FIV 183
Raspunsuri - Pagina 5
Evy28 spune:
va rog mult sa imi spuneti ce pot lua ca sa ies afara ...intelegeti .
supozitoare cu glicerina am inteles ca sunt contraindicate..
am deja 2 zile
o fi de la statul in pat ? ca de mancat nu prea ...
pup si multumesc !
Gianina34 spune:
rami_73 - pentru durerea ta de gat eu iti recomand produsele homeopate - sunt fara riscuri in sarcina: homeogene 9 si siropul ...(am uitat cum il cheama - dar sigur stiu farmacistele) - asta daca nu te duci la un medic homeopat si iti prescrie altceva. Am mai mult de jumatate de an de cand nu mai iau antibiotice pentru racelile de gat. Eu racesc frecvent si remediile acestea s-au dovedit foarte eficiente.
Sper sa-ti ajute si tie.
P.S.- sa folosesti si pasta de dinti homeopata, sa nu bei ceai de tei sau ceai verde/negru, cafea, ciocolata.
multa sanatate,
gianina
Gianina34 spune:
EVY 28 - ai incercat cu tarate amestecate cu iaurt? - o lingura cu varf la un paharel de iaurt. Eu am mai mancat si prune uscate dimineata si seara(cele mai bune le-am gasit la MEGA IMAGE - nu vreau sa fac reclama ci doar sa ajut.
Daca nu si nu, incearca si tu un tratament homeopat - vezi ca au program si sambata.
numai bine,
gianina
Blanche25 spune:
Am intrat si eu sa tin pumnii proaspetelor gravidute: Anzulica, Adenuti, Evy si Iana. Sigur va fi bine dragelor! Va pup pe toate
Evy cred ca bebe deja isi face simtita prezenta la tine , eu am citit ca junctioneaza 2 kiwi seara.
Blanche25 spune:
Dariaioana imi pare foarte rau.... Sa ai puterea de trece peste cat mai repede pentru ca data viitoare va fi un + mareeeeeeee.
Cami, Coletutza, Linduta, bine ati venit, o sedere cat mai scurta, si fuguta cu burticuta la odiseea sarcinii. E stresant ceea ce ni se intampla dar e unica solutie, TREBUIE sa avem rabdare si speranta ca ne vom indeplini visul.
Week-end placut tuturor cititoarelor!
iana_mari spune:
Evy si eu sunt constipata,dar mie mi-a zis in mod expres sa nu folosesc altceva decat supozitoare cu glicerina.Cine ti-a zis ca nu sunt indicate?Eu aseara am uitat sa mananc un iaurd activia cu fibre.La mine isi face efectul.E ciudat ca beau apa multa(peste 1 l),mananc supa si totusi fac o data la dou zile.
Amzulica tu ce folosesti ,stiu ca si tu ai probleme?
iana_mari spune:
Evy unei fete de la mine din salon care a intrebat de tarate ia zis clar nu ,numai supozitoare.
Evy28 spune:
mai fetelor dragi , multumesc din suflet
sincer nu mi-a zis nimeni , am citit eu azi pe net casunt contraindicate in primul trimestru . daca stau sa ma gandesc nici nu stiu daca am reusit si imi fac probleme .
eu sunt in ziua 4 de la Et , am avut mari probleme , dureri groaznice de la punctie , abia ma puteam ridica . azi imi e mai bine.pot sta 5-10 min la calk .
in rest nimic , doar durerile de jos la ovare . iau no spa ,stau cumintica si ma rog la DD sa ne ajute . ar trebui sa simt ceva ?
VA DORESC TUTUROR SA AVETI SUCCES .SI SA VEDEM DUBLU!!!!!
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Cami30 de ce nu incerci la CENTRUL MEDICAL HIT-MED din Craiova la dr Vaduva Cristian. Noi am fost acolo inainte de a incepe fiv2 la Giulesti. Motivul pt care nu am continuat sa mergem la Craiova a fost ca ei nu faceau icsi si la noi era nevoie de asa ceva. Sunt super draguti, s-au purtat f frumos cu noi.
Adenuti, Iana, Amzulica va tin pumnii stransi sa veniti cu 2 liniute.
bolojica