FIV 183
Raspunsuri - Pagina 16
Cocolyso spune:
Evy, chestia aceea elastica este invelisul de la utrogestan.
Nu te speria.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
antosit spune:
quote:
Originally posted by lauraa78
Buna tuturor din nou!
Ma primiti si pe mine?
Am facut si eu un fiv la medlife,din pacate nereusit.
Daria,cred ca noi am facut punctia si et in aceeasi zi(sunt fata aceea inalta si blonda).Vroiam sa te intreb daca pe tine te-a chemat la ecografie dupa fiv ca mie mi-a zis dr.Bolintineanu ca nu este nevoie.Tu urmatorul fiv il vei face tot la Medlife?
Eu am raspuns fff greu la tratament si vreau sa verific daca rezerva ovariana este scazuta ca asta a spus dr. ca este motivul de nu am produs multe ovocite.
Pentru a-mi verifica rezerva ovariana ce analiza este mai concludenta inhibina sau anticorpii mullerieni? Am vazut ca postarea mea apare mai tarziu,dar poate imi raspunde si mie cineva..ca sunt in ceata rau de tot
Lauraa78, bine ai venit!
"Analizele INHIBINA B si ANTICORPII ANTIMULLERIENI se fac la Bucuresti, in Z3 de CM, fara sa mananci in dimineata respectiva. Se fac la laboratoarele Unisyn, pe bd.Tudor Vladimirescu nr.29, costa cate 300 lei fiecare, iar rezultatele se primesc cam in 2-3 saptamani, deoarece analizele se efectueaza in Germania. Aceaste analize sunt importante, deoarece sunt mult mai concludente decat cea a FSH-ului.Aceste analize sunt relevante in ceea ce priveste rezerva ovariana.Barbatii pot face analiza inhibina B care arata spermatogeneza.".... sper sa te ajute !
Anto

"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
dariaioanaxx spune:
Laura - ce bine mi pare ca ai intrat.............chiar am intrebat de tine pe Elena asistenta si asa am descoperit si cum te cheama, sperand ca imi va da tel. tau am mintit chiar ca mi l ai dat tu si l am pierdut; am vrut sa ti l cer atunci cand ieseai de la Et dar n a fost timp ai vazut; da mi a zis cand am sunat o sa i zic de test sa ma programez la eco dupa ce trece sangerarea si sa mi prescrie si AC;mie personal mi a placut de dna dr. Bolintineanu, mi se pare o profesionista dar asa cum am mai spus are momente cand este f. rece....asta am vazut de cand am fost la prima eco la dansal dupa deceptia din Ungaria;mie menstra mi a venit in ziua a 11 a ceva maro, dar f. putin apoi in ziua a12a , 13 si 14; ieri si alalteri f. putin maro din nou; eu sincer as mai incerca la dansa dar inca nu sunt decisa, depinde de ce imi va spune la eco;daca vrei sa vb. pe mess , adresa mea este mari_ni_ta@yahoo.co.nz,
te pup
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
DORIS_71 spune:
LucaLuca in Italia sunt deja spitale si clinici in care practica acupuntura inainte si dupa FIV. La clinicile unde nu propun asa ceva merg fetele singure si-si fac in privat. Am citit pe un forum italian ca ar trebui sa faci acupuntura macar cu o luna inainte de a incepe FIV-ul, cate o sedinta pe saptamana si cei foarte inportant sa faci un inainte de transferul embrionilor si alta dupa. Citesc de foarte multe fete care au reusit sa ramana
si chiar cele care nu au reusit au fost multumite ptr. ca au reusit sa nu mai fie stresate, sa se simta energice si cu multa liniste interioara. Eu cred ca dupa tot efortul pe care il facem, merita facuta si asta mai ales ca stim toate prin ce stres trecem. Acum am sa incerc sa va pun un articol care spune despre acupuntura si fiv. Din pacate e in engleza.
http://www.obgyn.net/infertility/infertility.asp?page=/infertility/articles/asrm_embryo

toate FIV-oasele.
DORIS_71 spune:
Am mai gasit un articol mai recent.
http://www.bmj.com/cgi/content/full/bmj.39471.430451.BEv1?q=rss_home

toate FIV-oasele.
Evy28 spune:
Coco
nu ai mai intrat demult .Chiar ma intrebam pe unde esti ?
esti ok ? cum te mai simti sufleteste? sper ca ti-ai mai revenit ...daca exista asa ceva .unde mai incerci acum FIV si cand ?
nici eu nu cred ca reusesc , deja ma doare mijlocul,de fapt am senzatiile de cm
poate asa a fost scris , desi sincer ma doare sufletul . nu ma asteptam mai ales ca eu nu am avut nici o problema si embrioni s-au fertilizat .
adenuti spune:
LucaLuca- multumesc pt sfat 
eu sint din provincie si aici dureaza o saptamina sa-ti dea rezultatul , iar la buc nu prea stiu unde sa ma duc inafara de clinica . ieri nu am rezistat si mi-am facut un test de urina si a esit negativ .crezi ca este prea devreme pt test de urina a-8-a zi?
Cocolyso spune:
Evy mai citesc ce fac fetele si cam atat.
Nu stiu in momentul asta unde voi face urmatorul.
Probabil prin toamna ca deocamdata nu mai am starea psihica.
Vreau sa merg la un homeopat, apoi la Dr.Cocei, voi vedea.
Ma bate gandul de Medlife desi vad ca nu prea au reusite.
Referitor la simptome s-au scris tone pe forum, senzatiile de cm sunt semn bun.
Cat mai ai pana la test?
Cum zicea Luca dejain ziua 10 poti sa faci hcg care iti poate da un raspuns.
La Medlife se face in regim de urgenta, intr-o ora ai rezultatul daca specifici ca e urgenta.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
Evy28 spune:
sunt in ziua a 8 a de ET
uita-te numai cate fete sunt pe forum care nu au reusit , nu mai vorbesc de fetele care nu posteaza ci doar citesc , si care au fost la ei pt FIV.
nu stiu care este paritatea clar .
nu se pot compara asa clinicile . au si reusite , au si esecuri . depinde de noroc cred , si de cat interes isi dau.
cred ca tine de faptul ca atunci cand cererea este mare , oferta este "lasa ca nu au ce face , vin la noi .daca nu ei , altii. "
asa este in vanzari , unde lucrez de 10 ani , de ce nu ar fi si in domeniul infertilitatii la fel .
iti doresc numai bine . sa aveti grija de voi .
ce ne este scris , asta se va intampla.