FIV 183

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Fetelor, azi am fost la eco si dr mi-a zis ca e totul ok., mi-au luat si sange pt a vedea valorile fsh si estradiol si nu am platit absolut nimic, nici macar 5 euro.
Miercuri trebuie sa fac alta eco dar nu stiu, nu mi-e totul clar in leg cu acest FIV pe ciclu natural.
Daca organismul produce numai un ovocit si acesta nu se fertilizeaza, ce ma fac?
Fetelor, care ati mai facut Fiv pe ciclu natural, Ajutati-ma.

Dariaioanaxx, eu mi-am revenit destul de repede dupa esecul din aprilie, si abea asteptam sa dau startul la FIV2, dar acum ca am inceput nu stiu ce sa zic;am momente cand cred ca ar fi trebuit sa mai astept un pic pt ca intr-adevar nereusitele ne marcheaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

iana mari - Foarte relaxanta ideea cu cumparaturile.Ceva hainete de graviduta ai achizitionat? Ca pe mine ma bate gandul~ daca dupa inseminarea asta iese cu ochisori si n-am haine adecvate!
adenuti - Sper ca nu ti-am deocheat nepotii!Mi-a parut bine ca ne-am vazut.
digeka - Bine ai revenit! Numai sa ne anunti si incepem galeria! Pana atunci un pentru licenta!
dariaioanaxx - Intre FIV 1 si 2 a trecut doar un CM, iar rezultatele au fost mai bune. Intre FIV 2 si ET cu embrionii congelati a fost nevoie de 2-3 luni, din cauza vacantei de la Giulesti si a unui chist rebel. Am procedat astfel pentru ca asa a hotarat dr, dar esecurile au fost foarte greu de suportat. Anul acesta am stat ca pe ghimbi, ca ba cu analize, ba cu diverse investigatii n-am facut mai nimic. Daca ar fi dupa mine maine as incepe. Destul de multe fete asteapta insa circa 6 luni intre doua proceduri pentru a lasa organismul sa-si revina. Multa bafta!
ioanatugs, gabita - Spor la injectat si va asteptam cu vesti bune de la eco!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

dariaioana sa fii tare si sa te refaci repede fizic si psihic, sa ai grija de tine si sa nu ti pierzi spersnta.
Ioanatugs nu te speria de valorile tale de la eco eu sa stii in ziua 5 am avut foliculi intre 8-10 mm si endometru de 6 iar in z 8 de stimulare endometru de 9 si citiva foliculi care au crescut la 15, am avut si de 14 si de 11, estradiolul l-am avut aproximativ 890(asta era joi) iar vineri aveam deja estradiolul 2000.punctia o sa fie marti, sunt un pic stresata sper sa fie bine.
Iana, adenuti,amzulica va tin pumnii tari fetelor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dariela multumesc iubita! Si tie i-ti urez multa bafta sa iasa cu ochisori inseminarea!
Doris71
Iana_mari, Amzulica, Adenuti va tin pumnii fetelor sa veniti cu teste pozitive in curand!
Gabita78 multa bafta la acest nou inceput!
Digeka multa bafta la noul FIV, sa fie cu noroc!

Mi-am luat si eu azi estradiolul facut dupa 5 zile de stimulare si era cam mic, doar 126. Vom vedea luni cand voi avea 8 zile de stimulare deja ce valoare va avea si cum vor fi foliculii.
Sunt ingrijorata de endometru, pentru ca nu l-am avut niciodata atat de mic. La primul tratament am avut endometrul mare, chiar si fara stimulare a fost de 10.5, acum insa nu stiu ce s-a intamplat!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gabita, Dariela, Miruna - va pup fetelor; in legatura cu FIV ul urmator cred ca trebuie sa astept; am vb. cu dna dr. si mi a zis sa vin la eco dupa sangerare si sa mi prescrie si AC; sper sa nu fi ramas cu chisturi prea multe pe ovare si sa fie totul bine; incerc sa mi revin psihic dar inca nu pot,Dumnezeu sper sa ma ajute sa mai cred ca poate candva voi reusi !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

buna fetelor, scuze ca nu am mai intrat de mult.
daria,imi pare sincer rau si ma gandesc cat de mult ti-ai dorit tu un al doilea copil, daca ai putut merge pana la FIV. Te apreciez pt asta, dai dovada de un caracter puternic si cu siguranta vei reusi daca asta ti-ai propus. Bafta multa , sunt alaturi de tine
iana_mari, adenuti, amzulica,evy,ma bucur ca totul decurge bine, nu aveti probleme, caci cu siguranta va fi cu ochisori.Se apropie saptamana cand vom avea patru gravidute. Cand va citesc, imi dau seama ca nu dupa mult timp voi putea sa sper si eu tot mai mult ca mi se va implini visul.Si eu am o problema cu statul in casa, nu stiu cum am sa rezist atatea zile, mai ales ca stau si la etajul 4 si nu cred ca e prea indicat sa urc atatea scari, nu?
ioana, spor la injectat, mai e putin, fii optimista, nu te mai gandi la valorile analizelor, totul va fi bine.
gabita, eu nu te pot ajuta cu informatii, dar iti tin pumnii sa se prinda acel ovocit, daca va fi numai unul.
diqeka,bine ca ai trcut cu bine si peste asta, asa ca la treaba, treci la facut copii. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miruna79 multa bafta la punctie, mai ai putin!!
@dodo@ multumesc!
Dariaioanaxxx

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miruna, oricum dr. nu-ti va face punctia FIX la ora 12. Asa ca e normal sa existe un pic decalaj. Eu stiu 34-36 ore. Mult succes si sa fie cu reusita!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

daria nu-ti pierde speranta ca intr-o zi vei vedea,baietelul tau va avea o surioara sau un fratior...vei reusi
Cami, Coletutza, Linduta bine ati venit si o sedere cit mai scurta...si fuguta la odisee si scutecele
ioanatugs in curind te voi trece la gravidute
fetelor dragi in asteptare si in pregatiri...ma urez mult noroc in continuare...va pupicesc pe toate cu drag..Zouzou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor si multumesc pt gandurile bune
situatia la mine este asa : a 6-a zi de ET , stau mai mult in pat , merg la toaleta si mici excapade la calculator . am reusit in sfarsit sa ies afara :cu iaurt si kiwi . super combinatie
sanii nu sunt umflati , insa ma dor un pic .sfarcurile foarte tare ma dor , insa am inteles ca ar fi de la utrogestan .
nu simt nimik , nu stiu daca e de bine sau nu .
eu oricum am incredere in DD ca nu ne va lasa .
mai am inca o saptamana de asteptat si sper sa fie totul bine

intrebarea mea este urmatoarea : cunoasteti fete care au avut hiperstimulare ovariana si totusi au reusit sa obtina sarcina ? mi-e mie frica caci dupa punctie si pana in ziua 3 de ET m-am simtit foarte rau , si ma gandesc la bebici !

Mergi la inceput