Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

cam liniste pe forumul nostru ... sunt toate ocupate?

Violeta, bebelusului tau se pare ca-i ploacea mult in burtica la mami. Important e ca s-a terminat totul cu bine si voi sunteti sanatosi.
Ce spun Stefan si fetele de micul fratior?

Flavia, ma bucur ca te-ai simtit bine in Italia. Visez si eu la o vacanta fara copii.

Silar, asta da surpriza. Frumos din partea sotului tau! V-ati horatat daca veniti si voi la Viena?

Adina (Marimar) esti bine? ce-i cu tel. tau? a venit bebe?

Adinag, Babee,Danat voi ce mai faceti?

Gina, v-ati intors din vacanta?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Noi speram sa ne mutam toti in septembrie la Viena, dar asta depinde de contractul lui daca mai este prelungit sau nu. Am uitat sa va intreb sotii vostri pe unde lucreaza? Noi suntem si in cautare de apartament cu 2 dormitoare, eu as vrea o casuta mica cu curte pt copii, dar am inteles ca sunt scumpe.
Va pup si Violeta spune-ne cum au reactionat micutii la aparitia lui bb4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, am scris aseara un mesaj lung si nu stiu cum l-am pierdut....
Asa ca pe scurt, ne-am intors luni incintate dar foarte obosite, am mers aproape numai pe jos, am vazut multe lucruri interesante si ne-a placut!!!! Mai vrem!
Violeta, mii de felicitari (intirziate), esti o mamica curajoasa, m-a miscat pina la lacrimi povestea ta. David Constantin, bine ai venit printre noi, sa cresti mare, frumos si papacios!
Silar, super surpriza, foarte atent al tau sot! Casa gasesti de la 1000 Euro in sus la periferie sau apartament tot la acelasi pret in centru.
Gina, distractie placuta (sau odihna!?). Mergeti la hotel sau la cineva?
Danat, cum ti se pare la curs? Ce nota ai luat?

Mergi la inceput

La 1000 E se adauga si cheltuielie, banuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna dimineata fetele,

incet.incet intram si noi in ritm.

.....continuare,

Pe la ora 19.30m-au adus in salon,in tot acest timp,bebe a fost la mine in barate,chiar i-am dat sa suga.Din pacate doar a doua zi au putut venii copiii in vizita,au fost foarte incantati de bebe.Vineri mi-au dat drumul acasa,seara a plecat soacra-mea in Ro,asa ca mi-a fost un pic cam greu dar ne-am descurcat!

Alinah,merci pt galerie si ma bucur ca din cauza asta ai revenit pe forum!.Imi pare tare rau pt Thomas,dar asa sunt copiii.Si eu sunt cu ochii pe ai mei,nu se stie ce le trece prin cap!

Gina,distractie placuta si sa veniti sanatosi acasa!Ce mai face ingersul Thomas?

Stefan e foarte incantat de David,il mangaie,se joaca cu el,ii canta,ce mai e innebunit ca are si el un fratior!
Maira,e numai pe langa el,sa-l inveleasca,sa-i dea suzeta.Saraca a inceput sa planga cand i-a vazut buricul.Cu greu am linistit-o,zicea ca ea nu vrea ca bebe sa aiba buba la burtica.Alessandra il pupa pe manute si zice mereu ca bubu e mic si nu poate sa-i spuna David si-i zice "Daud".Cel putin din partea fetelor nu ma asteptam sa reactioneze asa de bine,chiar imi facem griji vis-a-vis de Alessa,dar se pare ca nu e cazul.

Silar,frumos gestul sotului tau!Eu iti inteleg perfect situatia,si noi am stat 2 ani departe unul de celalalt,ne vedeam cam la o luna,era groaznic!Cand trebuia sa plece sotul plangeam ore intregi,dar...a trecut!Important este ca va iubiti!O sa fie bine!Important este ca sunteti sanatosii!Ce fac piticii?

Adriana,imi pare rau pt Lara,sper ca acum s-a facut bine.Ce fac fetitele tale?Cum doarme Annika noaptea?

Flavia,ma bucur ca v-ati simtit bine!Si mie mi-e dor de un concediu,daca nu anul asta la anu´ sigur!
Bianca ce face?A fost cu voi in Italia?

David a dormit azi-noapte dela 22:30 pana la 4,a supt si adormit pana la 7 dimineata.A fost super,m-am odihnit foarte bine!

Violeta,David,Alessandra,Maira,Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

El e David http://s256.photobucket.com/albums/hh199/violetanicolae/?action=view¤t=pozedavid024.jpg

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Violeta, vazut pozele ... David e un dulcel; sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Vad ca doarme bine David al tau -- Annika e mai activa- se culca pe la 8-9 seara, dar se trezeste apoi cam pe la 12-1 si pe la 3-4 si apoi iar in zori pe la 5-6. Sunt cam in urma cu somnnul, dim. mi se inchid ochii, merg cu ea prin casa jumatate adormita.
Insa in rest e o cumintica, rade, gangureste, nu prea plange ... asa ca, uit trezirile din timp. noptii.

Adriana

Mergi la inceput

VIOLETA sunt belea de frumoase pozele. Piticii mei fac bine in general , acum suntem la Bica la Iasi pana imi refac eu piciorul cat de cat. Mihaita cand l-a vazut pe taty a intrebat daca a venit dupa noi sa ne ia la Viena, dar i-am explicat ca nu se poate deocamdata.E f bine ca au reactionat pozitiv toti fratiorii lui David, vroiam sa te intreb tu i-ai nascut normal pe toti 4?? La mine sotul meu mai vrea 2 pui si te da exemplu pe tine, dar eu sincer parca imi ajung doi strumfi. Cred ca asteapta sa ajung in Viena ca sa inceapa negocierile macar pt inca unul, de fapt a inceput sa tatoneze terenul deja.
Multa sanatate si liniste va doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Violeta, e minunat puiul tau! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el, alturi de ceilalti. Hehe, Bianca nu a fost cu noi, am fost singure, ba chiar ne-au "agatat" niste italieni focosi (mai mult pe Liana, ca eu sint femeie serioasa, maritata, cu copil...). Am aniversat sentinta de divort si sfirsitul a 7 ani de chinuri pentru Liana. Sper ca va putea trage linie si va avea puterea sa mearga mai departe.
Adriana, Bianca s-a trezit pina la 2 ani, ajunsese sa se trezeasca de 10-15 ori pe noapte... Asa ca iti dai seama ce zombi eram.
Alino, iar te-ai pus pe hibernat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Da, da, Flavia, hibernez, imi ingras blana stufoasa si incarc bateriile, ca sambata vine mama si pana duminica ailalta o sa fiu numai pe drumuri si in priza totala. Azi am fost in Plus City (mall) sa vad care e starea reducerilor si sa netezesc drumul la cumparaturi pentru mama, cand imi zice :"vreau aia", io sa si sar, sa stiu pe unde se afla "aia :)

Adriana, eu stau in OÖ, pe langa Linz, mai la deal oleaca si am inceput sa fiu una de-a lor, adica stau acasa si invart oalele.

Silar, al meu barbat lucreaza la CFR-ul lor.

Violeta, frumosi copii, mai ales fetitele. Mereu am zis ca fetitele sunt mai dulci, ca niste papusele sunt cand sunt copilasi.
Cat esti de atent cu copiii si tot nu poti cuprinde tot, scapa ei la un moment dat. Beleaua e in general, la fratii mai mici ca prind jucarii de la cei mai mari si astea nu sunt adecvate varstei lui Praslea si de aici belele. Eu mereu faceam razie printre jucarii si eliminam ce era potential periculos pentru Thomas, dar, uite, se intampla.

Mergi la inceput