Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, La Multi Ani pt Daria, e o dulce scumpa foc!!! Felicitari pt papat si "motorizat" .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Am vazut pe Eliza, e o scumpa, pe Mogandeaza lui Devylla, o smechera, pe Y cel salvat din coltii de rechin, pe Cristi cel iubaret, pe adormita capsunita a lui Danielle, pe alpinistul de Ghighi...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Teo, am vazut pozele. Felicitari pt ambitie si pt rezultate! Ai slabit f frumos si arati super! Esti un model demn de urmat!

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

La multi ani adimercedes! Multa sanatate si numai bucurii sa-ti aduca cei dragi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, multam pt felicitari . Pup si trandafirasul !

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greyeras

Eu sunt pentru saptamana viitoare, poate pana atunci ne trece si noua faza asta cu temperatura. Azi noaptea avea 38.5, nu stiu ce sa mai cred, diseara mergem la Budimex la dr ei sa vedem ce zice, mi-e greu sa mai cred ca de la dintisori face temperatura de marti dupa-amiaza. Bine pana azi noapte nu a depasit 38, dar totusi persista prea mult si Aduta abia mananca, ma rog de ea pt cateva lingurite, ea care halea totul inainte. Gingiile arata de parca stau sa explodeze si roade tot ce apuca, dar..... nu ies.
Fetelor voi ati auzit de Zymaflour sau cred ca asa se scrie, ca pe aici pe la blocul meu toate fetele dau copiilor de mici in fiecare zi cate o pastiluta, cica pentru dintisori si ca vezi tu daia ii ies asa greu Adutei dintii ca nu i-am dat. Mi-e doctora nu mi-a zis niciodata despre asa ceva. Voi ce stiti? Dati asa ceva bebeilor?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Greyeras, eu zic ca inainte sa ii dai orice pastile, indiferent daca sunt vitamine sau nu, sa intrebi medicul. Stiu ca florul ajuta la dinti bla-bla, dar mai stiu ca poate dauna mai mult decat ajuta, poate duce la formarea de pete pe dinti etc. Mai bine sa ajutam pe puiutii nostri cu o alimentatie sanatoasa si variata, decat sa ii infundam de vitamine, ca sa se dezvolte armonios...

Pup Aduta nazdravana

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bernix

Io cu restante, ca de obicei.

La multi, multi ani cu sanatate si numai bucurii, adimercedes!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Bernixule, multumesc . Pupaturi si pt Degetica cea delicata

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

Inainte sa merg si eu la nani, va mai multumesc o data fetelor pentru urari! imi sunteti cele mai dragi, nici nu ma mai bag la alta odisee, ca sigur o sa va am pe voi alaturi.
Teo, merci mult si tie! esti un pestisor tare ambitios din cate citesc eu pe-aici... succes in continuare, dar totusi, sa nu slabesti exagerat!
Bernix, tare rau replica . Sa stii ca si Raisa vrea san noaptea, uneori chiar din ora-n ora. Chiar, eu oare mai am voie sa alaptez acum? Eu cred ca e din cauza dintisorilor, ca ziua mananca destul de bine, cat sa nu-i fie foame peste noapte.

Poze

Si_bv, felicitari pt sarcina. Am vazut pozele. Sunteti super!!! Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!!!

In legatura cu alaptatul, eu zic sa intrebi medicul. Citeam ca e ok sa alaptezi in timp ce esti insarcinata, pana undeva la 6 luni. DAR, atunci e nevoie sa iei vitamine pt a ajuta corpul supus la stresul asta. Si, sincera sa fiu, nu cred ca Raisa nu o sa se intarce pana atunci... Dar mai stii?!? Ideal ar fi sa o mai alaptezi macar seara si dimineata, ca peste zi nu cred ca e asa disperata. Si eventual, treptat-treptat, se va reduce nr de alaptari.

Tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne tii informate .

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
roxana - felicitari cretului dintos. si eliza da din cap....eu ii zic girofar!am observat ca face asa cand ridic tonul sau ma incrunt la ea.
betty - super.nu e departe...poate ne vedem, daca iti iei telefonul cu tine....pe amandoi.
erina - wow....ce frumoasa e si ce bine ii sta cu bentitza galbena!mancacioasa.
danielle - spor la munca.dar concediu cand mai ai?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata!

Am terminat cu piatza si acum savurez cafeaua (maaare).

Adimercedes
, te-am adaugat in listuta cu ziua de nastere. Dar ca sa fie tacamul complet ar mai trebui si anul nasterii, daca vrei sa il spui

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, imi pare tare rau ca ati avut peripetii la mare. Uite de aia nu ma duc eu decat in locuri super veificate. La noi a fost chiar super bine, si eu sunt carcotasha rau, sa stii. Imi asezau la dunga pana si patutzul lui Vlad, ca sa nu mai spun de maldarul de lucruri si lucrushoare lasate vraiste in fiecare dimineata, pe care le gaseam impaturite si asezate frumos. Si plaja era curata la Rex. Singurul inconvenient e ca se construieste un ditai blocul chiar la buza plajei. Adevarul e ca, de cum treceai spre zona mai "umblata", spre amfiteatru, se schimba peisajul (in rau, cum spui tu). Pupam umblaretul pe plaja. I-ai pus si apa in piscinutza?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput