FIV 183

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Evy - pt dureri de cap poti lua paracetamol, e sigur in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

multumesc Digeka

hai sa va povestesc :am fost acum la baie si toate aceste 7 zile, 8 cu cea de ET am eliminat mereu -utrogestan .
acum insa am gasit ceva alb galbui elastic . multicel ca sa zic asa ,
ce poate fi ? ati mai intalnit asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, si io p-aici! N-am mai intrat demult pt ca am fost plecata in delegatii. O placere...
Bafta multa fetelor in focuri!
Adenuti, pune-ma la curent! Nu am reusit sa citesc in urma si nu stiu daca voi avea timp. Cati embrioni? Cand testul?

In alta ordine de idei, poate ma ajutati putin. A inceput sa imi cada parul ingrozitor in urma tratamentelor si mi-e ca daca o mai tin mult in ritmul asta o sa chelesc. Nu glumesc, imi cade smocuri.
Aveti vreun remediu?

Catalina te pup. Vreau sa ma eliberez putin si pe urma mai stam la taclale. Te bagi?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna tuturor din nou!
Ma primiti si pe mine?
Am facut si eu un fiv la medlife,din pacate nereusit.
Daria,cred ca noi am facut punctia si et in aceeasi zi(sunt fata aceea inalta si blonda).Vroiam sa te intreb daca pe tine te-a chemat la ecografie dupa fiv ca mie mi-a zis dr.Bolintineanu ca nu este nevoie.Tu urmatorul fiv il vei face tot la Medlife?
Eu am raspuns fff greu la tratament si vreau sa verific daca rezerva ovariana este scazuta ca asta a spus dr. ca este motivul de nu am produs multe ovocite.
Pentru a-mi verifica rezerva ovariana ce analiza este mai concludenta inhibina sau anticorpii mullerieni?
Am vazut ca postarea mea apare mai tarziu,dar poate imi raspunde si mie cineva..ca sunt in ceata rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Daria,intrebai de ciclu,mie mi-a venit in ziua a noua de la ET si a fost mai abundent ca de obicei si mult mai dureros.Cand m-am dus luni la bhcg deja imi trecuse si ciclul si supararea.M-a enervat in schimb dr. Bolintineanu care era la receptie si nici nu m-a bagat in seama(desi nu sunt ff sensibila de felul meu,m-a afectat acest lucru).Asa ca m-am consultat cu sotul meu si vreau sa schimb clinica si sa merg la Ginera,am sunat acolo si mi-a facut programare in octombrie. Am gasit pe acest site informatii utile despre ea si multe fete au o parere buna.
Fetele care sunteti dupa et,nu va stresati si nu stati tot timpul in pat,ca eu asa am facut si degeaba.Mult succes si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Feteleor,
eu am fost azi la doctor am avut pogramare ca sa discutam de FIV,de ce o sa facem in continuare.Inca nu am primit un plan doar toate hirtiile ce trebuie sa le semnam si cu toate costurile care trebuie sa le trimitem la casa de sanatate.Miine trimitem hirtiile si cred ca cit de repede cum ajung ei trimit anapoi la clinica cu raspunsul cum ca is de acord sa plateasca jumatate si de abia apoi primim planul.
Eu incerc sa-mi dau seama despre ce tot vorbiti dar nu inteleg mai nimicdin toate valorile pe care le dati.Poate o sa-mi dau seama cind o sa incep stimularea,dar eu am impresia voi stiti mult mai multe decit am sa stiu eu.
Daria,am intrebat azi la dr. cam ce ar fi putut fi acel lucru dar el spune ca nu a fost sarcina pt ca eu la o sapt. dupa inseminare am trimis singe si la 14 zile din nou si spune ca ar fi vazut in singe daca ar fi fost ceva si ce foarte sigur.Daca ti-e teama ca ar fi ceva ar trebui sa mergi sa ceri sa faci o analiza de singe ca ei vad daca ar mai fi ramas ceva in functie de cum sint hormonii.
Eu dupa ce fatul s-a oprit din evolutie la 4 luni am fost la spital si mi-au facut avort dar dupa aceea trebuia in fiecare saptamina timp de o luna sa merg la ginecolog sa-mi ia singe sa vada daca nu cumva a ramas ceva.
Si eu in ultimul timp de cind fac inseminari tot 3 zile ma tine ciclu cu toate ca inainte aveam 5 zile intregi.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

goggy- aveam nevoie de tine .
sint in a-8-a zi de la ET ,nu mai am rabdare .
mi-au pus 3 puii sio sper sa se prinda macar unu .
ma dor sini mislocul putin si capul .
simt ca si cum imi vine CM
nu credeam ca o sa fiu asa stresata .
testul il am tocmai pe intii.
tu ce faci? cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor
Va multumesc ptr sustinere, sper sa fie bine si sa ne ajute Dumnezeu sa reusim.La fel va doresc si voua.
Dariaioana mi au zis ca o sa ma sune ei probabil azi sa mi spuna in ce stare sunt ovocitele si dc s-au fertilizat.
Fetelor care ati mai facut punctie la voi cum a fost ? eu am dureri de mi e greu sa misc de pe o parte pe alta,(ma deranjeaza si la scaun), sunt balonata, tot mai sangerez ieri era rosu azi mai rozaliu.
pup toate fetele si sa aveti o zi cat mai minunata.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by adenuti

goggy- aveam nevoie de tine .
sint in a-8-a zi de la ET ,nu mai am rabdare .
mi-au pus 3 puii sio sper sa se prinda macar unu .
ma dor sini mislocul putin si capul .
simt ca si cum imi vine CM
nu credeam ca o sa fiu asa stresata .
testul il am tocmai pe intii.
tu ce faci? cum esti?

hello, adenuti. daca esti deja in Z8 / 9 afterET, de ce astepti pentru test pana pe intai?! mai ales daca zici ca esti extrem de stresata (de parca vreuna din noi ar putea fi altfel intr-o altfel de situatie:). nu conteaza ce programare aveai, du-te pur si simplu la un centru de analize. eu am facut testul in Z10 si a fost reprezentativ (poate fi usor ambiguu in caz de pozitiv, si trebuie repetat, dar daca e negativ, se vede clar). nu mai astepta, economiseste-ti nervii, oricum zarurile sunt aruncate.

mult-mult noroc, tie si celorlalte fete! :)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by mari_lolutza

FETELOR, am fost si eu ieri, ziua 1 de ciclu, la dr. Din lipsa de bani, o sa incep fiv din septembrie. Mi-a spus ca am protocolul lung din z 2, adica 10 zile de diphereline si inca vreo 1o-14 de tratament. Ce stiti, a mai facut cineva asa? Din cite am citit eu pe forum, n-am gasit asa ceva.
mari_lolutza

Mari protocolul lung se incepe in ziua 21 si atunci faci sigur cca 10zile inhibare si apoi stimulare. Poate ca nu ai retinut bine...in ziua 2 se incepe protocolul scurt.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput