Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

ramonaiani - asa si eliza mea, o da de zor cu tata!cand e el prin preajma profit de situatie si i-o pasez!ii spun ca vrea la el!
cecilia - ce frumos doarme pe plaja!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Gabitz, la noi nu e partinitor printzul mostenitor. Spune in egala masura si mama si tata. Asa ca nu pot sa-mi santajez consortul (cum faceam cu Miruna, care n-a spus mama pana pe la un an si 2 luni)Pupam veselica. Mama ce mai rade! E de-a dreptul contagioasa

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Ma bag iarasi ca musca in lapte, dar ca orice "cioara" am trecut sa ma laud!
De 2 saptamani facem asa:

http://family.webshots.com/video/3090807240061996643CpngDq

Suntem cu totii bine, va citim, si ne bucuram impreuna cu voi de toate progresele voastre. Numai ca nu prea am timp sa scriu, ca lucrez, iar in rest ma ocup de copii.

Pupici!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Erina, pupam o fetita cu fundita scumpa foc! Sa va traiasca!

Devylla, lasa modestia. Pozele sunt superbe! Ce-i talentul lui mami, da' si modelul e la super inaltime. E de milioane migdalata! Doamne cat e de fumoasa si poznasha! Si la noi cablurile sunt solicitate la maxim. Si prizele.

Betty, sa aveti un sejur placut si odihnitor.

Mergi la inceput

Alinaaaaa! M-a dat gata Olivia! Doamne ce umblareatza e! Ptiu, ptiu, sa n-o deochi! Imi pare tare bine sa mai aud de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Uauuu ce scumpica e Olivia! Ptiu, ptiu de deochi! Ai ce lauda!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Sper sa termin de scris mesajul...incerc de azi-dimi s-o fac!

intai de toate am admirat bebelashi dulci: Antonia, Eliza, Yannis, Cristi, Erika!

Gabitz ai o "razacioasa" dulce foc!

Bravos Teo pentru kg pierdute! Esti un exemplu demn de urmat!

Si_bv felicitari, sarcina si nastere usoara! Superrr realizare!

Isabela de

Mergi la inceput

Pe mine caldura asta ma deprima cumplit. As iesi la plimbare, dar nu am curaj sa ma avant in cuptorul asta...

Stau in casa cu vorbaretu` meu. In fiecare zi face ceva nou, e uimitor cum evolueaza. Invata asa multe. Sunt ca niste buretei!

Eu in schimb sunt zombi de oboseala. S-a acumulat prea multa. In we nu ma lasa sa dorm. Parca stie smecherila. Azi de ex a stat treaz de la 5 la 8, ne-am jucat...apoi a adormit...iar eu am ramas sa ma ocup de
treburile casei...

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Annisio pai tu ai flacau in toata firea,al meu tipa cat il tin plamanii si ma gandesc cu groaza la ce or gandi vecinii saracii?Chiar asa voi aveti stressul asta?

teo

Mergi la inceput

La voi e cald si la noi nu mai apare soarele de cateva zile bune azi cel putin e ingrozitor si trebuie sa ma intalnesc cu colegele mele.Tati va fi taaare ocupat azi

teo

Mergi la inceput

Si sa va mai spun ceva.Eu cand il las cu tati e suuuper cuminte sta in fundulet si se joaca nu comenteaza.Cand intru eu in camera gata intinde manutele sa-l iau in brate si incepe cu maraiala.Zau daca mai inteleg.

teo

Mergi la inceput