FIV 183

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cami tratamentuyl lung se incepe in Z21 de CM si dureaza aproximativ 27- 31 de zile, depinde de cum reactionezi, iar cel scurt se incepe in Z2 de CM si dureaza 10-14 zile, apoi punctie si ET la 3 sau 5 zile.
fetelor va rog sa veniti cu II liniute
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara fetelor
Maine am punctia, sunt stresata.
o seara buna

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, tuturor!
Abia ne-am intors dintr-o mini-vacanta in Maramures (am fost la nunta unui prieten), a fost supeeeerb!
Am intrat sa le urez muulta, multa bafta fetelor in focuri (Iana, Miruna, Ioana)
Revin dupa ce citesc din urma

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

MIRUNA79,linisteste-te, fii optimista caci totul va fi ok. Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii, gandeste-te ca mai e putin si BB vor fi in burtica la mami. Bafta multa si te asteptam cu vesti calde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

miruna -bafta si cit mai multe ovocite
Amzulica -ce faci?
va pup pe toate fivoasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Miruna79 - bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti de la eco de azi z8 de stimulare: am trei foliculi de 12,13,14 mm pe stangul si doi de 8 si 9 mm pe ovarul drept. Nu stiu daca cei de pe OD, ii vor ajunge din urma pe cei de pe OS, eu sper sa creasca si ei. Asistenta profului mi-a spus ca se bazeaza sigur pe cei trei foliculi din stanga, de ceilalti nu stie daca vor putea creste la fel de frumos. Partea buna e ca a crescut endometrul de la 6.1 (vineri), la 10.9 (azi), ceea ce ma mira si ma bucura, mai ales ca nu am luat nimic. Mi-a zis sa continui tratamentul pina joi inclusiv, sa vin iar la eco joi si atunci stabileste cand va fi punctia. Speram sa fie mai multi foliculi, insa eu ma multumesc si cu acestia, important e sa fie buni si sa rezulte ovocite de calitate.
Va multumesc tuturor pentru urarile si gandurile voastre bune! Doamne ajuta la toate fetele in focuri!
Rami73 sambata cand ar fi programata punctia nu este dr. Cocei, va fi Dascaleasca. Am facut ecografii si la dr. Cezara Bucur si d-sa mi-a zis sa suplimentez cu un menopur si sa reduc Diferelinul la jumatate dupa 7 zile (in care am facut cate 1 fiola de 0.1 mg.)si asa am facut. Azi am repetat estradiolul si maine o voi suna pe dr. Cezara sa i-l spun prin telefon. Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari iubita!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miruna79 multa bafta maine la punctie si sa rezulte cat mai multe ovocite!!! Sa nu ai emotii, va fi bine, ai sa vezi!!!
Felicia, Antosit, Fireyes va multumesc frumos!
Iana_mari, Evy, Amzulica, Adenuti pun si eu majoretele in functiune pentru voi...
Rami73 am uitat sa te intreb ceva: tu cati foliculi aveai la eco si cate ovocite au rezultat pina la urma??

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Multumesc mult pentru sustinere si eu sunt alaturi de voi .
va fi bine pentru toata lumea .

astazi : ma doare spatele , in partea de sus, probabil pt ca nu am mai stat in pat .
nu mai "ard" sanii , sunt grei dar nu ma mai dor .

ce parere aveti ? nu prea e buna treaba cu sanii nu e asa? trebuiau sa ma doara pana la sfarsit nu ?
pupiciiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

buna fetelor
pe unde umblati? este cam liniste .
amzulica ce faci

Mergi la inceput