Azoospermie - cap 20 -
Raspunsuri - Pagina 8
miki-miki spune:
Amzulica imi dadura lacrimile . Super! Eu toata ziua nu am putut sa desc calc si eram tare curioasa sa vad ce rez ai la BHCG. Cred ca analiza de la Giulesti nu a fost corecta pt ca dc se dubleaza la 2 zile at ar fi tb sa-ti spuna ca ai 60. Ma bucur tare mult pt voi. Cred ca Amzu al tau danseza de fericire. O veste mare pt fetele cu azoo.
Te pup mamicutzo
Miki
andrabirni spune:
Fetelor, stiu ca ati tot vorbit de PROFERTIL, dar am o intrebare:credeti ca e bun si pt azoo?Adica pentru cei cu 0 gigei?
Amzulica, sincere felicitari si sa fie o sarcina usoara.
andrabirni spune:
Amzulica, citind inca o data povestea ta, chiar super veste ne-ai dat.Deci, se poate.Cu toate fortele, inainte!!!Deci, se poate!
montytaiana spune:
felicitari Amzulica
chiar tu ai spus-o si ma bucur ca ai avut dreptate "nu cred ca azoo nu se poate invinge"
o sarcina usoara si multi pupici
luli spune:
Amzulica - FELICITARI!! SI SARCINA USOARA!!! Normal ca va fi bine, trebuie sa gandesti pozitiv. Asteptam sa ne povestesti um creste mare si sanatos.
Ai vazut ca cineva acolo sus te iubeste?
Behind every love is a great story
Luli
amzulica spune:
Fetelor n-a fost zi in care sa nu ma rog la Dumnezeu - cazul nostru era asa de complicat: eu aparent ok dar 38 de ani si cu o punctie oarba, sotul 33 de ani dar cu azo clar adik 0 spermatozoizi. FIV+ ICSI+ biopsie cu nr. 3 - ce putea sa fie mai greu decat atat? Apoi 10 ovocite, 8 embrioni, 2 blastocisti si ... daca era negativ o luam razna rau. Da rau ...
Cami
vrembebe spune:
amzulica - yuppyyyyyyyyyyyy FELICITARI!!!!!!! CE FRUMOS!!!!!!
sa fie 2 bebei sanatosi cu putici diferite, daca asa vrei...... acu tre sa ai grija de tine si de baut sa dai dupa ce termini de alaptat, ca sa poti sa bei si tu.....
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza
pisix spune:
am fost plecat in week-end si abia asteptam sa citesc mesajul tau amzulica ...
Si cand colo ... ce veste superba !!!
amzulica am o sticla de vin in birou si sunt asa happy ca-mi vine sa o deschid
deci iata ca dupa ani de zile in care pe prima pagina la mamici nu a fost decat Mickey D, mai avem o azoo-mamica !!!
amzulica felicitari din tot sufletul, e o veste atat de grozava nu doar pentru familia ta ci si pentru intreaga comunitate Azoo de aici de pe forum !
amzulica spune:
Da Pisix - daca ai stii de cate ori m-am uitat la lista aia de pe prima pagina cu tristete vazand ca sub Mikey D nu apare nimeni - pentru noi toate ar fi fost o speranta ca se poate invinge azoo. Pentu mine au fost 3 ani de eco, analize, spermograme, biopsii, inseminari ratate, nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte prin cate am trecut ca ma apuca plansul si vreau sa raman relaxata. Am avut si am mare incredere in Dr. Dracea, Dr. Damian si mi-am dorit sa fie embriolog Dascalescu si s-a nimerit chiar dansa. Nu realizez inca ce s-a intamplat, pana nu ma duc la eco sa si vizualizez ...
F. multi oameni care stiu (partial) prin ce am trecut mi-au spus independent acelasi lucru - "eu ma lasam de mult" sau "sotul meu nu s-ar fi lasat convins de o biopsie" - dar sunt oameni care nu au trecut prin durerea de a fi singur si care stiu ca, copii se fac ... "stand doar pe spate". Ma astept acum la susoteli de genul - la varsta asta copil? etc. m-a durut si ma doare la basca de ce spun oamenii din jur. Sa nu ne pierdem speranta fetelor.
Cami
amzulica spune:
iuca - mi-au dat lacrimile si sunt la serviciu. Am ramas fara cuvinte.
Multumesc frumos.
Cami