Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
Anisia am vazut pozicile si am tras o concluzie, lui Yanisucu ii plac picioarele ochioasei Maria.........
Andreea11 eu merg in masina cu aerul, am mers asa de mic.In casa la mine e racoare, stau la parter si e foarte bine, inca nu este cazul de aer.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
sim_stoian spune:
Pfiii, ce caldura! Am bantuit vreo 2 ore prin Mall, mi-am clatit ochii pe la Promod, MS si Debenhams, am ochit cate ceva. Am papat si o salata, m-am relaxat putin, asta dupa ce am fost tocmai pe la Carrefour Militari la vopsitoria Serus sa rezolv cu programarea pt masina. Maine cred ca nu scot nasul din casa la ce calduri se anunta.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
melaniatud spune:
Si_bv- Felicitari si multa bafta cu sarcina si cu bebelina….halucinant ce sa zic!! Cat despre vacanta in Turcia..esti de invidiat ca ai gasit asa conditii bravo!!
Betty- imi pare rau ca bona nu e tocmai cum iti doreai…nasol cu ficatul ala dar sunt convinsa ca ai pus-o tu la punct.
Moldoveanca – nu te speria ca a luat doar 200gr…unde e Sabina sa te mustruluiasca putin…baiatul e bine oricum…Tudor de la 6 luni ia numai 250 gr per luna…
Bernixule – Fii tare mamica…te inteleg ca si noi suntem la faza asta si mai rau e ca ne tot lovim in ultima vreme cu jucarii in cap cu papul de placa de la pat…
Annisia – formati o familie tare frumoasa…pozele sunt superbe
Cecilia- imi pare rau pt vacanta dar baiatului pare sa ii fi priit…are o fatuca multumita
ROX pai o astfel de carte cred ca ma apuc sa citesc…mai ales daca o recomanzi tu
Erina – sunteti tare frumoase amandoua
Aeperju – dar tare mandra mai esti langa frumusetea ta!!
Roxana_G spune:
Iaca poposesc si eu pe aici dupa o zi crunta de alergaturi si munca. Dar am avut satisfactia la birou ca am avut dreptate intr-o chestiune despre care ma plansesem eu acum o luna ca nu m-am descurcat. Am dus si fata la inot, au primit-o, desi e mare abrambureala si nu prea are grija de ea. Fost si prin Obor, sa mor de cald si alta nu, asa ca nu am luat decat un maieu si 2 colace pentru Alex. Dar m-am rasfatat acasa cu 20 lungimi de piscina.
Azi la birou am avut timp insa sa vad pozele de la intalnirea de mamici si bebelusi, niste scumpici, vad ca toata lumea s-a simtit bine. Iar de vreo 10 min ma delectez cu frumosul smecheras pe nume Tudor.
si mami mandra absolventa. Baiatul vad ca se bucura de viata, mai un ochelar de soare, un jacuzzi, torturi, masini. Si fotbal!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Alina, eu cred ca fetita este foarte bine sanatoasa, medicii astia tot cauta nod in papura. Eu personal nu m-as grabi cu hemangiomul, dar acum voi stiti cum e mai bine. La ochisor care este problema?
Betty, cum a fost revenirea la birou? Cum mai e cu bona?
Si_bv, ba chiar esti asa cum am scris!
Si in invidia mea ma bucur ca o sa ai iar burtica.
Sa va traiasca finutul, sa fie sanatosi si norocosi si el si Raisa! Nu te necaji cu mancarea pasta, o sa manance si mai zgrunturos. Andrei a inceput sa mai manance si mai putin pasat.
Andreea11, eu nu il las cu AC in camera. Ma ia pe mine durerea de cap, d-apoi pe el. Dau drumul pe rand si il mai fatai prin casa. Acum avem un aparat functional non-stop, este la mansarda pe scara si bate peste tot. Insa nu pot spune ca e in camera cu el.
Greyeras, las ca ii dau ei dintii gramada Adutei si sa vedeti atunci. Sa stii ca mie si la 5 dupa-amiaza mi se pare super cald.
Melania, zau merita cartea.
Nu te astepta la cine stie ce, e o carte usurica, plina de umor si atat. Dar cred ca meritam si putina veselie.
Rox ,
Poze
moldoveanca spune:
Salut fetele,intru si eu un pic mai devreme poate va mai prind.Am vazut poze cu papanasi deliciosi.Yaia,e asa de dulce Tudorica si mandru de mamai lui.
teo
moldoveanca spune:
Stiti ca va spuneam ca vreau sa-i schimb carutul lui Vladut.Am gasit unul care imi place mult si e si la super oferta dar e rosu prdominant cu putin albastru.Voi l-ati cumpara pt un baietel?Nu stiu ce sa fac e un rosu Ferari.
teo
moldoveanca spune:
Si am uitat sa va spun ca a fost si la noi soare azi si am fost in sfarsit in parc si tare fericit a mai fost piciulica.
teo
isabeluta spune:
Buna seara!!!
Vreau sa va multumesc pentru urari!!! Eu una imi doresc sa fim cu totii sanatosi si sa simtim fericirea copilariei alaturi de puii nostrii! Asta e tot ce imi doresc mai tare si mai tare.
multi, multi pentru toate de la Vladutz si de la mami lui!
Luy...cuvintele sunt de prisos..
...iti multumesc ca iti aduni puterile de fiecare data, in miez de noapte sau bolnavioara.
Maria sa stii ca eu am vorbit serios cu plimbarea aia...te astept la cotitura...(pe mine trebuie sa te bazezi insa in we pentru escapade de genul asta).
Rox iti aduci aminte ca a povestit Aniast cum l-a prins la mm pe Vladi sa nu cada din pat? Eu...uff..eu am ratat...si acum ma urmareste imaginea lui "zburand" intre pat si perete direct pe parchet...eram toti acasa mami, tati si buni...ce sa mai povestesc...pana la urma am scapat cu nasul harsait de perete si atat, iar mami mai are cosmaruri cu altfel de caderi...
Miaunici! Cam tarziu pentru urare, dar sper sa nu fie foarte tarziu!
Am mai vazut pe cei trei iezi cucuieti in parc la aer ozonat si pe Tudor cel smecherel cu ochelari de soare si avion!
Nici nu mai tin minte cati bebi am vazut zilele astea si daca i-am nominalizat pe toti...cred ca nu am zis de Cristi tavalici in nisip si de Stefanut...
pe toti!!!!
Noapte buna racoroasa si somnul sa va fie dulce!!!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Roxana_G spune:
Isabeluta,
inteleg cum simti cand sunt astfel de accidente. Stiu ca se intampla, dar nu pot sa nu ma gandesc ce ar fi putut pati. Oricum era irelevant cati si cum eram acasa, nu aveam cum sa previn. El era in camera lui, in patutul lui, eu credeam ca doarme, nu ca escaladeaza balustrada. Dar asta e viata, multumesc necontenit lui DD ca are grija de noi, ca vad ca noi nu prea suntem in stare.
Rox ,
Poze