Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
!!!
Oooooooooooo, MARIA, BINE AI REVENIT PRINTRE NOI! I MISSED YOU!!! Normal ca Maria s-a adaptat, doar e un copil scump si cuminte!!!
Secondly, vreau sa felicit si eu pe Nusha si Andy_galro pentru schimbarea semnaturii! Bravo, mamici, si la mai multe!
Pooooop!!! Week-end placut, fetili!!!!!
28+ Luca
AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Hey fetili,am fost la cumparaturi da'o caldura ce e!!!!!
andreea_and multumesc de raspuns si nervi de otel in continuare
musette si noua ne place Alexia si cred ca pana la urma asa va ramane.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura si la mai mare
uau vorbiti de,noi n-am facut nush de cand ca mi-e frica sa nu se intample ceva,dar barbatu-meu tot spera si ma mai intreaba...iar eu ii zic ca dupa ...Na mi-e ciuda ca nu pot ,dar prefer asa decat sa se intample ceva.La prima sarcina am avut interdictie totala,cred ca de acolo mi se trage.
iepurila felicitari ptr fetitza
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Fetele va pooooooooop si ne vedem maine la intalneala !!!!
Daca e acasa o iau si pe Valentina cu mine ca am vazut ca si Nocom il ia pe ala micutz.
Pentru restul mamicutzelor Un mare pupic si un wk minunat !!!!
Eu nu cred ca mai pot intra pana luni ca nu imi merge net-ul acasa....
Valentina 24 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
iepurila spune:
ce ziceti e suficienta o perna de alaptat de 135 x 45 cm, capacitate 15 litri?
Sau sa iau cea mare de 190 x 70 cm capacitate 42 litri?
Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
denisa.g spune:
Fetele - distractie placuta maine la terasa!!!!!
27 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
maryb spune:
si eu va doresc un week-end minunat si distractie placuta maine la intalnire.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nerantula spune:
Doamne, ce ritm aveti la scris, cum va mai merg manutele pe tastaura!
Daca plec de langa computer o ora doua, am de tras la recuperare!
Deci, cum spuneam mai demultisor, m-am deblocat in ce priveste cumparaturile pentru bebe . Dupa ce am umplut patul cu lucrusoare de la LaRedoute, azi am fost la Miniblu (zi de promotie, 50% la lucrusoare, numai pentru clientii fideli Miniblu!), am mai achititionat niste scumpeturi miniaturale si o chestie interesanta, un wrap pentru bebe care se poate folosi in mai multe variante, mai ales pentru somn, sa nu se mai agite foarte tare si sa aiba un somnic mai linistit ... super fain!
Si, inca un motiv de bucurie, am reusit sa nu mai iau mai nimic la cantar saptamana asta, raportez tot +7.5kg, asa ca sunt foarte mandra de mine, sper sa fie mai relaxat doctorul la urmatorul control
Am vazut intense discutii despre , din pacate la mine ... ... in fine, poate voi reveni la normal dupa nastere si alaptare ...
Iepurila, sa-ti traiasca printesuca! Nu-ti face griji pentru placenta, sigur va trece pana la urmatoarea eco, ti-ar fi zis doctorul daca era ceva motiv de ingriorare . In ce priveste mersul in paralel de 2 doctori, si eu il dublez pe al meu, in sensul ca merg in fiecare luna si la un ecografist de specialitate, sa fiu sigura ca totul e cum trebuie la bebila acolo.
Mi-ati facut pofta cu pateul, tocmai am achizitionat jumatate de kil de pate taranesc de la MegaImage, o sa-l degust mai pe seara
Maria2004, bine ai revenit si felicitari pentru grasun si maricel! O sa nasti natural sau ceza, daca se pastreaza decalajul de marime?
25+ AMR 99 zile!!
Haiduc iubit
dyanira spune:
Ne-am intors de la eco ...cu vesti bune desigur ca doar suntem o odisee norocoasa, nu?
Deci: baietelul e tot baietel cum zice medicul de acum incolo nu mai sunt sanse sa se schimbe (asa ne-a zis), deja are un testicul coborat in scrot (precoce baiatul lu mama); la masuratori a iesit mai mare cu 2 saptamani dar medicul a zis ca nu se modifica DPN ramane acelasi conform ultimei menstruatii deoarece bebei fluctueaza in crestere si masuratorile de la ecograf au si ele o marja de eroare.In rest totul ok , placenta pozitionata corect si fara urme de imbatranire si in ceva BOBO are aproximativ 1600g , cred ca suntem cei mai grasi pana acum dar medicul a zis ca e o greutate super ok.
Suntem tare bucurosi!!!!
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
nushulica spune:
diana 1.6kg ce grasun ai tu in burtica!!! bine ca e sanatos si ca totul e ok!
23+ DAVID
Boo spune:
UUUUUUU ce bebel grasunel, ne-ai cam luat cred pe toate . felicitari !!!!
Am reusit sa ma intorc de la aeroport. Vreau sa va spun ca am trecut super repede de Baneasa dar la intoarcere am facut o vesnicie oricum ma uitam la coada care se facuse la iesirea din Bucuresti si incepea undeva pe Barbu Vacarescu. Oribil !!!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza