Azoospermie - cap 20 -
Raspunsuri - Pagina 10
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Tot cautand pe net statistici despre infertilitate, sa aratam ca de fapt nu suntem cateva cazuri izolate (pentru campania noastra ) am gasit urmatorul articol:
Obezitatea nu afecteaza rezultatele fertilizarii in vitro
Felicitari Copilutzu si Pisix pentru kg in minus, dar aveti grija sa nu va anemiati, ca urmeaza fiv-uletele si tre sa fiti in forma pentru bebicii vostri!
Si eu as vrea sa mai slabesc, dar e f greu vara cu terasele peste tot, cu berica, noi iesim aproape in fiecare zi in statiuni si nu ma pot abtine
Fireyes multumesc , insa nu este initiativa mea, suntem un grup de fete care s-a strans la ideea lui LucaLuca si noi continuam ce a inceput ea. Si noi ne-am gandit la Mihaela Radulescu si am trimis deja un mail, sa vedem daca ne raspunde si vrea sa se implice.
toate fetele!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
fireyes spune:
Am vazut, Ioana, ca m-am dus si eu sa citesc pe forum dupa ce am postat aici.
Poate se gaseste cineva cu o bruma de relatii in presa ca sa inlesneasca drumul mediatizarii.
O sa ma mai gandesc si eu, poate ma strafulgera vreo idee...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
ella28 spune:
Neatza fetele mele dragi!
Copilutzu bravo pentru kg in minus.
Ioana eu am citit pe scurt articolul dar desi concluzia este ca nu afecteaza rezultatele la FIV, se zice ca femeile obeze trebuie sa slabeasca inainte de a incepe tratamentul FIV....ce sa mai intelegi?
Eu ma tratez intravenos cu Cefort ca sa scap de stafilococul asta! Sunt plina de vanatai ca se pare ca nu am vene bune. Ce sa zic, exact ce imi lipsea!
Sotul a fost azi sa-si faca o eco Doppler (asa se scrie?) la Iosup si se pare ca are varicocel...de ce oare pana acum Bucur, Damian s-au uitat la eco normala si au zis ca e ok? Numai Matei s-a uitat si l-a mai trimis o data la eco ca i s-a parut suspect.
Asa ca incep si dilemele mele legate de varicocel: ce facem? Operam si asteptam minunea? facem FIV cu ce avem?
sunt in ceata
va pup pe toate
dalailana spune:
Salutare salutare!
Eu am fost in concediu si nu am avut acces la internet .... dar acum sunt prezenta.
Ella 28: si sotul meu a fost to la Iosup care i-a facut Doppler si i-a descoperit varicocelul. Acum are deja aproape 2 luni de la operatie si asteptam cu nerabdare sa facem spermograma in august. Doctorul s-a aratat foarte optimist.
in legatura cu kg-le in plus...... subiect spinos: si eu trebuie sa slabesc 5 kg dar tot asa ma intreb daca regimul de slabire nu afecteaza fertilitatea . Cred ca o sa iau si niste multivitamine si multiminerale ( chiar daca fac pofta de mancare).
miki-miki spune:
Si eu stiu ca dc tii un regim f drastic poti ramane fara menstruatie sau ovocite lipsa sau de calitate f proasta. Cine doreste un regim bun, sanatos care da rez bune sa-mi dea adresa de mail pe PM. Este un regim conceput de un dr nutritionist care schimba metabolismul si continui sa dai jos si dupa terminarea lui, dar bineznteles ca nu tb sa te avantzi in platoul cu dulciuri. Cunosc mai multe pers care l-au tinut si a dat rez f bune. Tb sa ai vointa si sa mananci ce zice acolo. Nu ai restrictii cantitative in primele 2 sapt , deci dc zice gratar de vita de ex poti manca un lighean, dc zice salata tot asa... papi pana nu mai poti dar ,mananci ce zice. Dc esti mai plinutza dai multe kg jos dar dc nu esti f plinutza dai mai putine. Cunosc vre-o 4 pers care au dat intre 10 -15 kg jos in 2 luni dar erau f corpolente . Eu nu am putut da decat 5 pt ca nu eram f grasa at cand l-am facut.
Ella eu zic sa congelati ceva si apoi sa faceti operatia de varicocel. Este de 2 feluri, se face la nivelul testicolului sau mai sus unde se face cea de apendicita. Cea care se face sus nu e f invaziva , obstructioneaza vena care alimenteaza varicocelul. Eu zic sa o faceti dar il rec pe Damian.
Ioana78 ma bucur ca te vad iar activa si ca ai gasit o directie . Succes!
Miki
ella28 spune:
Dalailana , iti activezi te rog PM? as vrea sa te intreb cate ceva despre operatia de varicocel.
merci mult
iuca spune:
mikisor multumesc mult ptr floricica
Fetelor vad ca vb despre kg. Eu am inceput de pe 13 apr sa tin un regim de viata mai sanatos, ca sa zic asa, si pana acum am slabit 7 kg. In principiu mananc orice, cu exceptia prajelilor, dulciurilor, sucurilor, rontoielilor. Mananc in general multe salate, lactate slabe, grataruri din carne slaba si cu legume. Dupa ora 18 nu mai mananc. Si de 2 sapt mi-am cumparat si un stepper si fac la el cam 20-25 min/zi.
Pana acum am slabit cam 1kg la 10 zile. Eu cred ca nu e ceva drastic si care sa-mi influenteze in rau fertilitatea.
Voi ce credeti?
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
ioana_p76 spune:
Ela28 poti sa ma intrebi si pe mine despre operatia de varicocel, al meu a facut-o in decembrie si pana atunci am tot studiat informatii pe net, ceea ce va recomand si voua. Noi am ajuns la concluzia ca oricum trebuie facuta operatia, ca in timp varicocelul poate evolua si conduce si la dureri sau modificari de aspect, deci nu ar influenta numai fertilitatea.
Miki daca vrei, te rog trimite-mi si mie regimul pe mail!
Iuca eu cred ca ce tii tu e un regim de viata sanatos, nu e o cura drastica si nu cred ca iti va afecta fertilitatea. Poate curele in care mananci de ex, 2 mere pe zi (ca am vazut si cure din astea, nu stiu cine le tine)!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
aurel_cris spune:
Am intrat pe aici sa o felicit pe amzulica si am vazut ca multe dintre aspirante sunt pe aici.Asa ca va pupacesc pe toate fara exceptie
AMZU felicitariiiii si aici in mod oficial
COPILUTZU aici te mutasi bre??
IOANA,MIKI,ANDRABIRNI,IUCADANYALO,BUBULINA
Poze Biancahttp://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK