FIV 183
Raspunsuri - Pagina 11
valeria72 spune:
Rami, Evy, Dariela va multumesc din suflet si va doresc sa ma urmati cat mai curand.
Rami eu Bhcg nu l-am mai facut din z13 cand era 293 in schimb de trei saptamani fac echo in ficare luni la Dr. Hadi la Cantacuzino
6+ 
http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png
Evy28 spune:
fetelor mi-e tare frica .
toata ziua am avut intepaturi . exact pe mijlocul burticii .
off , sper sa fie bine
pe cine am auzit cu intepaturi , nu prea a reusit .

adenuti spune:
evy- a cita zi de la et esti? si stai linistita nimeni nu stie ce inseamna intepaturile in burtica .poate dau aia mici din picioare ![]()

Evy28 spune:
sunt a sasea.ca am inteles ca cea cu et-ul nu se calculeaza.
mititeii .... asa mult imi doresc sa ii simt cu adevarat !
ma ingrijoreaza intepaturile . tu ai ceva?in a cata zi esti si cum te simti? povesteste-mi si mie te roooooooog
adenuti spune:
evy- eu sint in a-7-a zi .
eu ma simt slabita ,ma dor sini ,mici intepaturi prin ovare ma mai doare si capul ,(nu mereu) si simt o mare teama pe care nu o pot stapini .dar asta este tr sa fim tari .paina pe 1 cind m-a programat la test cred ca inebunesc .
pupici la toate fetele 
amzulica ce faci?
Moniland spune:
valeria,Doamne Doamne te-a rasplatit pentru sarcina cealalta dandu-ti acum 2. Iti doresc o sarcina dusa la termen si copii frumosi si sanatosi.
Dariela, 
Tin pumnii in continuare pentru cele 3 muschetare. 

Evy28 spune:
da , si pe mine ma dor sanii .insa intepaturile nu stiu daca sunt de la ovare sau nu . sper sa fie ,de la hiperstimulare . sanii sunt grei , insa capul nu ma doare .
vom vedea ..........mai avem insa multe zile ..
celelalte fete nu ne spuneti cum va simtiti?
poate ne mai linistim si noi .

digeka spune:
Valeria - super, super noutate!!
Felicitari pt inimioare!
Dariaioana, Amzulica - multumesc mult, daca nu va suparati - imi puteti spune, va rog, daca la Giulesti e nevoie de reteta de la medic si unde se afla, adresa clinicii Giulesti, ca vreau sa rog o cunostinta sa mearga sa le ia de acolo.
Cit despre cetrotid 0.25 - a folosit cineva? La ce pret este?
cami30 spune:
fetele am si eu o rugaminte la voi
cam cat dureaza protocolul lung la fiv si ce presupune si cat dureaza cel scurt si ce presupune
incerc sa-mi fac niste socoteli si vreau sa vad daca e posibil sa fac FIV-ul pana la sfarsitul lui august in conditiile in care doctorul meu va lipsi trei saptamani incepand cu 2 iulie iar eu voi fi in prima zi de CM pe 2 iulie
cami