Azoospermie - cap 20 -
Raspunsuri - Pagina 9
bytzi spune:
Da Iuca si mie mi-a venit sa plang ce i-ai scris lui Amzu a noastra,desi a fost f greu din toate punctele de vedere ea a crezut an sansa ei si nu s-a dat batuta an ciuda spuselor dr M si a luptat pana la capat si dumnezeu a rasplatit-o ....dumnezeu sa te ajute pana la capat...
iuca spune:
amzulica, bytzi ma bucur ca v-a placut dedicatia mea, vroiam sa scriu ceva frumos, deosebit, nu stiam in ce masura am nimerit-o, tot mi se parea ca mai e loc de ceva si mai frumos, eram foarte emotionata de reusita amzulicai, e practic cea mai mare reusita de la Mickey D pana acum.
E o mare reusita pntru toate azoogirls, un indemn ca se poate.
Va pe toate cu drag
aspiranta la - din august 2005
vio
miki-miki spune:
Amzulica te felicit inca odata, AI SPART GHEATZA!!!. Este o mare veste pt noi fetele cu azoospermie si meriti toate florile din lume pt perseverentza iar sotul tau e jos palaria, mai avea putin si intra in Cartea Recordurilor la nr de biopsii . Felicitari!
Iuca f frumos ce ai scris, iti multumesc inca odata ca ai grija de ac subiect . Un trandafir pt tine parfumat pt ca stiu ca nu poti vota.
Evanescente, imi aduc aminte ca spuneai ca sotul tau are FSH mic si ca ii tb pregnyl . Cat costa tratam ala /luna de zici ca nu puteti sa-l luati? Am vazut ca vrei sa optezi pt donator, e pacat sa nu faceti tratamentul, sa renuntati asa de usor la el pt donator.
Nusy un pupic special pt tine. Ce mai faci?
Miki
amzulica spune:
Am refacut beta HCG azi si am in ziua 15 de la ET 334,64. Creste bebitza Amzu, dragul de el/ea ce-o fi.
Fetelor am nevoie urgenta insa de gravibinon. Ma poate ajuta cineva? Stiti pe cineva care ar putea face rost?
Cami
pisix spune:
Amzulica este absolut fantastic !
Uite din rezervele mele secrete te pot ajuta cu 8 fiole de Gestone de 2 ml; nici nu mai stiu de unde le am ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
ioana_p76 spune:
Fetelor, stiti ca pe forum a fost initiata o campanie de responsabilizarea a autoritatilor in problema finantarii reproducerii asistate medical dupa modelul diferitelor tari europene. Subiectul este AICI
Dupa ce am trimis petitii catre Ministerul sanatatii fara nici un succes, urmatorul pas ar fi sa cautam persoane influente care sa poata face o campanie, si ca membre DC vom solicita ajutorul aministratorilor in realizarea unei campanii de amploare.
Pentru ca inca nu exista o petitie on line, pentru asta trebuind sa avem o propunere de lege si sustinere in parlament (nu ma pricep f bine dar asa am vazut ca a fost la alte petitii on line)ca sa vedem in prima faza numarul celor care sunt de acord, va rog sa votati subiectul in cauza. (nu am gasit alta modalitate de a arata ca suntem de acord, fara a incarca subiectul cu mesaje )
Va astept si sper sa ne unim cat mai multe si poate vom realiza ceva pana la urma!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
copilutzu spune:
Amzuliciiii BRAVOOOOOOOO URAAAAAA !!!!
Ma bucur ptr. voi!!! Sarcina usoara!!!
Am incercat sa scriu dar nu stiu ce probleme (viermishori , virushei) aveam ... De 6,7 zile ba nu pot sa ma loghez, ba nu pot sa scriu ca apare ceva de genul ... pagina nu a fost gasita...
Eeee dar bine ca am reusit acum!!!
Mikilina pup fata si ma bucur ca ai revenit!!!
Si, multa sanatate iti doresc!!!
Nusyc dragutzic te pup si mi-e doruletz de tine!!!
Dragele mele eu am reusit sa dau jos din pretiosul meu shorici .... trei kg.
Sper sa reusesc mai mult..
Va pup si va imbratisez pe tooooate !!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
pisix spune:
copilutzu - draga mea draga ...felicitari !!! Bravo, daca vrem, se poate !
Si eu am mai slabit nitel, 1,5 kg dar sunt pe drumul cel bun
amzulica spune:
Pisix - scuza-ma ca intreb - ce este gestone - tot ceva similar gravibinonului? Ca nu stiu. Trebuie oricum sa sun pe d-na dr. si sa intreb ca mi-a zis sa fac 1 fiola pe sapt. pana la eco - aseara am facut-o pe unica ce o aveam si as mai fi avut nevoie de inca una - insa, daca d-na doctor imi zice ca e ok cu gestone le iau eu pe toate, sa-mi zici te rog cat costa. Si merci mult, mult.
Copilutz - voiam sa-ti zic urmatorul lucru - cu mine la acest FIV a mai fost o tipa din Bacau - era la al treilea FIV - i-a pus 3 blastocisti si cred sincer dupa valoarea lui beta ca i-a prins toti - nu era deloc silueta - plinuta chiar. Eu am ajuns - am mai zis - la 75 de kg - mergi inainte si schimba medicul - nu incepe acum sa faci cure de slabire inutile.
Urez succes tuturor fetelor si multumesc pentru sustinere.
Cami
fireyes spune:
Copilutzu, am uitat, tu cu dr nico de la giulesti vrei sa faci? ca am inteles ca are o obsesie cu treaba asta cu slabitul si nu doar pt FIV, in general, cu orice problema te duci la el, se leaga de greutate daca nu esti scandura...
Fireste, daca vrei sa slabesti e nemaipomenit, dar sa nu faci lucruri drastice, ca am auzit ca sunt multe reactii adverse (gen lipsa menstruatie, ovulatie,etc.)
Si eu ma lupt acum sa mai dau jos ceva kg pana la FIV, dar asta pentru mine si am adaptat un pic dieta Scarsdale si la mine functioneaza, adica reusesc sa dau cam 2.5-3 kg/ sapt daca sunt cuminte si respect chestiile vitale (gen fara ulei, deloc, etc.)
Ioana_p76, cred ca e super initiativa ta. Ma gandesc ca ar fi f util daca s-ar ajunge la Mihaela Radulescu. A trecut si ea prin FIV si desi banii nu sunt o problema, n-a facut in romania, deci poate am gasi ceva sprijin din partea ei. imi dau si eu cu parerea...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png