Juniori de iunie-iulie 2003 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
gabitz78 spune:
felicitari mamico!sa-ti traiasca, sa fie sanatos si voi sa va bucurati de puiutii vostri!
asteptam sa vii acasa sa ne spui cum e cu amandoi!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Cornelia spune:
Felicitari Amik! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti!
Cu Stefan e tot tragedie. Dar parca, azi nu mai era asa de trist cand l-am luat si si-a permis si niste obraznicii . E la program lung si nu ii place deloc sa doarma la gradinita. Dar macar daca i-ar placea altceva. Spune ca nu ii place nimic si de nimeni .
Pupici!
Cornelia
madishor spune:
Felicitari Amik! Bun venit (nu chiar atat de) micului Vladimir!
Magda, nu e nevoie sa fii o musca sa vezi ce face in clasa. Poti sa voluntariezi in clasa intr-o zi si vezi ce fac - este supermisto. Eu mai astept un pic pentru asta, ca sa se obisunieasca cu ideea. Ma gandesc ca acum as putea sa il distrag.
pe curand,
madishor
Magdone spune:
da de fapt asa e, dar tot asa ma gandesc ca il distrag, ca numai cand ma vede incepe cu figurile
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Felicitari, Alexandra, bun venit lui Vladimir, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Asteptam poze si impresii de mamica de doi copii.
Nici eu nu (mai ) stiu cum e cu copil plangaret la gradi, a mea a plans anul trecut cca 2 saptamani, pe motiv ca nu sunt dulapurile rosii cu totul, ci rosu cu alb , motiv pe care l-am aflat cand deja disperasem ca cine stie ce are copilu' de plange, s-o fi luat careva de ea...
Asa ca, mai investigheaza Cornelia, cine stie ce motiv invoca si Stefan.
Altfel, noi sintem bine, Mariucai am inceput sa-i dau Septilin si altceva nimic, ca anul trecut i-am dat Broncho-vaxom si am tinut-o din otita in otita. Acum om vedea. Oricum, am vazut ca la MEDSANA in Primaverii au un cabinet nou de ORL Pediatrie, asa ca stau mai linistita, ca nu mai fac "garzi" pe holuri la Gr. Alexandrescu.
Azi am sedinta cu parintii, sa vedem ce-om mai face.
Si ca sa ma laud nitel (ca in sfarsit m-am mobilizat sa fac ceva pt copil), am inceput engleza in particular, iar Mariuca e super incantata ca se joaca in englezeste . As mai vrea ceva dansuri, dar inca nu am localizat nimic convenabil pe-aproape.
Cam atat si astept sa ne vedem si noi odata. Cine suna adunarea?
V-am pupat.
Madi si Mariuca
Maadi spune:
Buna fetele,
Amik - Felicitari, sa-ti traiasca Vladimir, sa fie sanatos si norocos!
Ne-am intors si noi din concediu, cam tarziu ce-i drept, fapt pentru care am tras chiulul in prima saptamana de gradi.
In concediu a fost super frumos. Am fost in Turcia, in Fethiye si de acolo am traversat in Rodos. Vremea minunata, am putut sta toata ziua la plaja, Calin bineinteles mai mult in apa. Laguna este splendida, poate resusesc totusi sa pun si eu cateva poze.
Cu gradi este OK. Este tare mandru ca a ajuns in grupa mare, s-a bucurat sa-si vada colegii si este bucuros ca incepe karatele si pianul (desi ma tot bate la cap sa-i cumpar chitara). Nici nu vreau sa-mi amintesc cum a fost in primul an de gradi, cand a plans de mama focului cam o luna (nu vreau sa sperii pe nimeni). Dar a trecut.
In paralel am inceput si inotul, de care suntem super incantati. Dupa prima sedinta de inot, am reusit marea performanta sa ne spalam pe cap fara zeci de prosoape si fara sa ne stie toti vecinii.
La servici nu ma pot plange, este bine, dar a inceput nebunia cu pregatirile pentru deschiderea stagiunii. Lucrul cel mai bun este ca-mi pot face programul cum vreau eu si asa ajung sa ma ocup mai mult de Calin - dus-adus de la gradi, dus la inot, etc.
Bineinteles ca am inceput cu nasucul mucios, dar numai atat. Nu i-am mai dat vreun imunostimulator, mai ales dupa cura cu Luivac. Mergem pe miere, propolis, polen, lamaie si catina. Si sugem la greu fagure cu miere.
V-am vazut pozicile la toate si v-am admirat puiutii. Doamne, nu-mi vine sa cred cat de mari s-au facut.
Pupic multi si o saptamana minunata sa aveti.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Kehleyr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magdone Dana, ce v-a zis doctorul dentist, apropo de dintii cazuti? |
M-a lasat in ceata :). E un doctor cam taciturn dar e cotat ca foarte bun. A zis ca sa las copilul in pace, ca nu are nimic, sa ma mai duc la control peste 6 luni, dar apropo de posibile carii, nu de dinti cazuti. Ca nu are nici un rost sa stresez copilul cu vreo radiografie acum. Eu tot il intrebam daca poate fi ceva grav dar el nimic, parca facea misto de mine ca ma agit atata...
Amik, felicitari si muuult noroc lui Vladimir!
What if this is as good as it gets?
pitzinuca spune:
fetelor noi suntem bine acum.
am inceput si noi gradinita dupa care andi a tanjit toata vara (am stat 2 luni in acasa, desi gradi nu s-a inchis, sa stie si el ce e aia vacanta)
andi e un frumos si un destept, cum altfel? si asa figurant cateodata...
dana - scarlatina cred ca am luat-o de la inot.
a avut o forma destul de puternica, si acum i se mai cojesc manitele si piciorusele.
a suferit tare mult, si acum va trebui sa ii repet analizele
mai vrem la inot. maadi voi unde mergeti?
merge cineva la palatul copiilor? stiti programul?
la ce activitati mergeti sau vreti sa mergeti?
eu la servici sunt ok, am trecut pe un post nou de cateva zile, si imi place, e un domeniu de viitor, si in sfarsit ies din backoffice dupa 10 ani.
in rest, ce sa va mai zic, ca nu prea am ce, suntem bine per total.
va pup pe toate, ma bucur ca si voi sunteti bine!
astept sa ne vedem! daca v-a placut data trecuta la escu, rezolvam!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
gabitz78 spune:
bobi - bafta la noul job.
si eu vreau sa ne vedem, dar sa hotarasca cineva locul si data!
magdone - ce mai face claudia?
noi suntem relativ bine, adik eliza are muci, dar in rest, totul e ok.
va pup.astept vesti....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Magdone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kehleyr Eu tot il intrebam daca poate fi ceva grav dar el nimic, parca facea misto de mine ca ma agit atata... |
zici ca e unul de pe aici
Gabi, e bine Claudia, chiar duminica ne-am vazut, au trecut cu Emma pe la noi, am iesit in parc, copiilor le place f mult sa se joace impreuna. Tot cu serviciul e f ocupata, dimineata cu Emma la scoala, dupa masa la servici, busy, busy. Ii spun ca ai intrebat de ea
si noi incepem inotul la sf. lui septembrie.
pupici
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."