Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Boo
sunt tare fericita !!! mi-a venit mobila lui Alex .. deupa vreo 3 saptamani de intarziere, dar noroc ca nu eram grabita. Arata ok din cate am vazut. O parte a venit montata, o parte nu. Asa ca diseara avem program de asamblat mobila. Cand e gata va pun poze sa vedeti.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
felicitari!!! abia astept sa vad pozele!!! trebuie sa fie tare misto mobila!
a mea abia pe la sf de iulie va veni dar abia o astept!!!cred ca ma mut in camera lui david pe urma ca o sa-mi placa mai mult decat a mea
vreau sa va intreb de un fotoliu balansoar pe care as vrea sa-l achizitionez tot pt camera lui bebe in care sa stau eu cat alaptez, ma intereseaza daca credeti ca-mi va fi util si-l voi folosi, poate mai are cineva si stie de el cat e de comod
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=297 asta e...sper sa apara linkul si sa nu fie reclama
acum nu e pe stoc dar saptamana trecuta era, si banuiesc ca mai primesc...nici prea ieftin nu e, stiu , dar imi place ideea sa-l am, acum ramane de vazut si cat imi va fi de util(sper sa nu-l iau si sa nu-l folosesc deloc)
23+ DAVID
monica_dicut spune:
Eu cu putin timp inainte sa raman si in primele luni de sarcina am visat cam de vreo 7 ori ca am nascut baietel, l-am visat sub diverse forme si culori
Dar de ceva timp nu mai visez aproape deloc noaptea...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
babytza spune:
Nushu mie mi-a fost de mare folos balansoarul cat am alaptat. Imi era mult mai usor decat sa stau in pat cu ea in brate. Cred ca la fel va fi si pentru tine..
Valentina 24 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
Boo spune:
Si eu am schimbat azi semnatura. Hiii am si uitat. Avem 29 saptamani
Nushu eu am luat un fotoliu de la Ikea, nu e balansoar. Vreau sa-mi mai iau si ceva de pus picioarele, cum are si balansoarul tau. Sper sa fie bun si asta. Dar si cu balansoar banuiesc ca e ok. Oricum ceva as lua, ori fotoliu ori balansoar.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
musette, asa e, schimbam si noi maine si maryb. Acum intreb si io, parca tot pe 8 decembrie ai si tu ultimul UM?? parca tin minte ca vb pe mess si vorbeam ca ai ovulat mai tarziu.
Nocom, un special pt o mamica frumoasa
Felicitari tuturor celor care au schimbat semnaturile. Doamne ce trece timpul... Fantastic!!! Deja ma apuca frica.
Evaaaaaaaaa, unde esti????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
nushulica spune:
babytza boo multumesc de raspunsuri!!! eu eram si asa aproape hotarata sa-l iau acum il iau sigur...la asta m-am gandit si eu ca de cat sa stau in pat cu copilul in brate mai bine e in fotoliul ala si daca se mai si leagana poate adormim amandoi
boo felicitari pentru semnatura!!!oauu 29 saptamani!!! acush vine alexutu!!!!
23+ DAVID
angelynna82 spune:
Boo felicitari pentru mobila .
Abia dupa ce am ramas insarcinata am visat o fetita care punea capul pe burtica mea
24+
Bebe
Eco
anca81 spune:
Boo, felicitari pentru semnatura si la mai mare Ce dragut ca aveti mobila noua pentru bebe, cred ca va arata superb camera lui Alex.
Nocom si bafta multa cu mutarea. Imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o patanie asemanatoare cu masina, intr-adevar, multi nesimtiti bantuie drumurile noastre.
M-am terminat si eu de epilat, uffff, tare greu mai e ca nu ma mai vad bine si pozitiile sunt tare obositoare si dureroase. Si e si cald si mi se umezeste pielea . Cred ca renunt la Braun si trec la lama de ras, vad ca e din ce in ce mai greu si-mi ia o vesnicie, chiar daca ma fac saptamanal sa nu se adune prea mult.
Eu am visat azi noapte ca ma urmarea un tip cu un sarpe imens, yack, m-am trezit exact in momentul cand era foarte aproape si vroia sa puna dihania pe mine. Nasoale cosmaruri, parca nu e nimic frumos de visat si pentru mine. Chiar si ceva erotic, ca si Maryb
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
angelynna82 spune:
Pe picioare ma epilez cu aparatul, in zonele celelalte nu suport asa ca ma fac cu lama...chiar daca trebuie sa fac mai des
24+
Bebe
Eco
Boo spune:
Vorbiti de lucruri cam sinistre. Si pe mine ma cam doare epilatul asta .. Ma duc si eu azi la 6 sa ma fac frumoasa. Maine dimineata mergem la "family day" cu serviciul si seara am o nunta. Asa ca din pacate iar trebuie sa sar peste intalnirea cu voi
Vorbeam mai demult de parul de pe burta, eu m-am epilat, nu stiu daca v-am zis. E infinit mai bine acum, luceste si burtica mea. A crescut parul dar oricum nu la fel de mult.
Voi stiti cumva cum e traficul la iesirea din Buc ? Ca trebuie sa iau pe cineva de la aeroport si ma gandesc cu groaza ca o sa fac 5 ore .. mai e si vineri
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza