FIV 183
Raspunsuri - Pagina 9
cristinici spune:
Kla sa-ti traiasca baiatul.
Zisacami ma bucur pt inimoare.
Amzulica te astept cu un rezultat pozitiv.
Moniland
.
zouzou ai mai iesit din barlog ? Ce bine.
Si pe restul de fete le astept cu II liniute.
cristinici
adenuti spune:
iana -ce faci?
astazi am fost la munte . bine nu chiar pe munte am fost la o pensiune am mincat si am pleca . si am luat utrogestanul pe gura la circa o ora si ceva m-a luat o ameteala de vedeam dublu ,nu mai nimereab cuvintele ,ziceai ca sint beata si m-a luat somnul instantaneu . ce reactie poate sa aiba ! l-am mai luat odata si am patit la fel ,dect ca acum am o senzatie de voma . l-ai luat pe gura vreodata? 

lindutza spune:
Daria,
sa tii ca si mie la ultima inseminare inainte cu vreo 3 ziele de ciclu cind am fost la wc am gasit si eu pe hirtie exact la fel cum ai descris si tu,i-am aratat si sotului meu si de data asta nu a zis ca mi s-a parut,a fost si el la fel de surprins la ceea ce a vazut.
Urmeaza ca marti sa-i spunem la doctor sa vedem ce zice el.
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Doris, Ioana, Blanche- va multumesc fetelor pt sustinere , o sa incerc sa merg mai departe, desi e tare greu; incerc sa vad in acest esec o incercare de la Dumnezeu in care cred in continuare si care o sa ma ajute pana la capat data viitoare !
Adenuti, Iana, Amzulica - in cateva zile sa veniti cu valori super mari fetelor, va doresc din suflet ! imi permit sa va dau un sfat, nu va faceti teste de urina, cel putin pana in ziua a 12 a nici nu incercati; Iana - florile sunt de bun augur, ai sa vezi !
Fetelor care ati mai trecut prin esecuri, vreau sa va intreb la cat timp ati luat o de la capat cu al doliea FIV ?oricum o sa merg la control si o sa vb. cu dna dr. dar mi ar prinde bine sa vad si experienta voastra ?! si inca ceva , care stiti cum ar putea sa arate un embrion eliminat ? eu aseara din intamplare am vazut ceva ce mi s a parut ciudat- stiu ca embrionii sunt prea mici si nu s ar putea vedea dar - pe hartie mi a ramas ceva ca o formatiune de marimea unei unghii, in mijloc era ceva de culoare rosie cu firisoare si mai inchise de rosu inchis si amestecate cu un fel de gelatina galbuie, iar pe margine (ca asta mi atras atentia) era ceva ca un fel de gelatina alba, ca o pielita dar alba, de jur imprejur; m am gandit ca ar fi putut fi un sac embrionar dar nu stiu, voi ce ziceti ?
va pup pe toate si bafta
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Iana_mari multumesc iubita!
Distractie placuta in Delta, vai ce frumos e acolo...! Am fost o singura data in viata si nu voi uita niciodata Delta...e superba!!!
Evy28 multa bafta sa vii cu un test pozitiv cat mai curand!!
Zozounaki astept....! Multumesc iubita!
cu drag Ioana
Evy28 spune:
Ioana
multumesc din suflet .
sunt un pic suparata ca am mici intepaturi prin burtica , asa din cand in cand .
Iar utrogestanul ma omoara .eu il iau numai vaginal .
dar cu DD inainte.numai el stie ce mia- pregatit
dariaioanaxx spune:
Dodo, Ioana, Zouzou - multumesc fetelor pt. sustinere; Dodo - intr adevar imi doresc mult in al doilea copil si nu ma supar nici daca sunt doi; iubesc copii si am intr adevar multa dragoste de daruit lor ! mai fac asta si pt. fiul meu care se simte f. singur de pe acum dar cand va fi mare ce va fi? de aceea vreau sa aiba si el un frate sau o sora ;
Evy - se zice ca cine face hiperstimulare are sanse mai multe de reusita, nu stiu de ce dar asa se spune;
Miruna - bafta la punctie si sa ne tii la curent !
Lindutza- mersi pt. raspuns, o sa o intreb si pe dna dr. sa vad ce zice, insa eu am simtit ca asta a fost, nu stiu insa daca erau toti 3 acolo sau numai unul ?! oricum nu am avut taria sa l arunc in toaleta si am mers si l am ingropat; asta este poate data viitoare Dumnezeu va vrea si cu mine !
pt. fetele care sunt in asteptare- implantarea in cazul unui FIV are loc in ziua a 4 a de la ET, considerand ziua ET =ziua 0 ; fetelor eu va spun sa nu incercati sa va faceti teste de urina inainte de ziua a 12 a, eu m am lecuit si daca va mai exista o data viitoare, nici nu vreau sa le vad, testul de sange este concludent;de asemenea pe mine sanii m au durut pana n ziua a 8 a si din cate am citit a fost de la betaHCG ul de la pregnyl, ma bucuram daca ar fi continuat si mai departe durerea pt. ca atunci ar fo foat de la beta HCG ul de la sarcina, dar n a fost sa fie; insa nu sunt obligatorii durerile de sani, sunt fete insarcinate care n au avut asa ceva; am mai citit ca si balonare este un semn bun, durerile de cap si de greturi ce sa mai zic, ca sunt de f. bine !
pt. fetele care au un FIV esuat - cat timp a tinut sangerarea si la cat timp au reinceput FIV 2 ?
va pup pe toate si multa bafta
antosit spune:
Buna dimineata!
O saptamana minunata tuturor.
Daria eu intre fiv-uri am facut pauza de cel putin 6 luni, dar sunt fete care dupa un cm au inceput din nou.Data viitoare va fi bine...
!
Iana vacanta placuta! ...ce as merge si eu macar 3 zile in delta, eh poate mai spre toamna!
Adenuti, Amzulici pun majoretele la treaba pt. II!

Ioana spor la injectat, sa vi cu vesti bune de la eco.
Zouzou,Moni,Kora,Liana (daca...
) cate un
-ic special! 

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Evy28 spune:
DariaIoana
asa sa fie ! .mult noroc si tie .
Fetelor am vazut galeria . Mi-au dat lacrimile .........
multumesc din suflet. sunteti niste dragute .
claudia_prea spune:
Marinita, imi pare rau ca nu ai reusit.
La ML, urmatorul FIV se face dupa 3 luni. Dupa ecogrfie iti va da AC timp de 3 luni si apoi refaci o serie de analize, si poti sa o iei de la capat daca totul este ok.
Fetelor, mult succes. Sper sa veniti doar cu teste pozitive!
dariaioanaxx spune:
Antosit, Evy. Claudia - mersi fetelor pt.urari si raspunsuri !
Zouzou - vreau sa te rog sa treci la mine - baietel de 9 ani,martie 2007, FIv inceput la Szeged-dr. Zadori- intrerupt din cauza unor chisturi foliculare;FIV 1 - mai 2008- MedLife - FIV+ICSI, dr. Alina Bolintineanu, nereusit; vezi ca sunt trecuta de doua ori;
va pup pe toate