FIV 183
Raspunsuri - Pagina 3
lindutza spune:
Daria,i-mi pare nespus de rau ca s-a intimplat asa.
Sintem alaturi de tine si nu renuntza!!!!
lindutza spune:
Am o intrebare!
Eu dupa inseminare am prmit un medicament numit utrogest care mi s-a spus ca trebuie sa l pun in vagin ca sa i-si faca mai repede efectul.
A-ti primit si voi asa ceva similar,si daca da cum le-ati luat?
gabita78 spune:
Salut la toata lumea!
Cami trebuie sa invingi sistemul, nu te descuraja.
Asteapta un pic si vei gandi altfel, nu renunta doar pt ca ele nu sunt asa de comunicative cum ne-am dori noi.
Aici in Italia doctorii nu iti spun aproape nimic, trebuie sa-i tragi tu de limba si atunci cu mare greu scoti ceva de la ei.
Nu se merita sa dai la o parte visul tau pt altii.
Dariaioana, imi pare sincer rau, cel putin tu iti gasesti alinarea in celalalt copil.
Bafata multa pt fetele in focuri, ridicati-ne moralul cu teste pozitive.
lindutza spune:
gabitza78
ai facut in italia FIV?
Cit te-a costat sau la voi plateste casa se sanatate integral?
Evy28 spune:
Buna fetelor
am nevoie de sfatul vostru .
in ziua 3 de la ET am gasit pe hrtie doua chegulete de sange minuscule . E posibil sa fi eliminat atat de repede embrionii sau oare erau de la ovare (ca am mai eliminat 2 a doua zi de la punctie)??
voi ce stiti atat de repede ii pot pierde ?
lindutza spune:
Daca tot trebuie sa scriu 10 mesaje am sa va mai intreb ce nelamuriri am.
Am citit la un moment dat ca la unele persoane li s-a recomandat sa manince fara sare?
De ce?
Nu inteleg legatura,ma puteti lamuri?
dariaioanaxx spune:
Mersi fetelor, sunteti dragute, va multumesc pt. ca sunteti alaturi de mine ! intr adevar imi gasesc alinarea la baietelul meu, ma gandesc cum sa ii spun acum cand o sa ajung acasa ca s au dus fratiorii.....bine ca i am spus si de posibilitatea asta; asta este viata, stiu sigur ca o sa mi revin greu si o sa mi amintesc mereu de ei ;
LIndutza - da , si eu am primit utrogestan- este de fapt progesteron care ajuta la sustinerea sarcinii;
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
lindutza spune:
Am stiut ca e de mentinere a sarcinii dar eu ma intrebam cum trebuia sa il luati,oral sau vaginal?
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Mersi fetelor, sunteti dragute, va multumesc pt. ca sunteti alaturi de mine ! intr adevar imi gasesc alinarea la baietelul meu, ma gandesc cum sa ii spun acum cand o sa ajung acasa ca s au dus fratiorii.....bine ca i am spus si de posibilitatea asta; asta este viata, stiu sigur ca o sa mi revin greu si o sa mi amintesc mereu de ei ;
LIndutza - da , si eu am primit utrogestan- este de fapt progesteron care ajuta la sustinerea sarcinii;
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
amzulica spune:
Daria - imi pare nespus de rau. Doare indiferent daca ai sau nu copii acasa. Mai rau de noi care nu ave deloc ce mangaia. Imi vine sa urlu cand ma duc acasa - am un catel in care imi gasesc alinarea, am o nepotica de 11 ani, sotul 5 nepoti - numai noi suntem singuri.
Cami
Dariela spune:
cami30 - Nu te lasa descurajata de sistemul romanesc. Este adevarat ca daca mergi la o clinica te astepti sa fi tratat altfel! Poate tocmai vazand ca sistemul se mentine si la clinici am optat pentru Giulesti.
Cat despre noi cele care suntem in alte localitati situatia e si mai proasta - cu plecari la ora 4.00- 5.00 dimineata si concedii facute intre spitale. Dar nimic nu ma descurajeaza - nici faptul ca sunt deja la FIV 3, nici tacerea sau neprofesionalismul unor medici sau ca am un credit ca sa pot face fata cheltuielilor. Vreau un bebe si sper ca pana la urma Dumnezeu vazand eforturile facute imi va darui unul. Iti doresc sa gasesti timpul si energia sa lupti cu sistemul iar la sfarsitul drumului sa-ti poti tine bebelusul in brate.
Moniland - Eu sunat-o acum cateva zile pe Marrina (multumesc mult de tot ) pentru niste informatii si era bine. Sau poate tace, face si ne da vestea cea mare ! Despre tine ce ne mai spui?
cocolyso - La Giulesti se face sigur. In general am inteles ca nu prea se recomanda fetelor care raspund mai slab pe timpul stimularii si cred ca costa in jur de 250-300 euro.
Dariela