Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

felicic, moni,

iepurila nu stiu despre problema cu placenta....n-am mai auzit. Dac dr zice ca deocamdata nu e de ingrijorare, asculta-l, ca de obicei sunt mai obsedati ca noi sa ne interneze sau sa ne dea medicamente, deci...sa-ti traiasca bubulina!!!!!!

mai si eu am mancat si mananc exact ce vreau, cand vreau, si icre si pate si maioneza.... nu stiu daca este inconstienta, dar cred ca daca nu exagerez, nu este nimic!!! Asta sunt eu...

de epilat de 10 ani merg la cosmetica, ma epilez cu ceara total peste tot si n-am minic si nici nu am de gand sa ma opresc, caci asa a fost si data trecuta si nu am avut nici o treaba... plus ca este mult mai comod. Sunt un pic mai sensibila acum, dar nu exagerat, suport.

in rest noutati nu avem, la eco mai merg peste o luna...deci...toate bine si frumoase pana atunci. Bebelina mea este o miscareata...de fiecare data dupa ce mananc incepe show-ul si mai are un pic si ma darama de pe scaun asa de tare imi misca burta in toate directiile!! (cu exagerarile de rigoare....)

parca mai vroiam sa zic ceva.....hmmm...

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana la toate pentru aprecieri.
Nu echo nu am facut-o cu medicul meu. El saracu nu stie si nici nu o sa afle ca am fost la altul. Dar aveam nevoie de o a doua parere. Sunt dusa rau?
La medicul meu ajung pe 7 iulie la echo si sunt curioasa daca o sa-mi zica ceva. Daca nu, vad eu cum fac sa aduc vorba.

Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

iepurila, felicitari pentru printesa!
unde ai facut eco?ti a dat si cd si foto 3d?
cd, stai cumintica si odihneste-te mai mult daca ai contractii!

27+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

maria 2004, bine ai revenit. Sa sti ca mi-a fost dor de tine. Maria cu cine a stat cat ai fost plecata??? eu nu reusesc nici sa ies in oras cateva ore din cauza lui Matei d`apai sa plec din tara?!?! Pupici si abia astept sa vad ce ai mai facut.

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor nici noi nu ne-am lasat de ca nu a fost cazul...La prima sarcina am avut parte pana in ultima clipa....Chiar spunea una dintre mamici ca dr a zis ca pe ei ii leagana miscarea.... Asa ca stim ca nu ii facem rau si daca nu avem nici contraindicatii de ce nu ????
July foarte tare prietenul vostru..
Si apropos de mancare ...am papat de toate !!! fara restrictii, chiar si fructe de mare. Am avut in schimb grija mereu sa fie totul bine spalat(inainte doar le stergeam cu man putin) si la carne ,oua sa fie bine gatite (inainte mancam carnea de mici cruda)

Valentina 24 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

iepurila, eu am facut o eco la 15 sau 16 sapt la cineva, trimisa de doctorita mea, era prima oara cand ma vedea la eco. Mi-a zis ca a observat pe placenta un "lob aberant" (asa si e notat in foaie) si ca nu-si da seama de la ce e, sau ce e exact si ca trebe urmarita situatia. Doctorita mea n-a bagat in seama, a zis sa asteptam eco morfofetala la 22s...pe care mi-a facut-o Herghelegiu. N-a vazut nici un lob, nimic pe placenta, cica aspect normal si grad de maturare I. Asa ca nu stiu ce sa-ti zic... Nu cred ca e motiv de ingrijorare, mai stai un pic, nu e asa mult pana ajungi si la doctorul tau.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Chiar asa, ca mi-a adus babytza aminte: la intalnirea gravidutzelor de la prevention, zicea doamna doctor ca a vazut niste documentare cu studii facute de unii cum ca miscarile si contractiile uterului din timpului orgasmului nu numai ca nu ii fac rau, dar chiar ii produc placere si se simte bine

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Nocomsi mie mi-a fost dor de voi
Maria, draga de ea, a stat cu parintii mei si taticul ei. A fost ok pentru ca e un copil intelegator si usor adaptabil.Acum totul e mai bine ca sunt din nou langa ei.
Evaam vazut ca intrebai de mine...pupici multi pentru Luca

+21+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni si stiu ca tu ma intelegi de ce nu vreau sa risc nimic.

july, m-ai facut sa rad cu amicul ala al vostru

angelinna, sa stii ca asa face si bebele meu, il simt miscand si apoi cand urmaresc burtica sa vad daca se si vede ceva nu mai da...smecheri tare bebelusii astia

iepurila, felicitari pentru fetita, sa creasca mare si frumoasa.

aly_c20, si tu m-ai facut sa rad, auzi ca te prinde sotul tau pe la 39 de saptamani si apoi te duce sa nasti....tare....

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

moni si mie la inceput mi-a fost cam frica, si nu numai mie cat si sotzului, lui inca ii mai este si acum ca vezi doamne sa nu pateasca fiesa ceva...mi-e drag de el cand il vad ca se impacienteaza atat...imi creeaza o stare de bine uite de chestia asta cu 30 de saptamani nu stiam sincera sa fiu, multumesc de informatie

denisa si mie doctorita mi-a zis la inceput sa o lasam mai moale...sa se intample cat mai rar, asta din cuza ca eu am colul foarte pe spate si in perioada aia, cred ca si racisem putin, ma durea...dupa ce mi-a trecut am reluat activitatea in mod normal...ca dhe...suntem tinerei si sangele tre` sa circule domle'

july sunt destui care prima data la asta se gandesc...daca vede copilul ceva...sau il lovesti cu... cat despre pofte...la inceput nu prea erau asa mari...dar de pe la 3 luni am o invazie de hormoni hot

iepurila felicitari pt fetitza are tot atatea saptamani ca bebitza mea din cate vad

aly ai grija cand ajungi in saptamana 39

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput