Puiuti de randunici 2008! (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata, Elara !!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hello!
gata munca pentru urmatoarele 2 saptamani!
Yupiiii!
Am fost la epilat, m-am pregatit! Mai am sa-mi iau un costum de baie( daca s-ar putea fara sunci ar fi bine!)
Ariel, tzuchita ar fi, dar poti sa-mi spui Catalina!
Daca mergi prin Giurgiu sunny beach e la fel de departe ca si Nisipurile de aur!
Noi ne ducem la Riu Evrika, cu agentia JEKA!( foarte mutumita am fost de agentie!)
Am auzit ca statiunea e super, mult mai misto decat Nisipurile unde am fost in ultimii doi ani!
Cat despre fotosinteza lui Teo, eu zic sa te bucuri, ca e ieftin!
Am vazut poze de la botez, voi ca voi, dar Alexuta bestiala!
Clau, sper sa se mai linisteasca Rebeca odata cu inceperea diversificarii!
Bravo pentru buric!
Mimonix, bine ca e vlad ok! Si cu diversificarea exacta asa e! pe-ncercate, cu rabdare si prudenta!
Mai rau decat gris cu lapte cum am primit probabil toate in copilarie nu poate sa fie!
cat despre alaptat, sa-mi fie rusine, dar asa am simtit si eu!
la Ilinca m-am stresat mai mult, acuma nu am mai avut nervi deloc sa beau ceaiuri, galatogile etc.!
Pucca, bine ai revenit! Ceva poze?
vad ca tot mai multa lume prinde curaj sa revina!
Kitzy, Diana e trop belle!

Naty, mama lui de picior!
De la condus in trafic ti s-o trage!
Ai dreptate cu lasatul copiilor si singuri, acuma cu Seb fac si eu ce pot, dar daca stau juma de zi fara el cand vin acasa nu-mi prea las in camera lui, mai ales ca are nevoie de conversatie!
Misto leaganul, nu se poate rasturna de pe canapea??
Elara,teoretic nu patesti nimic de la 3 lingurite de miere!Practic, cum naiba poti sa bei ceaiul asa de dulce?
succes la nutritionist! Sper sa merite banii!
Ali-Bia, ce frumoasa e Alexandra in rochita cu buline!
sper sa gasesti un ginere pe masura! CaT AM CITIT VAD CA DEJA S-A PRODUS LIPEALA!
Olgutza,
Pe Ilinca am nascut-o la municipal, confirm disperarea pentru alaptat! Pe Seb l-am nascut in Elias, si-mi bubuiau sanii de lapte si copilul era infundat cu lapte praf!
Norocul meu e ca eram la al doilea copil, stiam multe si ca in 48 de ore m-am cerut acasa! Si Seb a primit sanul greut, incat cred ca daca mai stateam o zi n-ar fi supt deloc!
Raluca, cica de-aia dau lapte cu lingurita in maternitate! ca sa suga cand o veni lapticul!
oricum, iti inteleg reactia apropo de vesela, si nici nu mai conteaza! Ai tras destul cu mastita, asa ca important e sa fiti sanatosi!
of, Pidana, ce-ai tras si tu cu apendicita asta! cat despre preparatul laptelui praf, recunosc ca si eu cam am emotii cu bona, ca nu vede prea bine gradatiile de pe bibe fara ochelari!
hai ca scriu de doua ore la cearsaful asta!
Ilinca se uita la desene, Sebul doarme langa mine in cos!
a venit randunoiul si n-are nik de mancare, ca vroiam sa fac snitele dar nu mai am ulei!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, concediu, ce mistooo!!! cand plecati?aa, si eu prefer mierea in loc de zahar, chiar si in cafea!
bai, dar gecko ce o face, n-a mai intrat?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, agentia JEKA e condusa de fostul meu profesor de muzica si totodata prima mea iubire, iubire nebuna din clasa 6 pana intr-a opta!! N-am mers cu ei, am mai vorbit cu tipul, stiu insa si de la altii ca au servicii super si ca odata ce au luat excursie la ei n-au mai vrut cu altii.
Nu cade leaganul de pe canapea pt ca (nu se vede in poza) chiar langa canapea, in dreptul lui e o masuta la acelasi nivel.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Aoleo, mai Naty, ce iubire! Si cum se intersecteaza niste drumuri in viata asta!
unul din prietenii cu care mergem a vorbit chiar cu patronul( cred) ca aveam niste temeri legate de camere!
daca stiam, ce pila aveam!
Cu plecatul la mare sunt de acord ca nu e un moment propice cand incepi diversificarea, la noi asa s-a nimerit, de aceea am inceput cu cereale, ca e mai simplu, insa la inceputul luiseptembrie eu zic ca va puteti duce linistiti, macar vreo 3 nopti!
O sa va prinda bine la toti! oricum, bag de sama ca randunoiul tau zici ca e in criza de opozitie ca Ilinca: zice nu la orice, dar apoi vrea de nu mai poate!
Concluzia: mai insista ca poate o sa ai succes!
Dupa ce am fost la mare cu Ilinca am fost la soacra-mea, la Campia, avea 3 luni, apoi la 5 luni am fost la munte! Desi un pic greu cu mancarea, ne-am descurcat si ne-a prins bine in primul rand noua, ca "pisicul" era afectat dupa atatea luni de pisu, caca, papa!

poze

Mergi la inceput

Luny, marti plecam!
de-abia stept, desi ma voi deprima un pic din cauza suncilor expuse la soare!

poze

Mergi la inceput

Naubadi?
plec la plimbare!
pa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Sa va povestesc repede cu branula, cat doarme fii-mea un somnic scurt, de frumusete. Eu am facut cezariana si, cu ceva timp inainte sa nasc, am fost la sor'-mea, sa "facem preturile" (ea stia cam cum "mai merge masa" :)))).Buuuun. Incepem noi: colo, atat, colo atat, colo, atat, bla-bla-bla...anestezistului - 1 milion jum, doua. Bineeee. Ajung eu la maternitate cu gandul ca nu nasc acuma, da' aveam banii si bagajul la mine asa, mai mult ca sa ma simt eu gravida cu burta la gura. Ma controleaza asistenta de garda (ca era deja vreo 12 noaptea), ma injecteaza bine sa rezist pana a doua zi (ca doar ce se termina ziua de 8 Martie si era toata lumea obosita, mai ales medicii de garda) si ma baga la salon, sa nu-i trezim pe doctori inutil (cica baga ea mana in foc ca eu nu nasc asa repede!). La mine trebuia cezariana obligatoriu. Buuuun. Ma duc cuminte la salon si rezist cu tot cu injectie maxim o ora apoi bantui prin spital sa gasesc pe cineva (era 1 de-acuma) si sa zic ca eu ori nasc acum, ori crap. Vine si sotul, mai tipa la unul, la altul, in fine, se deschid niste lumini pe-acolo...bla-bla-bla...vine dr meu (saracul, se facuse deja 2) si ajung aproape de final. Acu' eu o intrebam pe sor'-mea: "si de unde stiu eu care-i asistenta pix"," de unde stiu eu aia sau aia" iar la intrebarea "de unde stiu care-i anestezistu', mi se raspunde "este persoana in halat verde care te cantareste si te intreaba una-alta". Intru intr-o camera, vad o tipa in verde, ma urca pe un pat si incepe sa ma intrebe, in timp ce-mi monta o branula: "sunteti alergica la ceva?", "alte probleme?" si maruntisuri de astea. "Ups!" zic eu, ce anestezista tanara si dragutza, o finutza, ce mai. Si zbang ii bag in buzunar milionu' jumate. La care tipa zice "Merci, acum mergeti la anestezist, sa va catareasca!" Eu, sa lesin, nu alta, ca sotul era afara, cu bagajul si banii la el, evident. Anestezistul se uita omu' la mine si ma invita politicos :" Da' poftiti, haideti la cantar!" Eu pofteam, pofteam, ce-i drept, da' asa, fara bani? Ma balbai un pic, ma inrosesc si cer permisiunea sa-mi vad sotul, de parca urma sa plec o luna in China. Omu' se uita asa la mine (ca de-acuma se facuse 2 jumate, cred) si zice "Haideti, da' repede!". Am iesit si i-am zis sotul: "Da repede 2 mil si nu intreba de ce!!!" Uite-asa am platit eu o branula cu un mil. jum., da' cred ca a fost din cauza ca am fost zgarcita si n-am pus din start 2 mil. pt anestezist.:)))))))))))))))

I-am luat lu' fii-mea o rochita f. dragutza si eleganta pt botez, dc ies sa iau baterii la aparat, o sa pun poza cu ea. Si branula a meritat banii, ca uite ce bb am acum!:)))

Naty, Olgutza, aveti dreptate. Chiar trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu (si o fac in fiecare zi) pt copilul pe care mi l-a daruit, creste frumos, e sanatoasa si, sper eu, fericita.

Am uitat sa mai zic ca am stat apoi cu o branula infundata si mi-au facut calmantele-n , pe motiv ca nu mi-am adus branula de acasa, ca-n spital nu au...:)))))) Nici macar nu s-au ostenit sa mi-o scoata, ca cica urma sa se faca aceasta operatiune cand veneam cu cealalta, s-o inlocuiasca.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salutare la randunime, iata-ma inapoi la voi pentru citeva minute nu mai mult.Show doar la matinal sau noaptea
Vladut e bine, nu pot sa inteleg ce a avut si-mi vine greu sa cred ca a fost de vina soarele , pe care eu il iubesc atat de mult.Se pare insa ca nu mai e ce-a fost nici macar soarele!
Si acum un nou episod din serialul "diversificarea alimentatiei".Am vorbit la telefon mi devreme cu prietena mea la care vom merge in Belgia (nu ca am fi avut timp sa ridicam pasaportul sau sa luam bilete de avion pina acum ).Ea, nemtoaica pana-n maduva oaselor (lucreaza in belgia d-aia e acum acolo)vrea sa stie din timp toate amanuntele:ce sa cumpere pt noi (lapte, pampers, etc) ca sa nu caram de aici si sa nici nu ne trezim cand ajugem acolo ca dam din colt in colt.Si am ajuns si la subiectul HRANA. Cand am zis eu de fructe si borcanele Hipp, ce-mi fu dat sa aud? 1.Ca Hipp nu se gaseste in Belgia, ea il cara din Germania acolo pentru ca tot asta ii da copilului .Se pare ca sunt intr-adevar f cautate aceste produse de care eu pina ieri nici nu auzisem!
2.Ca am inebunit sa-i dau copilului fructe la 4 luni? Ca ei pt bebeul ei nici in germania, nici in belgia nu i-au recomandat fructele primele ...ci SUPA DE LEGUME, ingrosata treptat ,mai intai cu morcov si mai la urma cu cartof Tuchi, iata plecaciunile mele in fata invataturilor tale!
Dar stati sa vedeti ce a urmat, ca nu ma las eu asa repede convinsa !
In ceata groasa totala fiind, ma tot gandeam ce sa fac ce sa fac... si imi aduc aminte deodata de marele CAPRARU.Dashchid si ce-mi fu dat sa vad?
Dupa varsta de 6 saptamani se poate introduce suc de fructe indoit cu ceai , functie de toleranta sugarului si de digestia fiecaruia (constipat, neconstipat) si dupa 4 luni vine ce credeti :supa de legume (morcov, dovlecel si mai tirziu crtof) ingrosata treptat.
Asadar cat de simplu era sa deschid inca de la inceput cartea cartilor (CAPRARU) dupa care a crescut si Teo sau simplu de tot sa ascult de doctor 2 care ieri mi-a zis deocamdata doar sa hidratez copilul cu apa sau ceai indoit cu suc de fructe ? Si apoi supa de legume si aici Capraru face clar referire la copiii obezi pt care ar fi benefica introducerea cat mai timpurie...dar nuuu, eu v-am facut inti voua capul calendar, m-am sucit si rassucit, am ajuns cu cercetarea prin tarle europei si in final am gasit raspunsul coleasha pe primul raft in fata ochilor mei!
Atat am avut sa va spun si faptul ca am inebunit de tot pentru ca de fiecare data cand descopar ceva ce mi se pare mie esential imi zic in gand: aoleo, sa nu uit sa scriu asta pe forum! Si ma macina asa gandul pina chiar apuc sa scriu si scap de chin!Sunt eu normala? Fac si eu ca Elara care azi noapte nu mai avea somn sau ca Luny care oare si-o fi teminat pina la urma pedichiura?
Cuscra, ciorba de sfecla stii sa faci?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alice !!! I-am citit si jumatatii mele, ca nu putea rata asa moment!!! Imi pare rau de moment, da' ai povestit tare frumos . Io in locul "anestezistei" veneam si iti dadeam banii inapoi, sa mor!!! Oricum, sper sa te pomeneasca in rugile ei cand ii multumeste lu' Doamne-Doamne ca a dat peste Ivana Trump la ea in maternitate . Vezi ca esti cam zgarcita si pozele, tre' sa te revansezi cu botezul!!!

Ca uite Ariel si Raluca ce desfatare ne-au oferit ! Am vazut pozicile, sa va traiasca puii botezati!

Catalina , zi-mi si mie cand gasesti costumul ala fara sunci! Cand va ziceam ca incap in toti pantalonii de dinainte de sarcina...proba-t-am in timpul shmotrului o pereche de pantaloni oe care i-am cumparat acum 4 ani. Vestea buna e ca incap in ei ( la limita asa, da' incap ), vestea proasta e ca in talie sunt cascati vreo 15 cm . Deeeeeeeeeeci: am o talie de gravida si un tors de halterofil !!!

Fii-mea s-a culcat in leagan. Am pus doua poze care demonstreaza ce bine isi suge ea buza de jos . Astazi asta a fost activitatea de baza!

Si apropos de absente: pe langa Simonette, care dupa "Hai Romania!", a disparut iar , Gecko!??! Pe Gudinde nu o strig, ca e adancita in rapoarte si nu o intrerup ! Cory, Ela...Sovi...pe CristiGoji o scuzam, ca e cu doi tineri si un canin...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput