FIV 183
Raspunsuri - Pagina 10
rami 73 spune:
DariaIoana, 
Teoretic dupa 1-2 luni poti incepe o noua procedura. De fapt recomandabil e s-o incepi atunci cand organismul s-a reglat natural, fara nici un fel de interventie.
Ioana,
hai ca o sa fie bine la final. Sa mai repeti estradiolul. Tie cine iti ajusteaza doza de tratament ? Mie practic numai dr. Cocei mi-a dat toate indicatiile. O sunam sa-i spun ce valoare am (am facut estradiolul in z. 4/7/9 de stimulare) si ea imi spunea ce sa fac mai departe. Proful mi-a facut o singura eco, in rest tot ea mi le-a facut, ca dansul a fost plecat in strainatate. Despre endometru nu stiu ce sa zic, ca n-am avut niciodata probleme, dar intreaba-i pe ei, trebuie sa iei ceva daca vezi ca nu evolueaza. Stiam ceva de estrofem...dar poate se regleaza singur. Bafta multa in continuare !!! 
Iana, Amzulica, Adenuti, mai aveti putin si o sa ne anuntati ca sunteti
! Abia asteeeept !!! 

Amzulica, abia astept sa aud povestea ta ! 
Evy, daca nu te simti bine, stai in pat, dar altfel, este inutil, nu faci decat sa te anchilozezi. Fa usoare plimbari prin curte, sau stai pur si simplu la aer, rau n-are ce sa fie. Succes !
Miruna, stai foarte bine, BAFTA MULTA ! 
Despre mine...nimic nou. Marti-miercuri voi mai repeta analiza...
Va pup pe toate si va tin pumnii. 
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
fireyes spune:
Daria, sunt doar o "aspiranta" la FIV, dar pot sa-mi dau seama cat e de greu. iti doresc putere si sa crezi in sansa ta.
Evy, tinem pumnii, sa ai un final fericit.
Amzulica, te asteptam cu o noutate buna, dar avem rabdare pana pe 26
Iana, Adenuti, va doresc sa fie o perioada nemaipomenita, cu II
Ioana, ai refacut estradiol? ce ti-a zis dr? ce trebuie sa faci mai departe?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
digeka spune:
Dariela, Ioanatugs, dodo - va multumesc pt ginduri bune
Iana, adenuti, amzulica, evy 
hai cu testele pozitive
sa se umple listuta cu proaspete gravidute!
Fetelor, am o mare dilema - cine imi poate spune unde pot procura in Bucuresti menogon si menopur? Preturile st alea de pe prima pag? ca la noi st mai scumpe apr de 2 ori. Si daca stie cineva de cetrotid, unde se gaseste si la ce pret? Va multumesc anticipat. Si inca o intrebare - e nevoie de receta medicului? Eu o am de aici, dar nu stiu daca in Romania ar fi valabila.
dariaioanaxx spune:
Rami- ar fi minunat sa pot incepe asa repede, insa depinde de ce zice si dna dr.; depinde de starea de sanatate a ovarelor, poate acum m am pricopsit cu mai multe chisturi........; tu cum te simti ? cat ai avut betaHCG ul ultim ? intreb pt. o prietena care a facut cam in acelasi timp cu tine FIV ....
Digeka - eu menopurul l am luat de la Sensiblu, de jos din incinta clinicii MedLife, si a fost 120,00 lei/flacon;
Fetelor - mie deja mi s a oprit sangerarea, mi a curs vineri si samabata mai mult si cu chegulete si ieri mai putin, iar de azi putin de tot maro; oare o fi bine sa curga doar atat ?pt. ca am auzit la unele fete de 10 zile ?!
va pup
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
amzulica spune:
Digeka - gasesti menopur la Giulesti la pretul de 76 Roni fiola sau in farmaciile Dona (acolo stiu sigur) la pretul de 82 Roni - daca iti faci card la ei ai reducere 5 %. Nu-ti trebuie reteta.
Cami
valeria72 spune:
Dragele mele ... va ros sa ma iertati ca scriu asa de rar dar nu prea am avut noutati insa astazi am primit o veste mare o sa avem si noi gemenasi.
In rest dureri de burtica si spate, somnolenta, cam ciufutica, fara pofta de mancare si un picut greata
6+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
rami 73 spune:
Valeria, ce veste minunata !! Cu adevarat cred ca esti in al noualea cer !
Doamne ajuta in continuare ! 
Daria, maine voi repeta analiza, am emotii...
Valeria, tu cand ai repetat bhcg-ul ultima data ? Eco-urile unde le faci ?
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
Dariela spune:
valeria - FELICITARI PENTRU GEMANASI! Sa creasca mari iar tu sa ai o sarcina usoara!
x 3
iana, adenuti, amzulica - Mai aveti un pic si veniti cu II ! 

In cazul meu cred ca inseminarea a intrat la celelalte 85% din procente, adica n-a reusit. O sa mai iau tratamentul pana maine si daca temperatura este tot 36.5 il intrerup.
Dariela