ma "unge pe suflet" cind o aud: "oh, man!" Ei imaginati-va o piticoata de 1 an si 4 luni graind cu intonatie, cind ti-e lumea mai draga, "oh, maaan!". Si culmea e ca ii "scapa" minunea la momentul oportun (scapa canita cu apa, cutiuta cu rontaieli, calca intr-o balta sau se-mpiedica si plonjeaza - oh maaaan!). Si eu ma chinui s-o-nvat sa graiasca pe limba noastra...Dar e dulce, e dulce c-as pupaci-o de dimineata si pina seara! Si-i mai place teribil sa ma strige, chit ca sint in alta camera sau la 1 metru de ea, deodata aud scurt si raspicat "mami!", si sa fereasca 'al de sus sa nu raspund pe loc, caci utilizeaza tonalitati din ce in ce mai placute auzului.
E topita dupa Alex si vice-versa, e trista rau cind plecam dimineata de la scoala si se uita asa cu niste ochisori tristi la scaunul gol al Alexandrei din masina, si ridica minutele a intrebare si zice "Ai?" Ai e Alexandra ei...Asta pina ajungem la parc, unde uita de toti si de toate, inclusiv de mine, care mine trebuie sa se catere pe toate toboganele si leaganele si minunile pentru copii, caci sefa nu iarta nimic din ce zace sub soare.
Sint intr-o continua miscare, dar nu-i bai ca asta e ceea ce mi-am dorit. Nu e usor, dar e atit de frumos...

Va pup pe toate si bafta la scoli/gradinite!
http://good-times.webshots.com/album/567514692gPrxwc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Of, Alinuta, asa ma ung pe inima mesajele tale . Totdeauna asa de pline de dragoste si de duiosie si atat de optimiste! Sunt niste scumpe fetele tale, parca le vad, asa de frumos le descrii.

Wow, Amik, ce domnisoara s-a facut Alexandra . E emotionanta poza cu manuta lui Vladimir langa manuta lui tati (? cred ca tati ca e paroasa :D). Si somnul acela de bebelus, incomparabil :). Ma bucur mult pentru voi ca v-ati implinit visul de a avea si al doilea copil si ca acum au trecut cu bine emotiile nasterii si va puteti bucura de familia voastra marita!

Anamaria, si Stefania mai are accidente "ude" pe acasa :). Oricum draguta educatoarea ca nu l-a certat si ca a fost intelegatoare.

Magdone, deja ai baiat trilingv :). Mie mi s-ar parea cam mult sa invete o a patra limba la varsta lui. Este un talent asta cu limbile si oricum daca e asa o sa prinda usor la orice varsta, bafta lui!

Si noi v-am putea povesti perle peste perle de la fete. E asa grozav ca se iubesc si se joaca impreuna, este ceva de care eu nu am avut parte, fiind singura la parinti, si le invidiez. Mi se pare fantastic cum isi inventeaza singure jocuri si scenarii, iar Sofia e ca maimuta, ce face sora-sa, vrea si ea. Seara cel putin e un ras si o nebunie vesela la noi in casa, incat uit de dezordine, de biscuitii imprastiati pe jos, de ciorapii aruncati pretutindeni, de Stefi care spala vasele si face balta in jur... Ieri a convins-o Stefania pe Sofia sa se dea cu ea pe cele mai mari tobogane din parc, din alea tub. Sofia e tare fricoasa, dar dupa ce a coborat prima oara cu sora-sa, nu se mai dadea dusa. Vorbeste numai cu cuvinte disparate dar se face foarte bine inteleasa, si e foarte hotarata.

Si eu as vrea sa faca Stefania engleza dar nu mai am cand :). Deja are balet si pictura si va avea si inot, si probabil si gimnastica medicala pentru indreptarea picioarelor, asa ca nu mai am nici o dupa amiaza libera. Poate la anul. Asa e cand ai prea multe de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

alina - ce frumos povestesti!pupici fetelor si succes la scoala!
dana - si eu ma uit la ai mei, care desi ai zice ca nu au nimik in comun se iubesc foarte mult, iar eliza e topita cand o baga stef in seama.se "scalambaie" la ea...si gagica rade cu sughituri.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Felicitari pentru cabinet Martta! Mult succes!

Alinuta, nu pot sa cred, ai pus poze! mai dar frumoase sunteti, sa va puneti ceva rosu sa nu va deoache cineva, te sun zilele astea.

Dana, da asa e dar daca el o sa zica ceva o sa-l dyuc macar asa de distractie nu ca sa invete neaparat. Oricum mai nou acum imi spune: Au revoir, mami!

Mai fetelor, dar nu v-am zis, intr-o zi a fost plecat cu Gabi la cumparaturi si cand s-au intors suna la usa Razvan cu un buchet de flori in mana si imi spune : pentru tine, mami, ca imi place de tine fetelor m-a topit, va dati seama si mi=-a zis Gabi ca a lui a fost ideea, nu a lui Gabi, ca el oricum nu are idei de astea mai rar cu florile, la paste si la craciun, vorba aia...

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

magdone - si al meu la fel e cu florile...cand mi-e lumea mai draga il pune pe ta-su sa cumpere flori pentru fete.asa sunt baietii...mai romantici, macar acum cand sunt mici!
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alinutza, papam fetele frumoase!

Martta, felicitari!

Eu nu am prea mare chef de vorba dar am intrat sa va spun ca si Mariei i se misca un dintisor. Asta m-a aruncat si mai mult in butoiul cu melancolie. Ea e tare fericita si abia asteapta sa se duca sa le spuna colegilor la gradi .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Stefaniei ii da primul dinte definitiv , in locul celui de jos care i-a cazut ultimul. Asa ca m-am linistit, i-a cazut in mod natural cel de lapte :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Kehleyr - Felicitari pentru primul dintisor! Calin abia asteapta sa-i cada si lui primul dintisor, mai ales ca verisoarei i-au cazut deja 4. Vine mereu si-mi spune ca i se misca ba unul, ba altul, dar momentan ramane doar o dorinta.

Martta - Felicitari pentru cabinet si mult succes! Ce ati facut cu inotul?

Alina - Vai de capul lui taticu cu 3 fete asa frumoase. Superbe micutele tale.

Noi suntem bine. Cu inotul mergem bine, Calin este foarte incantat, mai ales ca am scapat de colac si aripioare. La gradi mi-a fost laudat ca este foarte istet si prinde extraordinar de repede, mai ales la exercitiile matematice (deci nu seamana cu mami), dar este foarte repezit si de multe ori nici nu asteapta sa-i spuna miss ce are de facut, ca el o ia inainte si uite asa mai si gresim. In urma evaluarilor, am fost alesi si pentru pian si cor (iar nu seamana cu mami).
In rest rasfat mult si multe obraznicii.
Pupici multi,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput