FIV 183
Raspunsuri - Pagina 6
adenuti spune:
iana- pai nu prea am fost cuminte ...am fost cu nepoti in orasi la MC
m-am intilnit cu dariela si am discutat despre problemele noastre .
eu nu ma constip dar ba balonez foarte rau . ...si ma dor sini si mai rau . o fi de bine?
amzulica -nu prea ai stare ...ti-sa facut pofta de deste ?
stai linistita este normal la sa ai pofte
va multumesc la toate pt sustinere
gabita78 spune:
Linduza, eu am facut FIV + ICSI in Italia in luna aprilie si am fost intr-o clinica privata din Milano si m-a costat mult, in jur de 5000euro pt ca nu mai avea rabdare(in spitalele publice sunt liste de asteptare), acum imi pare rau dar asta e , am fost prea increzatoare ca reusesc din prima avand in vedere ca eu nu am probleme.
FIV2 il fac la o clinica publica si supota asigurarea aproape tot costul procedurii, eu cheltuind cel mult 500 euro. De exemplu gonalf aici costa f. mult, 3 cutii in jur de 1000 euro, eu l-am luat cu 6 euro, restul suporta asigurarea.
Maine am programare pt ecografie pt ca azi mi-a venit cm si aici se face ecografie a doua zi de cm. Oare cum imi face daca curge sange?
Voi ati mai facut eco pe cm?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Darioaioanaxxx i-mi pare tare rau pentru nereusita si i-ti doresc mult curaj si putere sa mergi mai departe!
Cami30 ai mare dreptate, dar noi trebuie sa mergem mai departe, indiferent de obstacole! Multa bafta sa gasesti in tine puterea de a lupta pentru scopul tau!
Iana_mari multumesc de intrebare iubita, ma injectez cu spor!
Zouzounaki multumesc pentru majorete si pentru capitol nou!
Miruna79 tu ce faci, cand ai punctia??? Eu sunt abia z6 de stimulare si mi-am facut azi un Estradiol, iar maine am rezultatul.
Am facut si eu azi o eco de z6 de stimulare, la o clinica privata si mi se par valorile cam mici: Endometru 6.5 , pe OS trei foliculi de 7, 8 , 9mm si pe OD tot trei foliculi cu dimensiuni intre 7 si 8 mm. Luni dimineata merg la eco la profu' si vom vedea cum stam...!
cu drag Ioana
digeka spune:
Salutare!
Stiu ca am lipsit mult, dar am o scuza, sper sa se accepte - am avut licenta si cu toata placerea am avut parte de un stres, de park era prima oara cind trec peste asa ceva. dar a fost bine
Acum am fost si pe la medic si am mai dat niste analize si daca va fi bine incepem FIV 3, asa ca voi avea nevoie de toata sustinerea voastra
Oricum va tin la curent.
Eu mai am de recapitulat vreo 2 capitole, apoi revin
toata gashca de FIV-oase
amzulica spune:
iana_mari - eu am avut punctia miercuri nu vineri. Si apoi sa stii ca mi-am imaginat ca a venit si-n salonul vecin doar ca la primul FIV (la care punctia am avut-o tot intr-o miercuri) n-a venit nimeni si mamaaaa ce nevoie aveam atunci cu sotul meu ... ca el era taiat degeaba si facuse deja criza de nervi si eu cu punctie alba. Nu fac teste mai fetelor - glumeam - sotul meu ma tot intreaba si i-am zis ca daca vrea sa vada negativ ii fac. Nu cred ca voi face deloc - poate cine stie cum sa fac in dimineata in care ma duc la beta, dar nu sunt sigura. Nu vreau sa ma apuce plansul si-asa fac eforturi disperate sa NU MA STRESEZ.
Fetelor si eu sunt constipata desi mananc supe, sosuri, mananc fructe si beau apa, etc. greu ... Primele doua zile dupa ET n-am facut deloc, apoi in a 3-a zi greu greu ... asta e, embrionii sunt in uter nu? Acum - seara imi face sotul la blender fructe ametite acolo si azi dimineata parca era mai bine. Asta e - e posibil sa fie si utrogestanul de vina de avem toate probleme, n-am auzit pe nimeni sa fie ok. Eu in continuare nu am nici cea mai mica durere, mai stau in pat asa sa fiu impacata ca nu ma obosesc. Maine ma duc la o nunta - stau cumintica in masa. Durerile de spate e posibil sa le aveti si de la stat in pat mai fetelor.
Va pup si Doamne ajuta sa reusim.
Cami
DORIS_71 spune:
Daria imi pare rau , dar nu-ti pierde speranta, trebuie sa-i faci o surioara baietelului tau.
Ioanatugs sunt cu ochii pe tine, tine-ne la curent cu evolutia outelor tale .
Fetelor in asteptari, cat mai multe II.
toate FIV-oasele.
antosit spune:
Hmmmm... ce liniste pe aici!
Va tin pumnii pt. II!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
lindutza spune:
Gabita78,
eu nu am facut niciodata eco pe ciclu dar eu am facut numai inseminari,inca nu stiu cum o sa fie la FIV.
Aici nu este nici o diferenta intre cele private si spitale ,e acelasi regim in fata asigurarilor de sanatate.Indiferent de persoana,ei platesc numai jumatate.
Sint foarte emotionata de tot ce se va intimpla.
Nici eu nu am probleme sa ramin gravida zic ei dar eu totusi nu ramin si mi-e frica ca si daca FIV reuseste poate nu o sa pastrez.De 6 ani ne-am cam saturat de tot stresul asta nu stiu cit mai rezistam.
Va pup pe toate si sa fie cum vrea DD.
quote:
Originally posted by gabita78
Linduza, eu am facut FIV + ICSI in Italia in luna aprilie si am fost intr-o clinica privata din Milano si m-a costat mult, in jur de 5000euro pt ca nu mai avea rabdare(in spitalele publice sunt liste de asteptare), acum imi pare rau dar asta e , am fost prea increzatoare ca reusesc din prima avand in vedere ca eu nu am probleme.
FIV2 il fac la o clinica publica si supota asigurarea aproape tot costul procedurii, eu cheltuind cel mult 500 euro. De exemplu gonalf aici costa f. mult, 3 cutii in jur de 1000 euro, eu l-am luat cu 6 euro, restul suporta asigurarea.
Maine am programare pt ecografie pt ca azi mi-a venit cm si aici se face ecografie a doua zi de cm. Oare cum imi face daca curge sange?
Voi ati mai facut eco pe cm?
dariaioanaxx spune:
Doris, Ioana, Blanche- va multumesc fetelor pt sustinere , o sa incerc sa merg mai departe, desi e tare greu; incerc sa vad in acest esec o incercare de la Dumnezeu in care cred in continuare si care o sa ma ajute pana la capat data viitoare !
Adenuti, Iana, Amzulica - in cateva zile sa veniti cu valori super mari fetelor, va doresc din suflet ! imi permit sa va dau un sfat, nu va faceti teste de urina, cel putin pana in ziua a 12 a nici nu incercati; Iana - florile sunt de bun augur, ai sa vezi !
Fetelor care ati mai trecut prin esecuri, vreau sa va intreb la cat timp ati luat o de la capat cu al doliea FIV ?oricum o sa merg la control si o sa vb. cu dna dr. dar mi ar prinde bine sa vad si experienta voastra ?! si inca ceva , care stiti cum ar putea sa arate un embrion eliminat ? eu aseara din intamplare am vazut ceva ce mi s a parut ciudat- stiu ca embrionii sunt prea mici si nu s ar putea vedea dar - pe hartie mi a ramas ceva ca o formatiune de marimea unei unghii, in mijloc era ceva de culoare rosie cu firisoare si mai inchise de rosu inchis si amestecate cu un fel de gelatina galbuie, iar pe margine (ca asta mi atras atentia) era ceva ca un fel de gelatina alba, ca o pielita dar alba, de jur imprejur; m am gandit ca ar fi putut fi un sac embrionar dar nu stiu, voi ce ziceti ?
va pup pe toate si bafta
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !