FIV 183
Raspunsuri - Pagina 13
dariaioanaxx spune:
Evy - nu mai fi stresata ca nu e bine deloc; gandeste pozitiv cat de mult poti ! chestia cu sanii nu e valabila toata lumea, depinde de organism, pe mine de ex. ma dureau sanii si n a fost sa fie in schimb pe o prietena cu care vb., la tel. nu o durea nimic, avea doar sanii grei asa zicea, si a avut testul pozitiv; eu tare mult ma gandesc ca poate puiutul meu pe care l am si vazut cand l am eliminat, era gata , gata sa se prinda si eu cu stresul si boceala din ziua a 9a ,am facut f.f. rau;asa ca fara stres fetelor !
va pup
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
dariaioanaxx spune:
am uitat - Miruna - multa bafta , ovocite multe si sa fie cu II liniute ! sa intri sa ne spui cum a fost cand o sa poti !
te pup
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
DORIS_71 spune:
Miruna cat mai multe ovocite de calitate.
.
Evy 28, Iana_mari,Amzulica, Adenuti, apar si eu cu galeria ca vreau sa vad II 

.

toate FIV-oasele.
Evy28 spune:
multumesc din suflet .

sper sa fie bine . acum ma doare capul .de la caldura asta nesuferita .
Miruna , sigur vei avea multe ovocite de calitate si totul va fi bine.
digeka spune:
Fetelor, la Giulesti este vreo farmacie aparte unde pot fi procurate medicamentele sau in incinta spitalului?
Miruna - asteptam vestile de la punctie

rami 73 spune:
Ioana,
eu am facut in total 10 zile de stimulare si am avut 5 ovocite din 7 foliculi (din care 3 de calitate si 2 mai imature). Iar ultimul estradiol (z.9 de stimulare) a fost aprox. 1600. Eu de data asta am facut protocol fara nici un fel de inhibare, deci doar stimulare. Am facut doar 2 injectii de Cetrotide in z. 8 si 9 de stimulare (cand foliculii aveau deja 15-16 mm, desi teoretic trebuia facut pana in 14 mm, dar asa a picat...) Diphereline nu am facut deloc, si cred ca a fost mai bine asa. La mine inhibarea nu isi avea rostul, mai ales ca nici cu rezerva nu stau prea bine (am 1,2 AMH-ul si 43 Inhibina b, deci f. mici...)
Ma bucur ca a crescut endometrul, poate nu l-au masurat bine data trecuta. Sa ne spui cat a crescut estradiolul. Te pup si BAFTA MULTA !!! 
Miruna, iti tin pumnii la punctie ! 
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
lauraa78 spune:
Buna tuturor!
Ma primiti si pe mine?
Am facut si eu un fiv la medlife,din pacate nereusit.
Daria,cred ca noi am facut punctia si et in aceeasi zi(sunt fata aceea inalta si blonda).Vroiam sa te intreb daca pe tine te-a chemat la ecografie dupa fiv ca mie mi-a zis dr.Bolintineanu ca nu este nevoie.
Ca sa verifici rezerva ovariana ce analiza este mai concludenta inhibina sau anticorpii mullerieni?
Acum citesc si eu din urma si imi pare rau ca nu am stiut de voi mai inainte...
LucaLuca spune:
Girls, sunt alaturi de voi, cele care asteptati vesti zilele astea! Doamne ajuta sa fie bine.
Voiam sa va spun ca in Franta s-a facut un studiu cu sute de paciente-subiectzi, carora li s-a aplicat un anume tip de acupunctura inainte, dupa si mai ales in timpul transferului, pentru vascularizare si relaxare. Rezultat: 60% reusite!! Daca se reconfirma si se valideaza, acupunctura va deveni in Franta procedura standard in FIV.
Am mai gasit si un articol pe subiect in ziarele de azi: http://www.adevarul.ro/articole/fumatorii-respinsi-de-la-fertilizarea-in-vitro/356935
Va urez mult-mult noroc!
16+

dariaioanaxx spune:
Digeka - eu n am luat de la Giulesti medicamentele de stimulare dar din cate stiu la Giulesti exista o farmacie in spital si cred ca de acolo si au procurat fetele trat. si este mult mai ieftin am inteles ;
Fetelor - este normal sa am menstra doar 3 zile dupa FIV ? 3 zile a fost intr adevar destul de abundenta dar eu am inteles ca trebuie sa tina mai mult.........ii e teama sa nu mai fi ramas ceva ......; azi am fost la preot si mi a facut molifta de dupa pierderea unei sarcini, vorbisem cu el inainte si intrebasem daca trebuie si a zis ca da;
va pup
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
amzulica spune:
Fetelor sunt bine, astept cu nerabdare ziua de joi - incep sa am insomnii deja desi nu sunt stresata. Ma uit in oglinda in fiecare dimineata si repet - NU SUNT STRESATA.
LucaLuca - pupa-le-as ochii lor de 2 fete cucuiete, au trecut deja 16 sapt.? Nu pot sa cred.
Cami