FIV 183
Raspunsuri - Pagina 14
digeka spune:
Dariaioana - merci pt info.
Referitor la cm dupa FIV, la primul nu-mi amintesc bine, dar imi pare ca a durat mai multe zile, iar la al 2 era sarcina si nu am avut cm, asa ca nu te prea pot ajuta.
Rami73 - spune-mi te rog, unde ai procurat cetrotid, ce concentratie si la ce pret? Scuze pt bombardare cu intrebari.
felicia_ spune:
Ioana,
sper din tot sufletul sa obtii niste ovocite frumoase! Hai ca mai sunt cateba zile de stimulare, poate cresc si mititeii!
Amzuliza,
joi ai deja testul.. tin pumnii!
Daria,
la mine a venit Cm absolut normal dupa ambele fivuri, n-a durat mai mult de 3 zile.
Miruna,
te pandesc!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
rami 73 spune:
Digeka, eu am luat Cetrotide-ul de la Giulesti, mai exact mi l-a dat direct dr. Cocei, a costat 1 mil / bucata, dar nu mai stiu ce concentratie avea...eu am facut ce mi-a dat ea. Se da direct cu seringa aferenta.
Oricum, pentru orice medicamente pe care vrei sa le iei de la Giulesti, te poti duce (tu sau altcineva) direct la etajul 1 la Sterilitate, si ii spui asistentei de acolo ce vrei sa cumperi. Nu iti trebuie reteta, eventual daca te intreaba (desi nu cred) ii spui ca faci FIV-ul la ei, nu au cum sa te verifice. Deci Cetrotide costa 100 lei, Menopur 75 lei(fiola 75 u.i.), Puregon 140 lei (fiola de 100 u.i.)
Te pup !
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
mari_lolutza spune:
FETELOR, am fost si eu ieri, ziua 1 de ciclu, la dr. Din lipsa de bani, o sa incep fiv din septembrie. Mi-a spus ca am protocolul lung din z 2, adica 10 zile de diphereline si inca vreo 1o-14 de tratament. Ce stiti, a mai facut cineva asa? Din cite am citit eu pe forum, n-am gasit asa ceva.
miruna79 spune:
Buna fetelor
Va multumesc tuturor ca mi ati fost alaturi si ca v-ati gandit la mine.
Am ajuns acasa , a fost bine, nici nu mi avenit sa cred cate ovocite am produs, 22 de ovocite!! acum sper sa fie mature si sa se fertilizeze cum trebuie, am vomat cand am ajuns acasa, si am dureri joase la miscare asa ca stau intinsa. Mi a dat sa iau amoxi, medrol, estrofem ,utrogestan si acid folic, ET va fi fie joi fie vineri, acum ma rog la Dumnezeu sa fie ovocitele mature si sa se fertilizeze.
Pup toate fetele care mi au fost si imi sunt alaturi,Felicutzu, Ioanatugs,Marinita(dariaioana), Rami, Doris, Evy, @dodo@, Adenuti, Digeka si toate ca sa nu uit pe nimeni
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Evy28 spune:
Oauuuuuuu
super multe ! esti tare ! felicitari . ai grija de tine .
fetelor nu mai pot de durere de cap . simt ca ma apasa pe creier .
nu pot lua nimik nu?
beau apa insa degeaba
dariaioanaxx spune:
Digeka - sa inteleg ca ai avut o sarcina dupa FIv 2, deci ai un bebe ca si mine ?
Felicia - mersi pt. rasp. , sambata probabil o sa merg la eco si o sa vad ce mi zicem acum vad ca mai imi ramane pe hartie ceva maro desi ieri se oprise;
Miruna - super multi ! probabil au mai fost si ascunsi unul dupa celalalt de nu s au vazut la eco; cred ca te doare burta de la atatea intepaturi si pe mine m a durut si de joi pana sambata mi a curs ceva rozaliu; maine deja poti suna sa vezi cati s au fertilizat, nu ti a zis dna dr. embriolog cand sa suni ? mie mi a zis sa sun a doua zi dupa amiaza, si am sunat pe la ora 14.oo; daca sunt multi maturi poti face si cu blastocist nu ? bafta multa si sa ne tii la curent !
Evy - durerea de cap poate fi de bine! la mine asa a fost la prima sarcina !
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Evy28 spune:
toata ziulica m-a durut .
ma gandeam sa iau ceva dar mi-e frica .mai bine nu .
pana acum nu am avut si sunt ziua 7. trec maine la a 8-a.off cat mai am de asteptat .
fetele , hai veniti cu vesti bune
digeka spune:
Miruna - super productie
. Imi spui si mie secretul?![]()
Rami - esti o draguta,
, mersi mult de tot, ca vreau sa rog o cunostinta sa mearga si habar nu are pe unde se afla![]()
dariaioana - sarcina mea s-a oprit in evolutie la 9 saptamini
, dar asta e ...

cu
sanatosi