FIV 183

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Laura78, nu trebuie programare pentru inhibina b si AMH. Te duci direct in z. 3 la recoltare. Inhibarea cu Diphereline de 3,75 e cea mai puternica, mai ales daca e facuta intr-o doza unica. Pe mine m-au sfatuit 3 medici (1 ginecolog si 2 endocrinologi) sa renunt complet la inhibare. Dar mai bine fa analizele, si mai vezi dupa.
Si eu am avut tot 2 foliculi pe ovarul stang, dar asta nu inseamna ca are ceva, pur si simplu a functionat mai lent in momentul respectiv, data viitoare poate fi mai harnic decat celalalt. Asta daca nu s-a constatat inainte de FIV ca nu ar avea structura si dimensiuni normale. Te pup si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut.

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult dar asta pt ca nu am mai avut noutati.
Si eu am facut Diphe de 3,75 lunea trecuta,asa ca acum astept sa ma duc in z16 de inhibare la eco.Eu am ovare micropolichistice,asta sa fie cauza pt care mi-a dat de 3,75?Oricum merg pe mana dr.Dracea(cu ea fac fiv)Credeti ca e inhibarea prea puternica?

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Evy - daca era sarcina asta insemna ca val beta HCG ului ar fi fost 1, 2 dar ea a fost 0,100 asa ca........poate era f. aproape de implantare, poate se impl. putin si n a mai continuat s a oprit, cert este ca de joi am avut ceva maro doar,apoi menstra; tot asa am citit ca la 1, 2 zile dupa impl. se secreta HCG ;implantarea incepe in ziua a 4a dupa ET dar se termina in ziua a 7a (asta am citit acum din pacate )
....... deci noi cand facem testul suntem in sapt. a 3 -4 a de sarcina, calculat asa cum spun medicii; am citit ca dupa stadiul de blastocist unele din celulele embrionului incep sa se diferentieze pe arii de dezvoltare, unele vor forma embrionul, altele sacul amniotic si altele placenta inca de acum........ovulul fertilizat care pana acum plutea in uter se va implanta in peretele uterului, in aceasta sapt. au loc mari transf. , sacul si cavitatea amniotica se formeaza, se dezvolta placenta; mie nu imi iese din cap ca in interior era embrionul, ce am vazut semana f. tare cu imag. cu embrion de 4 sapt., pe care am vazut o pe net, ceva bombat in mijoc si pe margine ca o pielita alba sticloasa;

va pup si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

am inteles.
foarte dureros

te doare inima cat trebuie sa suferim . de ce nu suntem si noi ca celelalte cupluri? sa putem avea copii fara probleme .la mari incercari ne pune dumnezeu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

quote:
Originally posted by cristal1995

daria: imi pare rau.... [floare]
coletuta: HSG se face ca sa nu ai hidrosalpinx. Acesta iti reduce mult sansele de implantare a embrionilor, chiar si la fiv. In principiu, poti incepe tratamentul in luna urmatoare, dupa HSG. Doar ca vei avea o tona de analize de facut, si nu cred ca le vei termina asa repede. Apoi, depinde de medicul cu care vei face FIV, cat de ocupat este etc. Ca protocol, poti avea protocolul lung, care dureaza cam o luna sau protocolul scurt, care e in jur de 2 sapt. Daca mai ai intrebari (si sigur vei avea ) ne gasesti pe aici....
iana, adelnuti: spargeti odata ghinionul asta! Va astept cu vesti bune.
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

mercic muult....incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca am ajuns si la aceasta etapa, FIV...nu visam asta nici in cele mai negre cosmaruri.......acum sunt la faza "curaj gaina ca te tai", cu Dzeu inainte!, ce o fi o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Am sunat la clinica sa aflu cate ovocite s-au fertilizat , mi a zis ca a pus o parte sa se fertilizeze normal si o parte a facut icsi, la cei cu fertilizare normala nu s-a fertilizat nici unul dar la cei cu icsi mi a zis ca din 10 s-au fertilizat 7 si sa vedem cum evolueaza, acum ma rog la Dumnezeu sa fie bine sa mi ramana astia 7 , probabil maine o sa am embriotransferul.
pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
desi nu sunt prea vorbareata, eu va urmresc cu sufletul la gura... cad ajung acasa de la servici abia astept sa vad ce s-a mai intamplat...
Am si eu o intrebare, in perioada de 2 sapt cand se recomanda repaos, se poate lua concediu medical? eu cu drumurile la Bucuresti am cam terminat CO si tare as vrea sa stau dupa ET macar 7 zile acasa pt ca la servici sunt f stresata .
Multa bafta si sa ajungem cat mai repede la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

miruna - sa te ajute DD sa ramina toti grasi si frumosi si bafta ola ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Rami legat de par, stiu ce zici... Si eu ma gandeam sa-l tund, dar abia ce mi-a crescut putin, mi se rupe sufletul.
Ma gandesc ca, dupa ce organismul isi obtine echilibrul initial, o sa inceteze sa mai cada. Problema e ca mi-e teama ca raman fara pana atunci. Daca gasesti vreun remediu, spune-mi si mie, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Rami73 e super valoarea, stai linistita ca o sa fie bine!! Si multumesc frumos pentru sfaturi, m-ai mai linistit!
Miruna79 felicitari pentru productie...22 de ovocite!!Multa bafta la embriotransfer maine!!
Amzulica multa bafta!!!
Mimi_m scuza-ma ca nu ti-am raspuns la PM pina acum. Am intrat mai rar pe net si pe fuga, din lipsa de timp. Apropos si eu sunt din Braila!

Eu maine merg la eco de z11 de stimulare si o sa-mi spuna cand va fi punctia. (banuiuesc ca sambata va fi) Va pup si va urez bafta la toate!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput