Azoospermie - cap 20 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Amzulica felicitari, draga mea!!
Simptomele pe care le-ai avut sunt de graviduta, chiar daca valoarea bHCG e cam mica, oricum este de sarcina si vorba ta, poate bebe s-a implantat mai tarziu. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa te linistesti si tu, sa te poti bucura cu adevarat de sarcina ta! Te

si toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

BRAVO Amzulica!!!!!
Tin pumnii ca valoarea sa creasca si tu sa te mai linistesti un pic. Daca creste e totul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Amzulica, aceasta este o veste nemaipomenita!!!
Doamne ajuta sa se fie totul bine pana la capat (adica peste 9 luni:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Amzulica Felicitari sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si va tineti BB in curand in brate
Moniland merci pt raspuns chiar am intrat si acolo pe forum

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Amzulica doamne ce veste mare ne dai! Ma rog ca totul sa fie ok si sa ai bebele mult visat si pe care il meritati fara indoiala!
Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Amzulica Felicitari inca o data draga mea, este o mare bucurie asemenea veste mare! Nu-ti face griji ca e b hcg-ul mic, important e cum creste in dinamica. Probabil a fost o implantare mai tarzie.
Iti tin pumnii pentru maine, sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine si sa ne dai vesti bune!
Sarcina usoara si fara probleme!

7+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Multumesc tuturor fetelor, nu va mai scriu numele - pentru incurajari.
Am refacut azi beta HCG si este in ziua 12 = 125.2 iar progesteronul este 35.23. Doamne ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Amzu ai vazut ca totul e bine ,sa te linistesti si cu credinta an dumnezeu vei reusi pana la capat,ati doresc o sarcina usoara si fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Amzulica ce ma bucur ca totul e bine! Felicitari inca o data! Iti doresc o sarcina usoara si la termen! burtik

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Amzulici FELICITARI inca o data

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput