FIV 183
Raspunsuri - Pagina 4
iana_mari spune:
Kla felicitari pt.print
Kinata,Zouzou,Antosit,Cocolyso
Adenuti eu azi am iesit la cumparaturi ca sa ma simt bine ,sa mai uit ca am facut fiv.Oricat as vrea sa nu ma gandesc ,tot acolo zboara gandul.Am mers cam mult pe jos,dar mi-e bine daca mai stateam in casa turbam de tot.
Daria fii optimista si crede in d-zeu iar EL te va bucura si cu al doilea copil.Si eu si Zouzou suntem in situatia ta si probabil mai sunt si alte fete.
Cristal ne-am dori din tot sufletul sa spargem gheata,dar cum o vrea d-zeu.
Ioanatugs ce mai faci, cum merg injectoarele iubita?
Amzulica in general sunt bine ,am usoare intepaturi in uter si ovare .Din cand in cand ma dor sanii care sunt unflati si azi noapte ma durut spatele.Dar nu astept prea mult sa ma doara ca iau nos-pa.Hai ca trebuie sa vii prima cu testul pozitiv
Fetelor aseara am visat f. frumos ,dormeam intr-un lan de zambile move si lalele galbene.(INTERESANT CA AM RETINUT CULORILE)
Lindutza bine ai venit pe forum.Aici ai sa gasesti fete care te vor ajuta f. mult.
Dariela spune:
Daria - Suntem alaturi de tine. Incearca sa pastrezi speranta ca data viitoare va fi altfel!
lindutza - Aproape toate fetele primesc utrogestan si administrat intravaginal se absoarbe mai bine. Se administreaza oral doar in caz de sangerare. Daca este posibil stai intinsa in pat macar 30 de min. dupa administrare. Se mananca mai nesarat daca s-a administrat medrol pentru evitarea balonarilor.
evy - Probabil totul e de la ovare. Embrionii sunt prea micuti ca sa-i vezi si inca plutesc prin uter incercand sa se nideze. Multa bafta!
iana mari, amzulica - Ceva pofte de ?
Cat despre stat pe scaun preferam sa stau pur si simplu tolanita pe el, macar o ora dupa administrare
Dariela
amzulica spune:
iana_mari - m-am dus la farmacie sa iau un test de sarcina dar cica momentan alea cu II se terminasera. Mai incerc - promit. O baga o data sa gasesc si io nu?
Cami
lindutza spune:
Dariela,
i-ti multzumesc pentru raspunsuri,
eu il luam oral chiar daca mi-a zis sa le iau vaginal,pentru ca de multe ori nu aveam cum ca ma aflam in oras sau aveam treaba,si aveam impresia ca o sa-mi iasa afara daca sint in miscare.
cristal1995 spune:
amzulica: sigur vor aparea pe piata si cele pozitive . Trebuie doar sa ai rabdare sa le cauti..., Pupici la fata optimista
Va pupic pe toate!
Aly-"Inca mai sper..."
Evy28 spune:
off multumesc pt raspuns . speram si eu sa nu fi fost embrionii si sper in continuare .
SE SPUNE CA DACA VISEZI FLORI SAU SORICEI ESTI INSARCINATA . eu am visat soricel in noasptea 2-3 de la ET si acum astept cu nerabdare testul . insa m-a speriat ce s-a intamplat in ziua 3 , cele 2 chegulete si am crezut ca am pierdut . sper totusi sa nu fie asa .
multa bafta tuturor
sa ne ajute DD
amzulica spune:
cristal1995 - daca as sti ca as gasi undeva as merge in genunchi si as cauta ca sincer nu stiu ce mi-a mai ramas de facut. M-am saturat sa fiu mereu in % necastigator. Poate da Dumnezeu si de data asta ne aflam si noi la castigatori. Nu v-am spus fetelor dar cand eram in rezerva dupa punctie si asteptam sotul sa-l aduca anesteziat de la biopsie mi-a ciocanit la usa un preot si m-a intrebat daca am nascut cumva - am zis ca nu, ca ma chinui sa fac copii si mi-a pus patrafirul pe mine, a spus o rugaciune, apoi a plecat. Am zis ca poate nu vad io bine, na dupa anestezie, dar era pe bune. Apoi cand am venit la ET - in aula se auzea vocea lui avea slujba. Poate o fi vreun semn de la Dumnezeu. Am promis ca va spun povestea mea daca reusesc prin cate am trecut ...
Cami
iana_mari spune:
Evy 28 stai linistita ca nu erau embrionii.
Amzulica nu e prea devreme pt. test?Sa de d-zeu sa fie pozitiv de data asta.Si la noi in salon a venit preotul si ne-a pus patrahirul sub cap si ne-a citit pe toate patru,cate eram. Si la Adenuti la fel. Era vinerea mare sau ceva de genul.