FIV 183

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Dodo
crede-ma ca vesi sta in pat . o sa te cam doara spatele , o sa amortesti un pic dar apoi pui mana pe burtica si iti spui ca bebicii trebuie sa stea acolo .
de coborat scari si urcat nu iti recomand .
gandeste-te ca eu stau la curte si in astea 6 zile nu am iesit deloc . prefer sa ma stiu eu linistita . in schimb am aer curat in camera mereu .
pup fetele , multa bafta si sa vedem teste pozitive .

cam cand se poate face un test de urina ? sau trebuie sa-l astept pe cel de sange ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Adenuti dar plimbareata mai esti..
Dariela nu m-am uitat la haine de gravide ca moda ne avantajeaza.Sa raman eu gravida ca pofte de mancare n-o sa am, dar de haine cate vrei.
Evy nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar nu cred ca este recomandat statul in pat atata timp.Trebuie si miscare ,plimbari pt. circulatia buna a sangelui.Unde ai facut fiv-ul?
@Dodo@ nu stiu cum e cu scarile dar nu cred ca are vreo importanta.Uite aseara am vorbit cu Amzulica la tf. si ea urca zilnic 4 etaje la servici.Sa nu faci efort fizic major e important in rest viata normala.Sa-ti ajute d-zeu.
Moniland
Aseara am avut dureri de burta putin, ovare dar cel mai tare ma durut spatele(SI NU DE LA STAT IN PAT).
Ioanatugs mai ai si tu putin si treci prin aceeasi emotii ca si noi.
Nu te mai gandi la endometru ca are timp sa creasca.
Antosit,Zouzou,Miruna si toate fetele in pregatire cate un pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

BUNA DIMINEATA sa aveti o duminica minunata si linistita
iana -ce sa fac si eu sa treaca timpul mai repede ? ma plimb
ieri am fost la gratar ,am stat la umbra si m-au rasfatat . doar sint femeie
tu ce ai mai facut ?
amzulica -ce faci ?
va pupic pe toate fivoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

dodo-si eu stau tot la et 4 .am esit pina acum de 3 ori .
cobor si urc incet ,fara a face efort .iti urez plimbare placuta
amzulica- cind faci testul?

Mergi la inceput

Adenuti eu in general sunt bine .Ma plimb ,dorm,am facut si mancare.Aseara am avut niste dureri,dar au trecut.Tu te-ai constipat?
Luni plec pt. toata saptamana in delta,trimite-mi pm cu nr. tau de tf. sa te mai sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor - mie toata lumea mi-a recomandat viata normala, fara efort. Asa este - urc la serviciu 4 etaje dar f. incet in asa fel incat cand ajung sus sa nu gafai. Acasa stau la parter. NU MAI STATI ATAT IN PAT. Am cunoscut fete care au stat numai in pat si n-au reusit si muulte fete care dupa 2 zile de la ET au plecat in vacanta. Dumnezeu decide - nu uitati.
Testul il voi avea pe 26 - joi - grea sapt. pt. mine mai ales ca lucrez la 2 pasi de Giulesti. Si eu am rezolvat constipatia tot cu kiwi si iaurt, dimineata pe stomacul gol mai bag si caise si prune sau mere, depinde ce am in casa.
Va doresc teste pozitive!

Cami

Mergi la inceput

poate aveti dreptate , insa eu nu m-am simtit bine dupa punctie si am stat in pat .si m-am obisnuit asa .
o sa ma mai plimb mai mult si o sa ies la aer .

mare dreptate , Dumnezeu hotaraste !

ce stiti in ziua 6 , e posibil sa fie prins deja ?? sau mai dureaza ? (daca e sa se prinda)

Mergi la inceput

Evy perioada lui de prindere este in zilele de 3-7.Te mai intreb o data unde ai facut fiv? Sau e secret .
Sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,va tin pumnii sa veniti toate cu teste pozitive.
Eu si dupa fiv si dupa primul ET cu congelati am stat numai in pat si rezultatele au fost...negative,iar la ultimul ET am stat in pat doar primele 2 zile,apoi misunat prin casa si prin oras,dar fara excese de nici un fel.

Ceea ce vroiam sa va spun demult:am citit zilnic Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana si sunt convinsa ca asta m-a ajutat mai mult decat orice.

Va pup pe toate si bafta multa!!!

Flori 12+

Mergi la inceput

Iana Mari
scuza-ma .nu e nici un secret . am facut la MNL .si sper sa fie cu noroc .
multumesc mult pentru raspuns .

va doresc tuturor numai bine si sa avem multe teste pozitive .

Mergi la inceput