Azoospermie - cap 20 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Amzulica iti doresc mult succes pt maine,asteptarea e grea acum dar gandeste pozitiv ...o sa fie BINE
Iuca imi spui te rog de Sibiu,acolo ne-am gandit si noi sa mergem dupa experienta de la Bega TM este clinica Polisano?? ai fost deja acolo cumva? as fi si eu interesata de preturi si de unde sunt Donatorii? te rog sa imi spui si mie cand o sa mergi acolo ce parere ai,te pup si iti doresc mult succes

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

evanescence, vezi ca la sub "FIV cu donator" sunt 2 fete ce se pregatesc de IAD la "Polisano" Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am intrat doar sa va spun ca am fost sunata de la Giuly dupa-amiaza sa mi se spuna rezultatul testului. Este pozitiv doar ca valoarea este mica - ori 21,7 ori 27,1 - nu mai stiu ca eram asa emotionata ca n-am retinut exact. Azi sunt in ziua 10-a de la ET cu blastocisti. M-a chemat sa refac testul marti doar ca eu pana atunci ma voi duce si sambata la Bios Diagnostic sa refac. Am mari emotii, am avut petele mici maronii alaltaieri dimineata - ele s-au si oprit pana in pranz si abia de azi au inceput usoare cutite in sani. Nu stiu ce sa fac, daca e bine sau e rau, acum trebuie sa am rabdare sa vad evolutia - inclin sa cred ca am avut o implantare tarzie desi am avut 2 blastocisti. Stiti sa-mi spuneti daca a reusit cineva sa duca sarcina la capat cu o asa valoare mica?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, stiam de dl dr Beran, am 4 cunostinte care au fost in Germania si au reusit FIV-urile din prima sau a doua incercare.Dar ele nu aveau problema mea, asa k, pentru ele a fost mai usor.Costul total cu tratament si drumuri, cazare, masa, shopping a fost undeva la 6000 euro.Iti multumesc din suflet k te gandesti la mine.
Nusy, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hei ...e ceva ce-mi scapa ???
Am avut o zi lunga si grea dar abia am asteptat sa vin acasa sa vad ce a facut amzulica.
Si amzulica zice de test pozitiv si aici nu e party ????!!!!

Fetelor eu nu ma pricep la valori da cred ca totusi e ok, nu ?

Adica amzulica e gravida ?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pai cam asa inteleg si eu dar ei cred ca ii va lua mai mult timp pana se va obisnui cu noul statut!
Din tot sufletul felicitarile mele!!!
Asteptam povestea!
Inca o data FELICITARI FELICITARI si sarcina lipsita de griji !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Bravo AMZULICI.Ma bucur pentru tine. DD e alaturi de voi. ESTI.Yeeeeeeeeeeesssssssssssss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Amzufelicitari gravidutza noastra dumnezeu sa te ajute sa fie totul bine an continuare sa poti sa-ti tii an brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Aseara cand m-am rugat la DD, m-am gandit la Amzulica in special si la toate celelate fete in general.
Acum mi s-a facut pielea gainii cand am citit ca Amzulica e
Amzulici FELICITARI iti doresc sa creasca valoarea la BHCG mereu, sa ai o sarcina fara probleme si sa ai un bebe sanatos, sau poate chiar 2 .
Ma bucur mult pentru tine, FELICITARI inca o data.

Va pe toate cu drag

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor va multumesc pentru urari. Ma sperie valoarea mica a lui beta pentru ziua a 10-a in conditiile in care am blastocisti. Nu cred ca ma pot gandi la gemeni, cred sincer ca este un singur bebe. Maine ma duc la Bios sa repet beta sa vad cum creste ... ca pana marti cand am fost chemata iar la Giulesti pentru beta ma urc pe pereti.
Nu realizez inca ce se intampla, nu simt nimic, sotul este speriat cum n-a fost in viata lui pentru ca i-am zis ca beta nu e tocmai prea bun. Poate s-a implantat mai greu - am mai zis petele mele de sf. de implantare au fost doar in urma cu 2 zile de test...

Cami

Mergi la inceput