FIV 183

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Daria,te-am adaugat la lista de mess,dar am scris marinita intr-un cuvant ca asa cum apare pe forum cred ca nu este corect.Eu am simtit ca Dr vrea sa scape de mine pt. ca sunt un caz special,neavand un raspuns bun la stimulare.Am facut 22 zile de stimulare: in total 59 flacoane de puregon 100 ui si 24 flacoane de menopur si am obtinut 3 ovocite si 2 embrioni.Mi-a placut de ea cum se purta la eco,la punctie si la et,dar faza cu ecografia de dupa fiv m-a enervat teribil.Poate ca daca ar fi fost alt dr. oprea totul in ziua a 6 de stimulare cand nu aveam decat un folicul,pt. asta am apreciat-o mult.
Parerea ei este ca am rezerva ovariana scazuta.Eu abia la 400 ui de puregon am inceput sa simt ceva la ovare.
Antosit,multumesc mult de raspuns,trebuie sa fac si inhibina si anticorpii antimullerieni sau numai pe una dintre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Laura - abia astept sa vb mai multe pe mess; imi pare rau ca n ai resusit nici tu, speram ca macar tu sa fi reusit sa mai sper si eu ca va fi bine; ti am zis eu n as renunta la dr. Bolintineanu, gandeste te ca ea a avut curajul de a merge mai departe si la tine si la mine, desi situatia noastra nu era deloc roz; de fapt la mine poate altii nici n ar fi vrut sa inceapa; cu mine sa purtat super bine , si ti am zis ca asa este felul ei, mai rece, de fapt are momente;dar imi place mai mult asa mai serioasa decat sa zambeasca tot timpul si sa fie delasatoare ca altii; nu stiu poate o sa mi schimb si eu parerea , nu este ceva batut in cuie, dar deocamdata......vreau sa ti zic ca mie dupa punctie mi a fost rau, adica am avut dureri de burta ingrozitoare cand m am trezit din anestezie si ea a venit mi a asezat sacul cu gheata pe burta mai bine, ca i se paruse ca asistenta mi l a pus intr o parte, adica a fost foarte atenta; 100% nu stiu daca voi mai incerca aici pt. ca reusita nu depinde numai de dna dr. Bolintineanu, nu face numai dansa parte din echipa FIV ! in leg. cu FSH ul , gasesti informatii pe prima pag. si ti a raspuns si o fata mai sus; in leg. cu mestra intr adevar trei zile am avut abundent si 2, 3 ceva pete maro;
Miruna - si pe mine m au durut ovarele f. rau dupa punctie , ma durea f. rau si cand urinam, si curgea ceva rozaliu; asta a tinut de joi pana sambata; deja duminica in ziua ET nu ma mai durea, dar m a durtu la ET si dupa dar nu asa rau, ceva mai usor;ce mi s a parut ciudat a fost ca la ET atunci cand eram pe masa inca si dr. era aproape de final m a pus sa tusesc o data tare, nu stiu de ce insa; la mine au fost 10 foliculi cu 10 ovocite , insa mi a spus ca a punctionat tot, sper sa fi punctionat si chisturile pe care le aveam; daca tu ai avut o asa productie e evident sa ai si dureri, asa ca stai linistita si sa ne tii la curent;
Adenuti, Evy - stati linistite si nu va stresati ! ce n as da eu sa mai fiu in ziua a 8 a , ca nu m as mai stresa deloc;bafta !
Digeka -mii de scuze , n am stiut de pierdere, iarta ma te rog !

pupici

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

tocmai am gasit pe servetel ...ceva maro inchis gelatinos .
probabil in vine menstruatia .

asta e. burta si mijlocul ma dor tare desi am luat 2 no spa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

laura - mie nu mi ai aparut in lista, poate n ai bagat bine adresa, vezi ca intre -mari- si -ni- si -ni-si -ta- este liniuta jos.......
evy-nu dispera, o prietena cu care vb. pe tel. a avut asa cu trei zile pana n test si a fost sarcina, din pacate nu s a prins.....dar tu nu dispera....

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Laura 78, si inhibina b si hormonul antimullerian sunt la fel de relevante pentru rezerva ovariana, eu zic sa faci ambele analize, pentru a avea o imagine completa. FSH/LH-ul cum sunt in z. 3 ? Sunt foarte bune datele pe care ti le-a dat Antosit, la Unisyn le-am facut si eu. Daca ar fi sa ma iau dupa cifra 78 de langa numele tau esti f. tanara ! Poate totusi schema de tratament nu a fost potrivita pentru profilul tau hormonal, ai facut si inhibare, sau numai stimulare ?
Eu am o situatie asemanatoare cu a ta, in sensul ca la primul FIV am obtinut 1 ovocit din 9 foliculi, dar nu am facut totusi o doza atat de mare de stimulare. Trebuie sa-ti faci aceste analize si cand vei sti exact cum stau lucrurile, vei vedea cum trebuie sa abordezi urmatoarea incercare. Parerea mea e ca nu-ti mai trebuie deloc inhibare (eu asa am procedat la FIV 2 si uite ca am reusit un test pozitiv...)

Fetelor, la bhcg-ul repetat ieri mi-a iesit valoarea 4577 (z.22 de la ET), adica tot cam in urma, ar fi trebuit sa fie cam 5600. (in z.16 de la ET a fost 700). Asta e, deja m-am hotarat sa nu-mi mai fac analiza asta, ca-mi scoate peri albi.

Apropo de "peri", Googy sa stii ca si mie imi cade parul rau de tot, si asta inca de cand am inceput tratamentul. Si eu sunt f. ingrijorata, pentru ca in ritmul asta voi ramane fara... si habar n-am ce sa fac, probabil o sa ma tund desi nu cred ca asta va rezolva problema.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Rami,am facut inhibare in z21 cu diphereline 3.75,iar fsh=8.86 si lh=3.29(z3).Intr-adevar am 30 de ani,ciclul este regulat,iar alte probleme nu am,sotul avand oligospermie.Am intrebat-o pe dr. daca nu cumva inhibarea a fost prea puternica si a zis ca in nici un caz.Se pare ca ovarul stang are ceva deoarece am avut 2 foliculi pe el care s-au format mai tarziu.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi,dar parerea mea e ca nu trebuie sa te mai stresezi cu bhcg,mai ales ca valoarea lui a crescut,iar fiecare organism are ritmul lui si nu toate suntem ca dupa carte.
Trebuie sa-mi fac programare pt.inhibina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Lauraa78, sa stii ca Marinita a fost chemata la fiv imediat dupa terminarea menstrei datorita faptului ca ea a plecat din start cu mai multe chisturi pe ovare, si probabil vrea sa vada dr. in ce stare sunt ovarele ei acum dupa fiv.
In mod normal dupa un fiv esuat se face pauza 3 luni, timp in care se iau AC, si pe urma se face eco si repetarea analizelor hormonale. Sa stii ca si eu am facut la primul FIV, 18 zile de stimulare, iar la al doilea am schimbat menogon cu puregon, acesta dandu-mi un alt start, insa acelasi rezultat final, fara bebe.
Rami, ai grija de tine.
Evy, nu dispera, petele pot fi si de la implantare. Pana la testul de sange sa nu intrerupi tratamentul de sustinere, si spera in continuare.
Salutari tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Dariaioana

Fetele in asteptare, nu va stresati atata, mai iesiti la o plimbarika, sa le aratati bebeilor locurile natale, sa le cunoasca de pe acuma

Mergi la inceput

multumesc fetelor ca imi sunteti alaturi si mereu aveti o vorba buna

sper sa aveti dreptate , desi insemnare in ziua a 8 a de la ET ?, oricum sper sa aveti dreptate !
in plus nu a fost o pata ci asa ca o scurgere gelatinoasa foarte inchisa la culoare . pana acum nu s-a mai intamplat nimic

vom vedea .

Mergi la inceput

dariaioana
nu am inteles , cum a fost sarcina dar nu s-a prins?

a fost sarcina si a pierdut-o apoi ?? nu inteleg !

Mergi la inceput