Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, ai carte, ai parte ! Deh, am absolvit 94 sic !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olgutza, ai zis tu ca stai la panda si mi-o servesti dar n-am crezut!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tandemul Olgutza-Mimonix, nota 10!
Alice...asta imi aminteste cand eram tanara rezidenta, lucram cu conferentiara clinicii (actualmente profa la Elias) si sotia unui pacient mi-a indesat in buzunar ceva...Ohoo, e bine-pe vremea aia spaga era lucru f rar...M-am uitat abia cand sa plec si sa ma schimb de halat; 500 de mii -era ceva de neconceput pt un rezident de cardiologie de anul I...I-am bagat in geanta si acolo au ramas. Pana a doua zi, cand femeia a venit sa-mi zica: "Stiti, am facut o greseala, banii aceia erau pt dna Conferentiar, mi i-ati putea da inapoi? Asta e pt dvs" -si mi-a intins un pachet de cafea Elite pe care l-am refuzat politicos, ducandu-ma glont la geanta de unde am scos banii si i-am returnat prompt...
Ce credeti ca face randunoiul meu acum?! (Recapitulez, aseara a plecat de acasa o ora de suparare ca i-am luat asa porcarie ) Se joaca cu Iulia in leagan!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Alice, oailiiii, ce de shpaga pe asistenta cu branula, n-a vazut atatia bani pt o branula never ever!
mimo tare si povestea cu diversificarea la belgieni si nemti! eu am zis de la inceput ca o rog pe Tuchi sa-mi fie mentor cand incep, si pe cristinaG, ptr ca mie asa mi se pare cel mai ok ptr bebe, cu supa de legume sa incep..
naty, esti tare la previziuni de randunoi..vorba aia..'si randunoii este oameni!'

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi s-a facut pofta sa-i dau Iuliei supa de legume pasate...care mie nu mi-a placut never ever!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai povestesc ceva tot legat de subiectul meu preferat. Preocupata fiind cu documentarea si disecarea MARELUI SECRET al alimentatiei diversificata, suna telefonul.Raspund, era o alta prietena care are de-acum copii mari si f mariSi m-apuc sa turui ce ocupata sunt eu sa descopar tainele naturii, la care ea razand imi zice: Dar da-i fata ce i-oi da, ca vezi tu p-orma ce mananca el! Ca ea isi amintea perfect cum a fost cu diversificarea la primul ei copil si nu va uita niciodata deoarece i-a dat o lingurita de suc de piersicisi a racnit copilul atat de tare si atat de mult incat pina la urma a chemat salvarea plangand crezand ca a otravit-o!Si a mai mancat copilu' 2 luni doar lapte de la san ca asa a vrut el .Lapte si nimic altceva, na!
In alta ordine de idei:Alice siRalucaS nu pot decat sa-ti urez noroc "in lumea larga" , eu am tot scris ca asta e singura solutie sa dispara "cana ruginita" (am si vazut-o, brrr). Desi, vorbind azi cu pritena mea din Belgia, mi-a zis oftand la un moment dat un mare adevar: lumea toata e "defecta" intr-un fel, indiferent de tara! Da, dar in unele tari mananci "..." cu tacamurile curate, asta-i deosebirea!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Naty, nu pot sa cred ca i-ai dat banii inapoi!Hai sa te invat ceva:ursulet de catifea...Glumesc desigur, parerea mea e ca nu trebuia sa-i iei de la inceput! Dar ma rog...acu' o sa te superi pe mine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am fost si noi in plimbari si am venit la fix,inainte sa inceapa ploaia.Teo m-a zapacit azi cu plansul din cauza burticiidar acum,m-a intoxicat,in timp ce manca.E de bine!!
Merci Olgutza de info.Dar ma roade o intrebare,asa ca nestiutorul:ce au pampersii astia de sunt speciali de plaja? mai subtiri poate?
Ralucas,imi pare nespus de rau sa aud ca ai ajuns la operatie cu sanii si ai trecut prin clipe grele..Ma bucur,insa,ca ti-ai revenit si e totul bine.Iti dau intru totul dreptate cu asta:"De obicei din auzite, lumea vorbeste, "vai tu e asa usor sa nasti prin cezariana", ca am jurat ca daca mai aud pe cineva zicand asta, in special pe barbati, cred ca ii iau la bataie. Am ajuns la concluzia ca oricum ai naste este la fel de greu.". Bb Lucas e un scump.
Mimo,zici bine bre despre leganut.Liceul Cosbuc a terminat si randunoiul meu..
Asadar,punem pe lista si Parcul Circului.Ma bucur..Pe cand urmatoarea plimbare?
Ariel,am vazut poze cu bb Teo crestinat.Dumnealui e tata popa cu pricina???Fiecare Biserica vad ca are stilul ei-mie nu mi-a citit cu bb in brate.Aha,dragut si leganutul tau.
Da,Naty,la fel ziceam si eu.S-a lamurit.Numai ca fiecare copil e in felul lui.Asta ne spune si Clau.Frumoase pozele.Dar sta leganutul ala pe canapea bine????Mie mi-ar fi frica..
kya,ma bucur ca e bine randunoiul.Si eu abia astept intalneala din parcul de langa noi..
Alicesa treaca supararea.
Deea,vezi sa nu patesti ca mine daca ii dai o masa san,una praf.Stii ca eu facand asa am ajuns la inceput de mastita+ca metoda asta duce la micsorarea productiei.Eu nu as mai face asa prostie niciodata.E cert ca e mai usor,dar ti-am spus ce dezavantaje sunt.Si v-am vazut si pe voi.Draguti sunteti..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ce faceti fete dragi???
Mi tare dor de voi!

Eu am duminica botezul, sunt in focuri, sper sa am atata timp sa pun niste poze!!

Fata mea e tare maraita de 2-3 zile, nimic nu ii convine, ati patit-o si voi??? E ceva cu luna??? Offffffffff, cate as mai avea de zis, am senzatia ca nu mai stiu creste copilul de cand nu va mai citesc, sper sa reintru si eu in normal, dar numai sper...si peste 2 sapt merg la servici, offfffffffffff.....

Va iubesc!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput