Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
sunteti unele din voi care nu aveti probleme deosebite cu sarcina si totusi ziceti ca v-ati abtinut de la anumite activitati. V-a interzis medicul? Nu va mai place? Nu e bine asa, va faceti rau singurele.
24+
maryb spune:
gargarita, stiu ca am timp sa o fac, dar ma intrebam daca sunt singura care nu a facut-o inca....si se pare ca sunt singura care nu am facut eco morfo de trim 2 de aici.
moni, ma bucur ca prestezi normal. Mie imi este frica, desi nu mi-a zis dr ca as avea vreo restrictie....dar asta este....
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
300 spune:
quote:
Originally posted by marybquote:
Originally posted by bitza2008
Mary, stii doar ca dak nu sunt contraindicatii e safe!!Eu am avut si vise si dorinte...sotul zicea ca probabil ma influenteaza Red Lightul din apropiere...hihi
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
stiu ca asa este bitza, dar mie tot imi este frica. Am auzit ca ar putea scurta colul aceasta activitate si mi-e cam frica sa risc ceva. Poate dupa eco morfo daca vad ca e ok colul mai scap si eu la o partida mica
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mary iarta-ma, daca e asa, eu am facut tocmai invers si aveam 3.99cm la morfo. Nu te mai chinui!
24+
gargaritza85 spune:
monica adauga-ma la socoteala laga tine..si eu am mancat de toate si am facut in mod regulat, ca si inainte, doar ca a fost cu ceva mai multa grija....deci...sa nu te simti singura
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
felicic76 spune:
bey, asa mi-e pofta de ardei umpluti, nu am facut de cand era sa dau foc la casa, parca asa as baga azi o repriza, iar saptamana trecuta am comis un sacrilegiu: dintr-un somon am facut bors si saramura Combinatie beton somon cu mujdei si mamaliga
monica: da, io nu prea am mancat pate si ton din cauza ca-s la conserve, mie mai mult mi-a frica de tabla aia in care stau, decat de listeria, asa ca si io is la fel de denaturata plus pentru bebe nu am decat o caciulita, tu ai rupt la capitolul cumparaturi.
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
maryb spune:
300, dupa eco morfo de trim 2 nu o sa ma mai chinui, pana atunci insa o sa astept.
vad ca bebitu meu se misca de cand am terminat de papat...si mie imi place rau cand vad ca ma impinge...sa-l mamance mamica pe el.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
gargaritza85 spune:
mary lasa ca nu are nimic, toate la timpul lor
bebitza mea mi-a omorat ficatzelul...ma doare si acum...a devenit mai puternica, sau cel putin asa o simt eu
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
angelynna82 spune:
Fata mea e smechera rau...da lovituri puternice pentru varsta ei dar cand ma uit la burta inceteaza...ehhh, cand aude de tati tre sa ma tin bine
24+
Bebe
Eco
monica_dicut spune:
gargaritza, normal ca si eu mai cu grija la inceput mi-a fost putin teama pana in sapt 12, da dupa aia chiar mi s-a parut normal. AAAA, da aveti grija ca cica dupa 30 de saptamani nu avem voie deloc pt ca da contractii si poate provoca nasterea. De aceea se si recomanda daca treci de 40 de sapt si nu nasti.
felicic, eu conserva de ton ii dau doar la pisica mie nu imi place de fel. Nici ficatul, pate mananc rar pe paine cu castraveti. Si in legatura cu cumparaturile eu zic sa nu-ti faci griji, mai ai timp. Mie imi zice toata lumea ca-s nebuna ca am luat atatea.
Si despre intalnire, as veni si io ca imi sunteti prea dragi da cred ca se oftica ingineru meu daca il las iar singur sambata. Mai bine hai si cu ei.
mary, pe tine te inteleg perfect de ce nu.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI